Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 minutami, Daemonultimate napsal:

Gratulace Romane! Parádní barva a ručičky mě bavěj.

diky moc. su ako nove, puzdro sa leskne jak tie one :D

Odesláno

Jsem se chtel nacelnikovi zahlasit, ze jsem zpet, a on tu neni. No nic... tak zase napresrok. 

Amfibie mi ted odpocivaji v hodinkovnici, ale nechtel jsem byt mimon, tak jsem to aspon vyfotil. Ve slozeni zadna zmena.

IMG_20210804_143455-01.thumb.jpeg.484e41c591c3cf183ba442521e0cd08d.jpeg

Odesláno
V 5. 8. 2021 v 6:08, gargamel napsal:

Sou krásný, ten ciferník je úplně hypnotizující, též gratuluji!

vdaka, uz ich mam nejaky cas, len boli v servise. dokonca som sa pohraval s myslienkou ich predat, ale prozretelnost nastastie zariadila to, ze ostali u mna.  

Odesláno

Ono se to dá těžko vyfotit, nebo mi to nejde 🙂 Poctivě bych za sebe řekl, že barva je za zamračeného dne nejblíž antracitový, ale hned jak na to dopadne odněkud nějakým úhlem slunko nebo nějaký jiný světlo, objeví se takovej hnědo-mědinkavej sunburst. Když je dám úplně na slunce, je barva ciferníku až řek bych oranžovo-hnědo-měděná, docela mě ji hodně připomíná fotka sunburstu tvojich ledoborců. Prostě maj v sobě hodně pěknejch kombinací barev, vlastně se mi zdá, že od chvíle co je mám, tak ten ciferník nebyl ještě nikdy stejnej, vyjma noci 😁

Tu modrou dělá antireflex, kterej je hodně modrej, skoro bych řek až fialovej 🙂

Odesláno

Kdo to tu psal o dvacetiprocentní poruchovosti amfibií?  Svoje čtvrté mám od března a už nejdou!  Moje zkušenosti ukazují stoprocentní poruchovost.  A to se vyplatí. Mrknul jsem pod dýnko, setrvačka i kotva mají snahu hýbat se, ale vteřinovka se nehne. Hrabat se v tom nebudu, vyhledám nějakýho hodináře, nebo se na tyhle Ruský šroty vykašlu úplně.  Už vím, proč tady na těch hodinkovejch selfíčkách máte ciferníky bez datumu. Vytáhnete hodinky, datum štelovat nemusíte, pár fotek a rychle zpátky do šuplíku. To je jediná záruka dlouhý životnosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...