Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tmavě šedý. Vím, že je k bronzu modrá krásná a zelená kombinace je asi nejhezčí. Ale já se znám a tak jak se mi ty barvičky zprvu líbí, tak mě začnou  po nějaký době strašně žrát a už několikrát jsem jsem si mlátil hlavu vo zeď, že sem tehdá nevzal ty černé, nebo bílé. A teď jsem nechtěl udělat už tu samou chybu. Takže ciferník je tmavě šedá ( opravdu tmavě) a dělá přesně to, co sem si myslel, tzn. že se tam objevuje i taková krásná hnědá 🥰 Je to moc hezká podívaná, kterou bohužel nedokážu zvěčnit. A věc s dostupností se má tak: před týdnem bylo k mání vždy pouze po jednom kusu od modrých s číslicemi na pozicích 12 3 6 9 a pak cifr bez čísel s indexy, to samé v zelené a pak to samé v tmavě šedé. Zelený a modrý varianty byly do minuty pryč. Já se rozhodoval, jestli vzít verzi číslice nebo index. Když sem viděl, jak mizí před očima, vložil sem je raději oboje do košíku a i když sem byl rozhodnut pro indexy, chtěl sem ješte zkusit najít nějaký jiný fotky na netu, abych si to mohl ověřit a případně ještě změnit. Vyhodil sem z košíku číslice a koupil jsem nakonec tuhle verzi, než sem nákup dokončil, byly prodaný i ty číslice. Strašnej fofr, přišlo mi to jak krmení žraloků 😄. Má se tam ještě nějakých pár kusů objevit, ale pokud je někdo opravdu chcete, doporučuju tam chodit kontrolovat tak co dvě minuty 🙂

Odesláno
před 12 hodinami, gargamel napsal:

Tmavě šedý. Vím, že je k bronzu modrá krásná a zelená kombinace je asi nejhezčí. 

Vzal si presne tu kombinaciu, ktora sa mne paci najviac, ale sedy pretym nebol, to je nejaka novinka nie?

No neviem kao sa k tomu dostat, nemozem byt na tom nete stale :D

Odesláno

Díky chlapi! Jojo, šedá je novinka, před tím byla z tmavých verzí tuším černá mat s takovou tou hrubou úpravou ciferníku, která se mi ( na rozdíl od většiny ostatních) moc nelíbila, tam bych asi opravdu šel spíš do modrých, nebo zelených... 😕 Na Meranomu si můžete sice dát (asi po přihlášení\ vytvoření účtu) upozornění na dostupnost, ale co tam tak lidi často píšou, tak dost nadávání, že jim upozornění přišlo buď pozdě, nebo vůbec - vot Rossia, no 😄. Sledoval bych to radši osobně, tahle várka se tam objevila najednou kolem půl jedné v noci před týdnem. Na ebay sice jednou za uherskej rok jeden - dva kusy mají, ale za nesmysl a navíc si člověk nemůže ani moc vybírat...

Odesláno

S manželkou sme si na zahradu chtěli udělat na osvěžení citronádu - hádejte jak to asi dopadlo... Tohle sem potentonc, pánové, teď budu vypadat jak cikánskej baron... Za jak dlouho se asi tak na ten bronz bude zas dát koukat ... 🤔 ?

Jo, jinak koukám jak blázen, von jim snad i ten lumi bod lícuje 😲

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Návod najdeš v sekci bronzových hodinek. Já čerstvě uvařené, ještě horké vejce vložil do malé zavírací krabičky na jídlo a k nim přidal hodinky, tak aby se nedotýkaly vajec a byly položeny volně (usadil jsem je na plastové víčko od limonády). To jsem večer před spaním zavřel, ráno otevřel, hodinky nachystaly patinu...opláchnout pod vlažnou vodu, lehce jsem je vzal vyraženým kartáčkem na zuby...a osušit a hotovo...pěkná struktura patiny je na světě ...

Upraveno uživatelem Snekofon
Odesláno (upraveno)

Tak snáď sa raz, aj na mňa dostane .

Zatiaľ bez bronzu, ale zato s crazy lumom 

Upraveno uživatelem DrSlamastika
Odesláno

Ošklivý příběh, který začal hezky a nakonec dobře skončil.  Je pátek, mám odpolední, ale seru na zájmy zaměstnavatele a zdrhám z práce předčasně. Doma popoháním manželku, žádný zdržování, spěcháme na pivo, když už konečně můžeme. Sedíme v hospě, krákáme koniny a najedou koukám, levý zápěstí je nahatý. Panika. Urputný vzpomínání, v práci v šatně jsem si máchal pazoury s amfibiema na ruce. A proč by ne že, 200 m vodotěstnost.  A co bylo dál???? Nevzpomínám. Pivo nechutná, manželka urchla domů a já pátrám. Cestou z hospy nic nikde neleží, propadám beznaději, poslední naděje je koupelna, vpadnu tam a na pračce leží moje amfibie!!!!!! Nirvána. Už jsme zase spolu.

Odesláno
V 11. 6. 2021 v 15:30, gargamel napsal:

S manželkou sme si na zahradu chtěli udělat na osvěžení citronádu - hádejte jak to asi dopadlo... Tohle sem potentonc, pánové, teď budu vypadat jak cikánskej baron... Za jak dlouho se asi tak na ten bronz bude zas dát koukat ... 🤔 ?

Jo, jinak koukám jak blázen, von jim snad i ten lumi bod lícuje 😲

Amphibisté, přátelé, mám dotaz. Proč je na speciální edici rok 1967? Toto pouzdro 090 původně 119 bylo varáběné až později, ne?

Odesláno (upraveno)

Tak mi dorazil balicek z Ruskej federacie postar sa ani neobtazoval mi volat. Balicek lezal za plotom este ze ho vypachali tentokrat dennou tlacou takze ako darcek mam kopletne ruske noviny 8-). Ale to hlavne je: nove 090 proste kus zeleza originalny tah siel asi po dvoch minutach do srotu este ze som mal cistou "nahodou" priraveny NATO trosku som mal strach ale nosia sa prijemne a su pekne pieskovane predcili ocakavanie 

Upraveno uživatelem temny
Odesláno
Pekny. Ale zastrc si toho pindoura nez to uvidi travex.

;-))))

[mention]temny [/mention]
Z toho si nic nedelej, takhle tu dostane za usi skoro kazdej novacek...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...