Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mn? se to taky moc líbí, ale na rozdíl od Jaroona mi přijde detail se sponou opasku jako další výbornej nápad, mám rád tyhle vtipné detaily na hodinkách. Svezu se s vámi tedy i v případě frézované verze, jestli bude vypadat takhle.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Mn? se to taky moc líbí, ale na rozdíl od Jaroona mi přijde detail se sponou opasku jako další výbornej nápad, mám rád tyhle vtipné detaily na hodinkách. Svezu se s vámi tedy i v případě frézované verze, jestli bude vypadat takhle.

Aby nedošlo k omylu, mě se to líbí také, jen mi přijde zbytečné to komplikovat a psát číslo na opasek a nápis, že je to z 50 kusů zase někde jinde ;)

Odesláno

Mně se víc zamlouvá přezka pásku s pořadovým číslem, ale pokud by to snad mělo být na překážku, podřídím se většině.

Odesláno (upraveno)

Jen tak na okraj... než značnem dělat seznamy zájemců :D ... pokud by to měla být ofiko limitka, a ne samodomo, tj. vyráběná v Čistopoli - - - co práva k Vlkovi?

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Jen tak na okraj... než značnem dělat seznamy zájemců :D ... pokud by to měla být ofiko limitka, a ne samodomo, tj. vyráběná v Čistopoli - - - co práva k Vlkovi?

??? ????? ????? ?????????????? ? ???????

Odesláno

Travex :D :D :D

Jinak az se to presune, zacnou nam sem do toho kecat i cizaci kteri ani nevi, ze tu sekce Ruske hodinky je :)

Odesláno

Jak "nevi, ze tu je sekce Ruske hodinky"? To snad neni ani mozny. Jestli jo, tak takovi by se meli exkomunikovat. :D

Poprosil jsem mody o presun prispevku, s dovolenim.

jo, jsou tu takoví ignoranti... :-(

Odesláno

Jsou poměrně masivní, ten dojem umocňuje luneta, taky se dost lesknou. Lumi tam je, ale nic zvláštního.

Perfektni, diky moc.

me prave zaujaly ty zelene, to je proste supr odstin. I cerveny jsou krasny, ale malo nositelny.

na ty cerne bych zkusil kvalitni sedy nebo modry nato strap.

Odesláno

tak jsem se tímhe vláknem nechal nakazit ale nakonec jsme si nějak nesedli .... ale tak to se stane tak alespoň jednu fotku než mne chytne rapl a půjdou dál :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...