honza.hasic Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 O.K. jsou tam přesně ty co chcu. Příští týden pojedu kolem tož je tam vemu.
Návštěvník eloga Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Lube, ta vteřinovka, to je v pořádku - tohle jsou hodinky s duší - živým bytostem taky neplyne čas pořád stejně... Asi je u vteřinovky nějaká větší vůle v soukolí. Mě hrozně baví, co dělá vteřinovka, když člověk seřizuje čas o kousek zpátky - to se teprve dějí věci! A gratulace, pěkný obojživelniky jsi vybral hodinky s duší? Tak to bych si netrouf ani pomyslet, , ještě takhle v primkách z n.p. za 300, to bych věřil, ale ruské? Na mě tedy zrovna z většiny ruských odinek spíše dýchá ruská duše jak píše Gogol, Mrtvé duše. Ale dobrá, může to tak být, konec konců ten strojek Vostok 2416 asi za více nestojí, má původ v 60.letech a jak se píše tady tom odkazu -http://neviditelnypes.lidovky.cz/z-druheho-kopce-klukovske-vzpominky-180-dya-/p_spolecnost.aspx?c=A120430_215003_p_spolecnost_wag*Ale jinak dobrý, za ty peníze není potřeba bát se vlézt do vody, koukal jsem co to stojí, také myslím, že to je za málo peněz poměrně dost muziky..., ale ještě odolávám. Upraveno 16. června 2015 uživatelem eloga
travex Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Elogo, něco chytlavého na nich určitě bude, jak jinak si vysvětlit takové množství fanoušků po celém světě. Stačí kouknout na WUS. A s tou duší jsi mi připomněl, že jsem si zapomněl koupit náhradní pod sedlo, takže díky.
Návštěvník eloga Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 nojo, to určitě, s tím nemám problém, jenže ruských mám dost, ale já radši ty Vintage, teď jsem lovil Vostok 2809. ale je to bída.Já to tak nějak sleduju, jen mi ještě nepříšlo, že bych zrovna tohle jako je Amfibija fakt potřeboval, koukám na watch.ru spíše na Poljoty a Pobědy.Já začínám dnešní hodinky posuzovat na ruce od Seika výš. Z ruských jen ty co jsou z materiálu raket SS20 nebo SS18. To bych dal. **
Roman-ZA Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Tieto su super. Spytam sa blbo. Vedel by si takyto model poskladat o5? Diky. R. Edit. Dovolil som si pouzit tvoje foto. Velmi vydarene. Upraveno 17. června 2015 uživatelem Roman-ZA
travex Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Jojo, Martar má pěknou sestavu.
martar Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Ahoj, díky za pochvalu. Složit tyhle hodinky by nemělo být těžké, ciferník je z obyčejných Amfíbií a lze ho objednat samostatn? za cca 200,-, zbytek (pouzdro, strojek a ručky) je z SE MERANOM Amfíbií a-a v tom by mohl být problém, protože často mnoho modelů nemají dostupných nebo jsou beznad?jn? vyprodané. Jde především o nerez lunetu. Osobně bych Ti Romane doporučil vymyslet nějakou novou pěknou kombinaci, která tu ještě nebyla, uspokojí T? to mnohem víc, než kopírovat něco, co už vymyslel někdo před Tebou a co všichni znají a okomentovali to. Možnosti Amfíbií (různá pouzdra, různé ciferniky, různé origo i neorigo lunety...) jsou přímo stvořené pro podobné experimentování Upraveno 17. června 2015 uživatelem martar
travex Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2015 I ta nerez luneta se u Meranoma čas od času objeví k prodeji, ale jsou to vždy jen jednotky kusů. Pak je možnost, pokud chceš experimentovat, koupit lunety i jinde, třeba Dave Murphyhttp://murphymanufacturing.com/factory_store.html
martar Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Nebo na ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=amphibia&_osacat=172008&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xamphibia+bezel.TRS0&_nkw=amphibia+bezel&_sacat=172008
Roman-ZA Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Priatelia, dakujem za rady. Ibaze ja mam lachtaniu chorobu To znamena, ze ja si to neposkladam, ani ked sa sam poskladam.Preto som uviedol Martara, lebo on je sikovny a mozno by mi pomohol
martar Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Ale jo, klidně poskládám cokoliv, co mi pošleš, je to práce na půl hodiny i s úklidem. Jen nebudeš mít takovou zkoušku. Ale to samé i s tlakovkou Ti udělá kterýkoliv hodinář u vás, alespoň si to myslím, a odpadly by Ti nervy s poštou. Jestli chceš tý samé co já, kup tyhlehttp://meranom.com/amphibian-se/710se/vostok-watch-amphibian-se-710721s.htmlA k nim ciferník podle svého uvážení http://meranom.com/amphibian-classic/spare-parts/vostok-watch-any-watch-dial.html - do poznámky uveď kód hodinek s cifernikem, který se Ti líbí, aby věděli, jaký mají poslat. Vybirej z hodinek v sekci Amphibian Classic. Noa sadu nového těsnění http://meranom.com/amphibian-classic/spare-parts/vostok-watch-rubber-seals-set-to-vostok-amphibian-watch.html No a pak nervy a trpělivost, až to půjde ruskou poštou z Tatarstánu.
Návštěvník eloga Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Ahoj, díky za pochvalu. Složit tyhle hodinky by nemělo být těžké, ciferník je z obyčejných Amfíbií a lze ho objednat samostatn? za cca 200,-, zbytek (pouzdro, strojek a ručky) je z SE MERANOM Amfíbií a-a v tom by mohl být problém, protože často mnoho modelů nemají dostupných nebo jsou beznad?jn? vyprodané. Jde především o nerez lunetu. Osobně bych Ti Romane doporučil vymyslet nějakou novou pěknou kombinaci, která tu ještě nebyla, uspokojí T? to mnohem víc, než kopírovat něco, co už vymyslel někdo před Tebou a co všichni znají a okomentovali to. Možnosti Amfíbií (různá pouzdra, různé ciferniky, různé origo i neorigo lunety...) jsou přímo stvořené pro podobné experimentování +1**
kuncák7 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Priatelia, dakujem za rady. Ibaze ja mam lachtaniu chorobu To znamena, ze ja si to neposkladam, ani ked sa sam poskladam.Preto som uviedol Martara, lebo on je sikovny a mozno by mi pomohol Koukej to koupit teď. Když pak budeš v praze, martin ti to za tvou návštěvu např. Staromáku seskládá :-))) ( promiň Martine, ale on Roman je tak váhavej střelec, že jsem to rozhodl za tebe :-))).
Roman-ZA Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 (upraveno) Ja by som to este vylepsil. Co ak by som to objednal na tvoju adresu a ty by si mu to predal. Platim pivo, kofolu, kavu Edit: resp. by to objenal priamo Martin To chcem asi sakra moc Upraveno 18. června 2015 uživatelem Roman-ZA
kuncák7 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Ja by som to este vylepsil. Co ak by som to objednal na tvoju adresu a ty by si mu to predal. Platim pivo, kofolu, kavu Edit: resp. by to objenal priamo Martin To chcem asi sakra moc Nemám s tím problém, když to objednáš, zaplatím to a pak to z tebe dostanu, neboj. A s martinem bych se s jeho dovolením domluvil ( jen bys musel poslat návrh, co tam chceš ).
martar Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Kluci, objednávat cokoliv v Rusku je tombola. Nemusí to přijít vůbec, může přijít jen část věcí, může přijít něco jiného, můžou přijít hodinky se splašenou vteřinovkou... můžou k tomu naskočit další peníze na hranicích, že... zkrátka je tam velký prostor pro zklamání. Tyhle nervy velmi neochotně podstupuji, i když si objednávám sám pro sebe. Čili objednávku a platbu moc moc prosím bez mé účasti. Na objednávku přes PayPal stačí registrace a embossovaná karta - už to umím i já, a to jsem zarytý nepřítel platebních karet) Pokud jde o poskládání hodinek, opravdu to rád udělám, ale musím upozornit na to, že jsem na tom s časem dost zle - samotné poskládání je brnkačka, ale převzetí a odevzdání hodinek je potíž, nejsem přímo z Prahy, ale z příměstského regionu. Zrovna ty Kuncáku bys to měl vědět, domlouváme se na pivo od března a ještě se to kvůli mému nedostatku času nepovedlo Romane, doporučuji v klidu si projít nabídku Meranomu, vymyslet kombinaci, objednat (nezapomeň na sadu těsnění), a až to přijde, domluvit se s místním hodinářem (ne m?ničem baterií). Pokud by to neklaplo u vás, domluvíme se na poskládání.
Roman-ZA Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Diky za info. Nieco vymyslime, aby si s tym mal co najmenej problemov
Roman-ZA Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Priatelia, mam na vas jeden dotaz. Dozvedel som sa, vraj na Amfibiach vakla korunka Je to pravda, ake s tym mate skusenosti vy?Vdaka za info.
martar Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 (upraveno) Člověče, teď jsem na to koukal a taky se mi viklá! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65967-vostok-amphibia/?p=1416685 Upraveno 18. června 2015 uživatelem martar
lub Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 člověk by měl být k ruskému (nebo sovětskému) výrobku už principielně jaksi velkorysejší , tak to aspoň vidím já. naopak jsou docela svébytné, mají svou historii a to se mi líbí.příjemně se díky velikosti a malé hmotnosti nosí, vzhledově ujdou a díky oblému sklíčku krásně vklouznou pod rukáv a nezavazej. za mě dobrý. a ta korunka je náhodou super.u přesnosti budu taky shovívavej, takže ta půlminuta za den do plusu je v postatě bezva výsledek. wristšot najtwristšot najtšot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se