Paja STI Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Zdravím Vás panstvo,jsem tu nový a svůj první článek patří sem,jelikož se mi hodinky líbili vždycky a krom několika digitálek a jedněch Jacques Lemans nemám vlastně nic,tak jsem se rozhodl vstoupit do tohodle krásného světa koupí těchto krásných ruských automatů... Budou mi skvěle pasovat k mému vozu východní provenience a hlavně -fakt mají svoje kouzlo... A počítejte s tím že se budu občas blbě ptát...
travex Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Vítej a brzy se pochlub, co jsi pořídil / plánuješ pořídit.
Paja STI Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Děkuju,momentálně váhám mezi http://www.solod.com/Vostok-watches-Blue-Amphibia_1266.html a http://meranom.com/amphibian-classic/120/vostok-watch-amphibian-classic-120811.html.Co jsem pochopil tak oba shopy tu běžně používáte,u solodu jsem pochopil že poštovné je v ceně,ale kolik si mám tak zhruba připočíst k ceně u Meranomu? Zajímají mě osobní zkušenosti,díky...
travex Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Meranom má poštu za 14$, vypočítá ti to po vložení zboží do košíku.
martar Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) No ty bláho, teď jsem kouknul na stránky Meranomu a koukám jak puk - sendvičovej cifr! Vůbec jsou pěkný... ale já už mám modrejch hodinek doma dost a tohle pouzdro je na mě fakt malý. Škoda, ty by se mi sakra líbily.http://meranom.com/amphibian-se/420se/vostok-watch-amphibian-se-420361b.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem martar
travex Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Ty jejich letní novinky už nějakou dobu pozoruji a líbí se mi nové ručky, které tedy nejsou nové, ale povedený remake. Už jsem měl kolikrát prst na spoušti, ale řekl jsem si, klid člověče, máš jich dost. Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem travex
Trojan Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Včera jsem váhal nad tím sendvičem co poslal Martin - měl jsem ho v košíku, jen zaplatit.... no nechal jsem ho v košíku do rána a asi je kupovat nebudu. Kdyby je tak měli i v černé...Jinak meranom mi připočítal poštovné 6$
martar Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Já si furt snažím představit, jak by ten cifr, ručky a luneta vypadaly v 090 nebo 710... v 090 by to mohlo být dobrý i na větší ruku. Takový DoxoMühleVostoky
travex Odesláno 16. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Myslím, že je to jen otázka času a bude to i v jiných pouzdrech.
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Včera jsem se vrátil z dovolené, na kterou jsem bral dvoje nejčastěji nošené hodinky... Jedny z nich jsou samozřejmě noir amfibky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 kluci, jsem v krizi..nevím jaký pouzdro. jestli 710 nebo 090. travexi, ty máš jistě oboje, jak se ti to nosí - je v nich nějakej rozdíl? na 090 mi přijde zajímavej detail ty konce náramku schované pod pouzdrem, to na žádných hodinkách nemám.jinak bych si taky rád potunil, minimálně nějakou tu lunetu s lumi bodem, tak mě ale mrzí že v meranomu jsou už delší dobu totálně vykradený...
travex Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Pro mě jsou 710 i 090 nejhezčí pouzdra a oboje se nosí stejně skvěle a pohodlně. Žádný rozdíl z pohledu nošení nepozoruji. Jediné s čím je u 090 potřeba počítat, je menší prostor kolem stežejky, který nedovolí nasadit tlustší řemeny. Což mi třeba nevadí, protože nosím jen nato a zulu a s tím zde není žádný problém
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Pouzdro je nerez, asi by šlo u 090 vyfrézovat hlubší vybrání pro silnější řemen, ale trochu by to změnilo charakter pouzdra. Mn? se u tohoto typu pouzder hrozně líbi speciální typ řemenů, které jsou široké jako okraj hodinek a u pouzdra mají všité užší zakončení pro stežejky. Řemen skvěle opticky navazuje na hodinky a může být nejen širší než stežejky, ale taky silnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem martar
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 OT - sorry: Travexi, co to vyvádí paňáca nad Tvým avatarem? Pouští spirálkové konfety na oslavu tvého kulatého příspěvku? Hodně dobrý :D
travex Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 No vidíš, mně to připadá jako by se houpal na houpačce.
travex Odesláno 17. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Snad mi jdou přesně, řídil jsem si je ráno podle rozhlasu
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 Tak taky jednu lumi, teda.... synchro amfíbie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dřevák Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Zabrouzdal jsem na po delší době Meranoma a koukám, spousta novinek. Něco asi jo, komandirskie s mimostředovou vteřinovkou? Asi jo. http://meranom.com/komandirskie-classic/35/vostok-watch-komandirskie-350504.htmlAle co je tohle? Dvě vteřinovky? V popisu je něco o 24 hodinách. Jenže ani čísla ani poloha ručky tomu neodpovídá, takže je to jen nalepený jak u číňanů? http://meranom.com/amphibian-se/150se/
martar Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 (upraveno) Ne, je to GMT, dlouhá "vteřinovka" ukazuje druhé časové pásmo v 24 hodinovém formátu na lunet?, krátká mimostředka na 10 hodině je průb?žná vteřinovka. Musím říct, že mi přijdou hodně zajímavé. Strojek 2426.12, přidané zpřevodování pro GMT ručku. Líbí. Zajímavý detail: hodinová a minutová ručka nemají zobáček jako klasické SE amfibie, končí rovně. Edit: hodinky ukazují v 12 i 24 hodinovém formátu 16 hodin a pět minut... v běžném provozu naopak GMT ručka obvykle ukazuje čas v jiném časovém pásmu. Takže divně je spíš to, že tady čas odpovídá Upraveno 18. srpna 2015 uživatelem martar
Dřevák Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Aha, takže strojek jako na těch komandirských s mimostředovou vteřinovkou, GTM ručka ukazuje 24h čas a nastavení jiného časového pásma se děje natočením lunety. Pěkný, teď si jen počkat v jakých pouzdrech a s jakýma ciferníkama to časem příjde. Za mě pouzdro 110 nebo 120, a ne ten šedivý či černý ciferník. A tah a ne z plechu. Ještě že takový nenabízí, já přece nechci další hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se