Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove, rad bych tady apeloval na hlasovani v letosnim kalendari. Mame tam jednoho zastupce a chapu, ze skromny majitel to sem takto nenapise. Prosim vas tedy za nej o podporu!

Odesláno

To je těžká situace, já třeba ty fotky každým rokem se zájmem sleduju, akorát nepatřím mezi objednatele, takže se jakéhokoliv hlasování pravidelně zdržuju. Je ale fakt, že ta konkurence a technická kvalita fotek je brutální, takže to tomu našemu tajnému mstiteli lajkuju aspoň tady - za odvahu, bro:

Vostok_Laika.jpg.08203b2a0b92960bb977ce33c0c82d2b.jpg

Odesláno

Konečně jsem vrátil ty drahé švýcary a vracím se zpět mezi lůzu. Zase můžu začít mluvit sprostě a plivat na zem. Ku*va, to je taková pohoda, mít zase na ruce hodinky, se kterýma můžu klidně jebnout vo futra! 

IMG_20201010_100844-01.png.58a1c87527722bdea247a4095331e917.png

Odesláno

@zhrado @5etter Kluci děkuju, ale obávám se, že úroveň místních fotografů je fakt úplně mimo moji ligu, a to teď neříkám jako předseda spolku Falešná skromnost, akorát už se tady holt poflakuju dost dlouho na to, abych věděl, kdy mám držet hubu :).

Jinak člověk se pořád učí, např. teď už vím, že jako stojánek pro amfibie pro příště daleko lépe poslouží barevně neutrální láhev vodky, protože pak líp vyniknou hodinky.

IMG_3947_1.thumb.JPG.2056683ee680ab0cf16c1800e40d95d3.JPG

Odesláno

Tvl, fakt dobrý! Ta druhá s tou vodkou v desaturované plechivce od Plzně teda vo fous lepší. Zahoď falešnou skromnost a fakt to napřesrok přihlas. Dávám si upomínku, abych ti to včas připomněl. Toto opravdu snese srovnání s místními vyvolenými fotografy.
P. S.: Poznat, kdy je lepší držet hubu a vydržet to, to jsou jedny z dovedností, které se asi nikdy nenaučím :D

Odesláno
V 10. 10. 2020 v 10:51, morbo napsal:

To je těžká situace, já třeba ty fotky každým rokem se zájmem sleduju, akorát nepatřím mezi objednatele, takže se jakéhokoliv hlasování pravidelně zdržuju. Je ale fakt, že ta konkurence a technická kvalita fotek je brutální, takže to tomu našemu tajnému mstiteli lajkuju aspoň tady - za odvahu, bro:

Vostok_Laika.jpg.08203b2a0b92960bb977ce33c0c82d2b.jpg

soudružko učitelko, je pravda, že Lajka stále letí v kosmu? sašo, okamžitě jdi k soudruhu řediteli, ten ti odpoví. 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...