Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty si z toho děláš prdel, ale já jsem osobně potkal jednoho člověka, kterej si tu věc koupil a staví nějaký heavy-duty style amfibie (travex to není). Nic pro mě, nechci mít v baráku poškrábaný futra.

Odesláno

Je to někdo úplně jinej, náhodné setkání na Seiko srazu, kde jsem měl s sebou svoje 090, aby ti žluťáci viděli, že když se řekne bytelný potápky, tak to nejsou jenom ty jejich nový legendy.

Odesláno

Tady se furt někdo otírá o můj supertajný projekt :D

Budou to pepsi 090, mám v úmyslu definitivně usmířit spojence a OSU. Hodinky ruské, bezel od Murphyho z USA, vložka Seiko japonská, náramek od Güntera z Reichu.

Takže - protože dneska prší - se místo práce na baráku pustím do definitivních Amfibek. Zbývá mi poladění strojku, vteřinovka a povrchovka pouzdra. S povrchovkou to vypadá bledě.. moje naivní představa radiálního brusu jako u "67" limitky vzala po konzultaci s Tikalem za své, cirkulární brus by šel blbě k připravenému tahu... tak možná nechám původní pískované pouzdro, které se mi vlastně líbí a je ultra tool... ale to už nebudou superamfibie, no :)

Takže dneska vteřinovka. Musím ji přebarvit a mám jen jeden pokus. Koupil jsem správný odstín Revellky, ale protože nemám modelářské zkušenosti, pořád jsem to odkládal. Představa je nechat na tenkém štětci pár chlupů a pod lupou opatrně barvit vteřinovku nasazenou na jehle upnuté v hodinářském svěráčku. Oříšek bude lakování partií očka s lumi - tam budu muset být extrémně opatrný. Nějaké nápady a tipy, kluci?

Odesláno

Jestě foto pro představu :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Esteticky se mi pepsiny líbily vic v minimalistickém 420 pouzdru, ale skoro jsem je nenosil, byly mi malé. Zato 090 pouzdro je velikostně perfektní a ohromně pohodlné...

Odesláno (upraveno)

To vypadá hodně supr, mistře - zvlášť, jesi se povede ta vteřinovka. Mě napadá, jestli by nebylo jednoduší něčím zakápnout ten lumi bod, říznout barvu a pak to celé stříknout rozprašovačem. A když o tom tak uvažuju, tak by nemuselo bejt úplně blbý, kdyby byl červenej i ten nápis Amfibia na cifru, to už ale jinde jsme ?

Tady se furt někdo otírá o můj supertajný projekt :D
...

Ono to vypadá jako rejpání, ale ve skutečnosti se jedná o tzv. repetitivní stimulaci, bro.

edit: ostatně jako celý tohle fórum.

Upraveno uživatelem morbo
Odesláno

Diky, kluci. Snad tu dlouhou LE vteřinovku nezku.vím. Pokud se tu v budoucnu budu chlubit pepsi amfibkama se standardní krátkou rudou vteřinovkou a budu se tvářit, že přesně tak jsem to chtěl, tak mi nevěřte :D

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Martare, co, případně v jaké že řeči to čteš jak máš tu fotku s Amfibiema, plechovkou barvy a vteřinovýma ručkama ? ;)

Odesláno (upraveno)

Jestě foto pro představu :)

twl, nevědět, že to jsou amfibie, tak to vypadá jak americká limitka s NH35 za litr USD. Parádní

PS Ta tiskovina na první fotce není ruská, ale bulharská

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno (upraveno)

Na obrázku Blennius pavo, pod hodinkama text k Blennius sanguinolentus. Dnes teda správně Salaria pavo a Parablennius sanguinolentus (sorry, nevim jak se dělá na tbletu text v kurzivě). Oba druhy jsou mediterrání, s přilehlým atlantickým pobřežím a Černým mořem. Takže cajk :D

@ Frostie: však jsem psal, že je to bulharská monografie, ale tak šlo hlavně o bukvy a o vodní tematiku :D jinak klobouk dolů, jsi vážně polyglot. A děkuju za pochvalu amfibek.

Chlapi, si budu muset dávat pozor, co všechno do fotek komponuju, to bych nevěřil, čemu věnujete pozornost :D

Upraveno uživatelem martar
Odesláno (upraveno)

@ Frostie: však jsem psal, že je to bulharská monografie, ale tak šlo hlavně o bukvy a o vodní tematiku :D jinak klobouk dolů, jsi vážně polyglot. A děkuju za pochvalu amfibek.

díky, léta dřiny a odříkání se musí někde projevit...:-) Jo, ten příspěvek jsem pod návalem optických dojmů přehlédl.

Upraveno uživatelem Frostie

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...