travex Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 První návrh je výborný! A teď mi řekněte, kolik znáte limitek, co začnou (a možná i skončí) dýnkem? :-)
martar Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Mn? se to taky moc líbí, ale na rozdíl od Jaroona mi přijde detail se sponou opasku jako další výbornej nápad, mám rád tyhle vtipné detaily na hodinkách. Svezu se s vámi tedy i v případě frézované verze, jestli bude vypadat takhle. Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem martar
EDYMI Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Zadné veko je super. Mne sa veľmi pozdával aj Torjanov návrh so sendvičovým číselníkom.
JaRooN Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Mn? se to taky moc líbí, ale na rozdíl od Jaroona mi přijde detail se sponou opasku jako další výbornej nápad, mám rád tyhle vtipné detaily na hodinkách. Svezu se s vámi tedy i v případě frézované verze, jestli bude vypadat takhle.Aby nedošlo k omylu, mě se to líbí také, jen mi přijde zbytečné to komplikovat a psát číslo na opasek a nápis, že je to z 50 kusů zase někde jinde
Frostie Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Mně se víc zamlouvá přezka pásku s pořadovým číslem, ale pokud by to snad mělo být na překážku, podřídím se většině.
martar Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Jen tak na okraj... než značnem dělat seznamy zájemců ... pokud by to měla být ofiko limitka, a ne samodomo, tj. vyráběná v Čistopoli - - - co práva k Vlkovi? Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem martar
travex Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Je teda fakt, že varianta č.2, pokud by nikde nebylo napsáno 50, nabízí možnost "dotisku". A drželi bysme se tím tradice ruských limitek, kdy se nikdy neví, kolik jich nakonec bude.
JaRooN Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Jen tak na okraj... než značnem dělat seznamy zájemců ... pokud by to měla být ofiko limitka, a ne samodomo, tj. vyráběná v Čistopoli - - - co práva k Vlkovi???? ????? ????? ?????????????? ? ???????
travex Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Povedzte Martar, čo vy si predstavujete pod takým slovom práva?
little_w Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Pojdme to resit v separatnim vlakne, jak nekdo navrhoval. At se to nezahlcuje v tomhle vlakne: Vostok Amphibia - 50. vyroci "??, ??????!" Poprosim mody o presun poslednich par stranek.
Trojan Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Travex :D Jinak az se to presune, zacnou nam sem do toho kecat i cizaci kteri ani nevi, ze tu sekce Ruske hodinky je
little_w Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Jak "nevi, ze tu je sekce Ruske hodinky"? To snad neni ani mozny. Jestli jo, tak takovi by se meli exkomunikovat. Poprosil jsem mody o presun prispevku, s dovolenim.
Frostie Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Jak "nevi, ze tu je sekce Ruske hodinky"? To snad neni ani mozny. Jestli jo, tak takovi by se meli exkomunikovat. Poprosil jsem mody o presun prispevku, s dovolenim.jo, jsou tu takoví ignoranti... :-(
lub Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Jsou poměrně masivní, ten dojem umocňuje luneta, taky se dost lesknou. Lumi tam je, ale nic zvláštního.Perfektni, diky moc.me prave zaujaly ty zelene, to je proste supr odstin. I cerveny jsou krasny, ale malo nositelny.na ty cerne bych zkusil kvalitni sedy nebo modry nato strap.
villain83 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Napad s opaskem je super, za sendvic se primlouvam.
Milan Praha Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 tak jsem se tímhe vláknem nechal nakazit ale nakonec jsme si nějak nesedli .... ale tak to se stane tak alespoň jednu fotku než mne chytne rapl a půjdou dál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Presne tyhle mam. Zkus jinou kombinaci... treba neco zabere
Juraj11 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Presne tyhle mam. Zkus jinou kombinaci... treba neco zabere Jsou super,já mám stále uložený podobný,ale ty už dohromady asi nedám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se