Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky si myslím, že NATO strap se k  Amphibiich nehodí.

No jsou to potápky, mít je na kůži je dost diskutabilní. Navíc něco s průvlakem je praktické, když nevydrží stěžejka, neutopíš je.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jo, je sice praktičtější, ale kůže je prostě hezčí. Ruku na srdce- kdo z nás suchozemců využije reálnou WR200? Maximálně tak u mytí rukou nebo ve sprše  :lol2:  Mluvím i sám za sebe a to sem napůl mořskej :)Těší nás samozřejmě mít na ruce minimálně WR100, ale nikdo z nás není profi potápěč, plavčík na plážích,námořník... Za mě místo hadrů teda jednoznačně kůže- sluší jim to prostě. Koukněte k lubovi-ta červená kůže, to je paráda! A srovnejte si to s hadrem... Jen můj názor :)

Odesláno (upraveno)

že se nato k amfibiím nehodí je hodně odvážný názor, vzhledem k tomu, že guru je na ničem jiném snad ani nenosí..!

jinak potápky na kůži... todle jsou leštěnky kancldajvry, s nima přece do vody nepolezu :D

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Tak už jsem se taky dočkal vostoček ,11.4.objednáno a zaplaceno 13.5.odesláno a 2.6. dorazily bez výpalného . Není to úplně láska na první pohled , ale dám jim šanci :-) Nevzpomínal tu někdo polský eshop ve spojitosti s lunetami ? Nemůžu to dohledat .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak už jsem se taky dočkal vostoček ,11.4.objednáno a zaplaceno 13.5.odesláno a 2.6. dorazily bez výpalného . Není to úplně láska na první pohled , ale dám jim šanci :-) Nevzpomínal tu někdo polský eshop ve spojitosti s lunetami ? Nemůžu to dohledat .

vřelé gratulace, výměn tah a budeš je milovat forever.
Odesláno

že se nato k amfibiím nehodí je hodně odvážný názor, vzhledem k tomu, že guru je na ničem jiném snad ani nenosí..!

Guru je magor, ten nosí na hadru i zlatý digitálky! 

Za mě teda NATO + Amfibie = ideální kombinace.

Odesláno (upraveno)

Za mě teda NATO + Amfibie = ideální kombinace.

Ač jsem se tomu bránil, tak po vyzkoušení nemůžu než souhlasit. Ještě zkusím provlékací perlon. 

Paradoxně mě k NATO strapu přivedly Caboty G10, který mají pevný stěžejky

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

no ten půjde první ,22 mám jen jeden odrbaný řemen....

A co zkusit třeba nějaký ten perlon, jak ho tu už kluci měli...

Jinak já už taky netrpělivě čekám na svoje první Amfibie, tak snad už brzy.

Odesláno

Taky si myslím, že NATO strap se k  Amphibiich nehodí.

to je velky omly. ja mam dvoje a nicom inom ich nenosim. je to super STRAP ;)

Odesláno

A co zkusit třeba nějaký ten perlon, jak ho tu už kluci měli...

Jinak já už taky netrpělivě čekám na svoje první Amfibie, tak snad už brzy.

Časem vyzkouším,ale pro koupi mě stejně přesvědčil vzhled od little_w ,černý kožený řemen a luneta....   :-)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Kůže, za mě na Amfibie patří vizuálně jedině kůže :) Určitě v našich končinách. Hned za ní odpovídající mesh, třetí bych viděl silikon. Na kůži sou totiž nejhezčí. Mě zas přijde, že hadr je hrozně shazuje, ne že by to byly přímo Rolexky, ale podle mě jim hadr opravdu nesluší. Navác mi přijde, že je na ně takovej... no že mu sou ty hodinky prostě velký, no. A navíc mi dycky hodinky i pekně poškrábal, tak i tím si to u mě rozházel :) Ne, je to samozřejmě věc vkusu každýho. To je jasná věc. Jen říkám svůj názor a nevnucuji, ok?

Návštěvník LONGINES
Odesláno

To není, jak ty propocený kůže a zahnojený tahy.

Třesky plesky - já si svý tahy náhodou pečlivě čistím mýdlovou vodičkou a  jemným zubním kartáčkem - ha !  :P  Hadry zas sbíraj roztoče, blechy, šatní moly a  různý jiný havěti  :P  :)

Odesláno

Pánové, také se hrdě hlásím do klubu. Už tady mám své očekávané 420.

Origo tah půjde pryč a lunetu dám také jinou, výsledek pak ukážu.

Zatím jen takto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

PS: Jen nevím, jestli se do těch výměn pustit sám nebo to svěřit nějakému hodináři (který nebude brblat)...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...