Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj

chcem sa spytat ako sedi na ruke to puzdro 090xxx bojim sa ze je dost masivne. teraz mam jedny v puzdre 020xxx a tie sedia pekne (a maju +3.5s/D)

no chcem si este objednat pokial este posta chodi urcite sa mi paci puzdro 710 a neviem ci k tomu prihodit aj tie 090 

mam ruku 18- 18.5 

Odesláno
Před hodinou, unived napsal:

090679 je reissue, alebo aspoň silne inšpirovaný klasickou 119... Pokiaľ máš aspoň 20cm zápästie, nevidím prekážky 5a96335586b1df086ef234526cbdb758.jpg

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk

Mám 19cm takže tohle by bylo moc? Vím že to ení jen o velikosti ale i o tvaru pouzdra. Jak je na tom tonneau?

Odesláno

Hmm... Ja mám niečo cez 20cm a stále pôsobí masívne, pocitovo sa nosí ako moderné japonské 44mm púzdro. Ale myslím že s 19cm to unosíš vpoho...

150/170 púzdro je v podstate 090 s odstráneným lug coverom, je síce dosť neohrabane, ale pôsobí výrazne subtilnejšie.

710 ministry case je podľa všetkého asi najuniverzálnejšie, unosí ho 16cm aj 20cm ruka bez problémov. V komunite je vnímané tiež ako "klasické" púzdro - tuším že Dimitri ani nezmenil rozmery voči originálu - ale to je len moja domnienka... 6adb67b6a24decee9c004b1bbd13efce.jpg

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk

Odesláno
Před hodinou, Roman-ZA napsal:

origo zdes

@Roman-ZA Tak ty jsou perfektní - co to je prosím za referenci - na Meranomu tuto variantu nevidím - to byla jen výroční LE? Já nad Amfibiema pořád rozmýšlím - původně jsem chtěl klaisckého potápěče, s orámovanou datumovkou, ale nějak mě to pustilo. Pak jsem uvažoval o LE 1967 v bronzu - na Meranomu vyprodané, ale dají se sehnat... jenže jedny bronzovky doma mám a nevím jestli potřebuji druhé... a zrovna tato kombinace pouzdro / cifr / ručky / luneta se mně zdá být zatím nejlepší co jsem viděl... do toho bych klidně nějaký peníz pustil...

Odesláno

Ja uz mel par Amfibii. Vzdy jsem zkousel ty mensi modely, protoze mam malou ruku (cca 17cm). Postupem casu jsem prisel na to, ze vetsi modely sedi daleko lip. Ty male jsou moc vysoke a clovek ma pak na ruce velkou odstredivou silu. Ty velke jsou sice vysoke stejne, ale jak jsou vetsi, tak je to vetsi olacka a sedi to fakt dobre.
710 pouzdro je nej, 090 sedi taky vyborne.
a417bfb4b4ed5485a5d40a653f200241.jpg

Odesláno

Ja uz mel par Amfibii. Vzdy jsem zkousel ty mensi modely, protoze mam malou ruku (cca 17cm). Postupem casu jsem prisel na to, ze vetsi modely sedi daleko lip. Ty male jsou moc vysoke a clovek ma pak na ruce velkou odstredivou silu. Ty velke jsou sice vysoke stejne, ale jak jsou vetsi, tak je to vetsi olacka a sedi to fakt dobre.

Odesláno
před 22 hodinami, AndyAaron napsal:

Tyhle jsou taky ve výběru.  Moc hezký.🙂  Ten jednoduchý cifr je nej. A taky se to neleskne jak psí koule, což by u military toolů mělo být samozřejmý. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...