5etter Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Nevím v tomto vlákně o nikom, kdo by koupil amfibie jinde než v Rusku.
beginner Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 ano. nákupy v rusku s pohodou. tady mazlíci na aloe aloha..
AndyAaron Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Odesláno 9. října 2020 Panove, rad bych tady apeloval na hlasovani v letosnim kalendari. Mame tam jednoho zastupce a chapu, ze skromny majitel to sem takto nenapise. Prosim vas tedy za nej o podporu!
morbo Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 To je těžká situace, já třeba ty fotky každým rokem se zájmem sleduju, akorát nepatřím mezi objednatele, takže se jakéhokoliv hlasování pravidelně zdržuju. Je ale fakt, že ta konkurence a technická kvalita fotek je brutální, takže to tomu našemu tajnému mstiteli lajkuju aspoň tady - za odvahu, bro:
5etter Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Konečně jsem vrátil ty drahé švýcary a vracím se zpět mezi lůzu. Zase můžu začít mluvit sprostě a plivat na zem. Ku*va, to je taková pohoda, mít zase na ruce hodinky, se kterýma můžu klidně jebnout vo futra!
5etter Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Wardy zatím mám, ty pudou až skončí kurzarbeit a začne se propouštět. Teď jsem měl od kolegy půjčené Longines Hydro Conquest.
travex Odesláno 10. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Pochvalte někdo 5etterovi tu krásnou kukuřici a dejte hlas do kalendáře. Jinak to s ním bude k nevydržení.
zhrado Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Ooo, tak toto je jedna z naj foto na chronomagu...
5etter Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Titulní strana kalendáře 2022 je jasná!
morbo Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 @zhrado @5etter Kluci děkuju, ale obávám se, že úroveň místních fotografů je fakt úplně mimo moji ligu, a to teď neříkám jako předseda spolku Falešná skromnost, akorát už se tady holt poflakuju dost dlouho na to, abych věděl, kdy mám držet hubu :). Jinak člověk se pořád učí, např. teď už vím, že jako stojánek pro amfibie pro příště daleko lépe poslouží barevně neutrální láhev vodky, protože pak líp vyniknou hodinky.
5etter Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Tvl, fakt dobrý! Ta druhá s tou vodkou v desaturované plechivce od Plzně teda vo fous lepší. Zahoď falešnou skromnost a fakt to napřesrok přihlas. Dávám si upomínku, abych ti to včas připomněl. Toto opravdu snese srovnání s místními vyvolenými fotografy.P. S.: Poznat, kdy je lepší držet hubu a vydržet to, to jsou jedny z dovedností, které se asi nikdy nenaučím
beginner Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 V 10. 10. 2020 v 10:51, morbo napsal: To je těžká situace, já třeba ty fotky každým rokem se zájmem sleduju, akorát nepatřím mezi objednatele, takže se jakéhokoliv hlasování pravidelně zdržuju. Je ale fakt, že ta konkurence a technická kvalita fotek je brutální, takže to tomu našemu tajnému mstiteli lajkuju aspoň tady - za odvahu, bro: soudružko učitelko, je pravda, že Lajka stále letí v kosmu? sašo, okamžitě jdi k soudruhu řediteli, ten ti odpoví.
engels Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Odesláno 12. října 2020 V 9. 10. 2020 v 13:39, 5etter napsal: Nevím v tomto vlákně o nikom, kdo by koupil amfibie jinde než v Rusku. sel jsem do toho, díky za odkaz, tak se tesim az to dorazi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se