morbo Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 5etter, pogoda, přihoď k tomu ještě tohle a není co řešit, akorát možná neříkej ženě, kdo ti to poradil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Ty si z toho děláš prdel, ale já jsem osobně potkal jednoho člověka, kterej si tu věc koupil a staví nějaký heavy-duty style amfibie (travex to není). Nic pro mě, nechci mít v baráku poškrábaný futra.
morbo Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Tak jestli to není travex tak už mě napadá jenom martar a ten jeho supertajný projekt, na kterém intenzivně dělá posledních cca 10 let. Na to se těším.
5etter Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Je to někdo úplně jinej, náhodné setkání na Seiko srazu, kde jsem měl s sebou svoje 090, aby ti žluťáci viděli, že když se řekne bytelný potápky, tak to nejsou jenom ty jejich nový legendy.
martar Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Tady se furt někdo otírá o můj supertajný projekt Budou to pepsi 090, mám v úmyslu definitivně usmířit spojence a OSU. Hodinky ruské, bezel od Murphyho z USA, vložka Seiko japonská, náramek od Güntera z Reichu. Takže - protože dneska prší - se místo práce na baráku pustím do definitivních Amfibek. Zbývá mi poladění strojku, vteřinovka a povrchovka pouzdra. S povrchovkou to vypadá bledě.. moje naivní představa radiálního brusu jako u "67" limitky vzala po konzultaci s Tikalem za své, cirkulární brus by šel blbě k připravenému tahu... tak možná nechám původní pískované pouzdro, které se mi vlastně líbí a je ultra tool... ale to už nebudou superamfibie, no Takže dneska vteřinovka. Musím ji přebarvit a mám jen jeden pokus. Koupil jsem správný odstín Revellky, ale protože nemám modelářské zkušenosti, pořád jsem to odkládal. Představa je nechat na tenkém štětci pár chlupů a pod lupou opatrně barvit vteřinovku nasazenou na jehle upnuté v hodinářském svěráčku. Oříšek bude lakování partií očka s lumi - tam budu muset být extrémně opatrný. Nějaké nápady a tipy, kluci?
5etter Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Já neporadím, já bych tu vteřinovku ztratil během upínání jehly do svěráku.
martar Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Jestě foto pro představu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Esteticky se mi pepsiny líbily vic v minimalistickém 420 pouzdru, ale skoro jsem je nenosil, byly mi malé. Zato 090 pouzdro je velikostně perfektní a ohromně pohodlné...
5etter Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Strana 187: předpremiéra Superamfibií.Budou opravdu super!
morbo Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 (upraveno) To vypadá hodně supr, mistře - zvlášť, jesi se povede ta vteřinovka. Mě napadá, jestli by nebylo jednoduší něčím zakápnout ten lumi bod, říznout barvu a pak to celé stříknout rozprašovačem. A když o tom tak uvažuju, tak by nemuselo bejt úplně blbý, kdyby byl červenej i ten nápis Amfibia na cifru, to už ale jinde jsme ? Tady se furt někdo otírá o můj supertajný projekt ... Ono to vypadá jako rejpání, ale ve skutečnosti se jedná o tzv. repetitivní stimulaci, bro.edit: ostatně jako celý tohle fórum. Upraveno 27. července 2017 uživatelem morbo
Svatoslav Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Relax. IMG_20170718_115050.jpgRicchie: ta fotka by podle pseudonymu seděla spíš ke mě.
Svatoslav Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 martar: ty Amphibie vypadají hodně dobře. Pánové dovolte, abych Vám za toto vlákno zahrál Ódu na radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2017 @martar: a já se bál, že jsi na to už úplně rezignoval. Je fajn tě tu zase vidět.
martar Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Diky, kluci. Snad tu dlouhou LE vteřinovku nezku.vím. Pokud se tu v budoucnu budu chlubit pepsi amfibkama se standardní krátkou rudou vteřinovkou a budu se tvářit, že přesně tak jsem to chtěl, tak mi nevěřte
Návštěvník LONGINES Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Martare, co, případně v jaké že řeči to čteš jak máš tu fotku s Amfibiema, plechovkou barvy a vteřinovýma ručkama ?
martar Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Stará bulharská monografie o černomořských rybách. Asi bych doma našel víc titulů v azbuce, ale tahle je vždycky nejvíc po ruce http://www.aquabooks.cz/publikace/360
travex Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Jestli jsem z toho vyluštil, že je na obrázku slizoun jemnorohý, tak píšou, že žije v jižní Americe a východním Atlantiku.
Frostie Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Jestě foto pro představu twl, nevědět, že to jsou amfibie, tak to vypadá jak americká limitka s NH35 za litr USD. Parádní PS Ta tiskovina na první fotce není ruská, ale bulharská Upraveno 27. července 2017 uživatelem Frostie
martar Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Na obrázku Blennius pavo, pod hodinkama text k Blennius sanguinolentus. Dnes teda správně Salaria pavo a Parablennius sanguinolentus (sorry, nevim jak se dělá na tbletu text v kurzivě). Oba druhy jsou mediterrání, s přilehlým atlantickým pobřežím a Černým mořem. Takže cajk @ Frostie: však jsem psal, že je to bulharská monografie, ale tak šlo hlavně o bukvy a o vodní tematiku jinak klobouk dolů, jsi vážně polyglot. A děkuju za pochvalu amfibek. Chlapi, si budu muset dávat pozor, co všechno do fotek komponuju, to bych nevěřil, čemu věnujete pozornost Upraveno 27. července 2017 uživatelem martar
travex Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2017 Já tomu stejně prd rozumím, jsem akorát vygooglil nějakého Blenniouse, který začína na písmenko "p" a pak jsem začal machrovat
Frostie Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Odesláno 27. července 2017 (upraveno) @ Frostie: však jsem psal, že je to bulharská monografie, ale tak šlo hlavně o bukvy a o vodní tematiku jinak klobouk dolů, jsi vážně polyglot. A děkuju za pochvalu amfibek. díky, léta dřiny a odříkání se musí někde projevit...:-) Jo, ten příspěvek jsem pod návalem optických dojmů přehlédl. Upraveno 27. července 2017 uživatelem Frostie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se