dako Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Taky si myslím, že NATO strap se k Amphibiich nehodí.
Dokusan Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Taky si myslím, že NATO strap se k Amphibiich nehodí. No jsou to potápky, mít je na kůži je dost diskutabilní. Navíc něco s průvlakem je praktické, když nevydrží stěžejka, neutopíš je.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Jo, je sice praktičtější, ale kůže je prostě hezčí. Ruku na srdce- kdo z nás suchozemců využije reálnou WR200? Maximálně tak u mytí rukou nebo ve sprše Mluvím i sám za sebe a to sem napůl mořskej :)Těší nás samozřejmě mít na ruce minimálně WR100, ale nikdo z nás není profi potápěč, plavčík na plážích,námořník... Za mě místo hadrů teda jednoznačně kůže- sluší jim to prostě. Koukněte k lubovi-ta červená kůže, to je paráda! A srovnejte si to s hadrem... Jen můj názor
lub Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) že se nato k amfibiím nehodí je hodně odvážný názor, vzhledem k tomu, že guru je na ničem jiném snad ani nenosí..! jinak potápky na kůži... todle jsou leštěnky kancldajvry, s nima přece do vody nepolezu Upraveno 7. června 2017 uživatelem lub
Effe Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Tak už jsem se taky dočkal vostoček ,11.4.objednáno a zaplaceno 13.5.odesláno a 2.6. dorazily bez výpalného . Není to úplně láska na první pohled , ale dám jim šanci :-) Nevzpomínal tu někdo polský eshop ve spojitosti s lunetami ? Nemůžu to dohledat . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Tak už jsem se taky dočkal vostoček ,11.4.objednáno a zaplaceno 13.5.odesláno a 2.6. dorazily bez výpalného . Není to úplně láska na první pohled , ale dám jim šanci :-) Nevzpomínal tu někdo polský eshop ve spojitosti s lunetami ? Nemůžu to dohledat . vřelé gratulace, výměn tah a budeš je milovat forever.
Effe Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 no ten půjde první ,22 mám jen jeden odrbaný řemen....
5etter Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 že se nato k amfibiím nehodí je hodně odvážný názor, vzhledem k tomu, že guru je na ničem jiném snad ani nenosí..! Guru je magor, ten nosí na hadru i zlatý digitálky! Za mě teda NATO + Amfibie = ideální kombinace.
Dokusan Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Za mě teda NATO + Amfibie = ideální kombinace. Ač jsem se tomu bránil, tak po vyzkoušení nemůžu než souhlasit. Ještě zkusím provlékací perlon. Paradoxně mě k NATO strapu přivedly Caboty G10, který mají pevný stěžejky Upraveno 7. června 2017 uživatelem Dokusan
Ricchie Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 no ten půjde první ,22 mám jen jeden odrbaný řemen.... A co zkusit třeba nějaký ten perlon, jak ho tu už kluci měli... Jinak já už taky netrpělivě čekám na svoje první Amfibie, tak snad už brzy.
Roman-ZA Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Taky si myslím, že NATO strap se k Amphibiich nehodí.to je velky omly. ja mam dvoje a nicom inom ich nenosim. je to super STRAP
Effe Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 A co zkusit třeba nějaký ten perlon, jak ho tu už kluci měli... Jinak já už taky netrpělivě čekám na svoje první Amfibie, tak snad už brzy.Časem vyzkouším,ale pro koupi mě stejně přesvědčil vzhled od little_w ,černý kožený řemen a luneta.... :-)
lub Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Jedna mobilovka z auta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Kůže, za mě na Amfibie patří vizuálně jedině kůže Určitě v našich končinách. Hned za ní odpovídající mesh, třetí bych viděl silikon. Na kůži sou totiž nejhezčí. Mě zas přijde, že hadr je hrozně shazuje, ne že by to byly přímo Rolexky, ale podle mě jim hadr opravdu nesluší. Navác mi přijde, že je na ně takovej... no že mu sou ty hodinky prostě velký, no. A navíc mi dycky hodinky i pekně poškrábal, tak i tím si to u mě rozházel Ne, je to samozřejmě věc vkusu každýho. To je jasná věc. Jen říkám svůj názor a nevnucuji, ok?
travex Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Guru je magor, ten nosí na hadru i zlatý digitálky!Je to bikolór, když už. A davám ty hadry normálně do pračky na 30. To není, jak ty propocený kůže a zahnojený tahy.
morbo Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Tady to teda frčí ... a kde je vlastně travex? Edit: Nazdar náčelníku, rád vidím, že seš v pořádku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června 2017 uživatelem morbo
plazalien Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 asi budu jedinej ale me nejvic sedi origo tah, sice trochu chrasti ale skaredej neni a myslim ze i zivotnost bude slusna nebo spis dozivotni
travex Odesláno 7. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Jsem tu, čekal jsem, až se to pod jazykem rozpustí.
Návštěvník LONGINES Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 To není, jak ty propocený kůže a zahnojený tahy.Třesky plesky - já si svý tahy náhodou pečlivě čistím mýdlovou vodičkou a jemným zubním kartáčkem - ha ! Hadry zas sbíraj roztoče, blechy, šatní moly a různý jiný havěti
Ricchie Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Pánové, také se hrdě hlásím do klubu. Už tady mám své očekávané 420. Origo tah půjde pryč a lunetu dám také jinou, výsledek pak ukážu. Zatím jen takto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PS: Jen nevím, jestli se do těch výměn pustit sám nebo to svěřit nějakému hodináři (který nebude brblat)...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se