AndyAaron Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Kdepak, bro. Já mám tohodle francouzskýho drtiče focvágnů. Akorát dneska mě trochu naštval, nateklo do něj jak do Kursku. Ještě že si na řízení beru potápky! Ty uz nemas baby mustanga (focusa)?
travex Odesláno 1. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Před hodinou, morbo napsal: Krásná kára, bro. Btw ten symbol na nádrži to je prosím co, poměr bionafta / kuchyňský olej ? Je ezoterik, určitě by tě projel pružinovou virgulí a určil diagnózu.
5etter Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Stejně jako hodinek, nožů a žen, i aut mám víc. FoFo je rodinný vůz, tím paní 5etterová vozí 5etterátka do školky a tak. Drtič folcvágnů je moje chlapská hračka, auto pro zábavu, radost z řízení, na noční sprinty, pálení gum na semaforech a tak. To auto je jako já. Navenek starej kliďas, rodinnej typ. Ale když mu bouchnou saze, dokáže to pěkně rozjet!
morbo Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Krásný ženský, rychlý auťáky a luxusní hodinky - to je 5etterův svět.
AndyAaron Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Jste me namlsali. Zitra nasadim Amfibie a budu snit o svete 5ettera
AndyAaron Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Odesláno 2. září 2020 Panove, 5etter mi psal SZ, kde vyjadril pochybnost nad tim, ze vlastnim Amfibie.Ja vim, nepusobil jsem jako skalni priznivce techto technologicky naprosto vychytanych hodinek a obcas utikal do vod zakernych Japoncu nebo nafrnenych Svycaru. Chtel bych vas ale ujistit, ze moje srdce bylo vzdy na spravnem miste.Jak se tedy na mistni pomery slusi, mam Amfibie, pestuju orchideje, pisu basne a popijim vodku. Vim, co se slusi a patri, nejsem zadny buran...Dale mam samozrejme vlci limitku vcetne podepsane brozury, ale tu mam ulozenou v sejfu v bance a ve veskerych foliich ji uchovavam pro budouci generace, aby i ony pochopily tento technologicky skvost a jedinecny napad.Ted jdu hodit 5etterovi rukavici do tvare a vyridime si to pistolemi, kordy nebo stachany vodky...
Roman-ZA Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Odesláno 2. září 2020 před 11 hodinami, morbo napsal: Krásný ženský, rychlý auťáky a luxusní hodinky - to je 5etterův svět. on je taky savjetskyj Джеймс Бонд
Roman-ZA Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Odesláno 2. září 2020 junaci, potrebujem radu. viem, ze sa v puzdre 420 robili hodinky s tymto cifernikom. neviete mi poradit, kde ich najdem? alebo aspon ich ref. cislo? pod oznacenim 420B26 mi nic nenajde. vdaka.
beginner Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Odesláno 2. září 2020 https://shop-vostok.com/product/2415-01-670927 podobné ale modré
filltos Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Odesláno 2. září 2020 Šedivý sem našel https://www.ebay.com/itm/RUSSIAN-VOSTOK-AUTO-AMPHIBIAN-MILITARY-WATCH-420927-NEW-/123981512800
filltos Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Prosím poraďte - nejsou tyhle ručky už moc?
ten blbej Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Mno... upřímně a bez urážky už mi to hodně připomíná seamasterový a myslím, že i když nejsou Amfibie zrovna vrchol hodinařiny, tak svý místo v hodinářským světě mají a tohle z nich trošičku dělá místo soběstačných suverénních hodinek zbytečně čínskej kopírovací šmuk ... Hodil bych tam osobně zpátky ty původní, beztak sou hezčí
filltos Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 Mám z toho podobnej pocit, ale chtěl sem to zkusit...
morbo Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Odesláno 4. září 2020 před 4 hodinami, filltos napsal: Mám z toho podobnej pocit, ale chtěl sem to zkusit... Já většinou podobné pokusy prvně testuju doma. Po těch letech už vím, že čím větší průser, tím větší bomba. Říkám tomu "morbův inverzní test". Když se to povede, vypadá to zhruba takto (ilustrační foto):
filltos Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Odesláno 6. září 2020 V 4. 9. 2020 v 17:07, ten blbej napsal: Mno... upřímně a bez urážky už mi to hodně připomíná seamasterový a myslím, že i když nejsou Amfibie zrovna vrchol hodinařiny, tak svý místo v hodinářským světě mají a tohle z nich trošičku dělá místo soběstačných suverénních hodinek zbytečně čínskej kopírovací šmuk ... Hodil bych tam osobně zpátky ty původní, beztak sou hezčí Tak teda takhle?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se