DrSlamastika Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Odesláno 26. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mari Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Odesláno 26. července 2021 Dobrý kontrast! To je jak vyfotit se v zilu sport s ruhlama na ruce BTW, znáte někdo nějaký ruský/sovětský sporťák? Ten zil sport mi nápadně připomíná AC cobru.
Roman-ZA Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Odesláno 26. července 2021 (upraveno) o niecom takom som ani nechyroval ... Vesta sutazila vo WTCC a do poctu rozhodne nebola Upraveno 26. července 2021 uživatelem Roman-ZA
DrSlamastika Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Odesláno 27. července 2021 Keď som bol mali,otec mal Volgu prerobenu na diesel. To by sa teraz hodilo k tým vostokom Ten Zil šport som tiež nepoznal, iba tú vládnu limuzinu.
Roman-ZA Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Odesláno 27. července 2021 (upraveno) pamatam sa na to, davali sa do nich motory Peugeot. nasiel som tuto nadheru: Vintage Russian Sports Car – ZIS-101A-Sport – Life in Russia (wordpress.com) len mam dojem, ze sa nikdy do vyroby nedostala. Upraveno 27. července 2021 uživatelem Roman-ZA
unived Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Odesláno 27. července 2021 Záleží jak moc ruské by to malo byť... Pokiaľ nevadí prímes z nemecka...
unived Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Odesláno 27. července 2021 Ale osobne si myslím, že keď Ivana, išiel by som skôr týmto smerom... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Odesláno 27. července 2021 to je skor Hanibalove auto ... bud si cestu najde alebo si ju spravi
unived Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Odesláno 27. července 2021 9 minutes ago, Roman-ZA said: to je skor Hanibalove auto ... bud si cestu najde alebo si ju spravi Takých by sa tam dalo nájsť za kýbel... Námatkom vyberám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Odesláno 27. července 2021 Dlouho jsem tu nebyl a koukam, ze ze stare gardy tu uz temer nikdo nechodi. Je to skoda. Ja dnes na kraticky okamzik zahledl ducha Amfibii…
Davidstr Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Odesláno 27. července 2021 Musím se pochlubit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 před 7 hodinami, AndyAaron napsal: Dlouho jsem tu nebyl a koukam, ze ze stare gardy tu uz temer nikdo nechodi. Je to skoda. Ja dnes na kraticky okamzik zahledl ducha Amfibii… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zial, mas pravdu a je to skoda....
Roman-ZA Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 chasnici, paradne foto, tie 120tky som mal ja opatovne rozmyslal nad no date potapnikom ... len by som tam hodil cervenu sekundovku
Xenomorfus Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Andy, a Ty se divis? Taky na to kaslu. Obecne tady.
AndyAaron Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 @Davidstr - tohle je za me jeden z nejlepsich cifru na amfibie @Roman-ZA - ND potapec je taky fajn! Mam pomerne male zapesti a par amfibii mi rukama proslo. Napred jsem se zameroval na mala pouzdra 420 a 120, ale nedaval jsem tam psychicky ty proporce hodinek. Male pouzdro, velka vyska hodinek a remen sirky 18mm me fakt rozciloval. Nakonec jsem prisel na to, ze velka pouzdra 710 a 090 sedi skvele i na mensi ruce a proporcne to vypada lip. Takze bych se nebal ani jeden z tech cifru prehodit treba do 710 a byt spokojenej parchant @Xenomorfus - ja uz se nedivim nicemu, ale smutno je mi.
Roman-ZA Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Ja zaze nedavam velke rozmery, max tak 41x45mm. Vyhovuje mi taktiez sirka remena 18mm, zapastie/ruka vyzera aspon trosku muzsky. Je nutne sa prisposobit situacii.
AndyAaron Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Ja mam taky radsi mensi hodinky, ale prave ten muj point byl v tom, ze v pripade amfibii se mi pohodlneji nosi ta velka pouzdra nez tak mala. A kdyz mi to sedi i esteticky, tak nemam duvod kupovat ta mala pouzdra.
Roman-ZA Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Ja ti rozumiem. Kazdemu podla chuti.
Davidstr Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Plánuju si poskládat z pouzdra 420 a ciferníku 512 podobné Vostoky jako byla první série s pouzdrem 350. Je jasné, že to bude jen “na motivy”. Už mám nakoupené ručičky. Lunetu bych použil ze 120 a nebo ještě lépe nějakou podobnou, jen užší. Neporadíte, prosím? Dle fotek v nabídkách nepoznám šířku. Na původním pouzdru 350 se zdá ta luneta užší. Vypadá to líp. Ještě si musím opatřit náležité nástroje, abych se mohl vrhnout na modifikování. Přikládám foto těch prvních 350 a pak 420512. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gargamel Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Tady je asi to co hledáš, jen ji nemá zrovna skladem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se