Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Šipky sou hezký, ale jak na kterých. Třeba nám s ultrawatchem by se ta šipka nehodila k vteřinovýmu subcifru. Ale jinak se mi šipky při centrální vteřinovce líbí.

Naprosto souhlas,ony padla se hodí ke kostičkovanym indexům a šipky zase jinde.Jo a jsem rád,že už tady chlapi přicházejí na chuť pouzdrum 650 a 670.
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak tak, je to parádní pouzdro, dost originální a pohodlný. Imho, napadá mě ale, že my máme vlastně takovej paskvil. 650SE nesplňují kritéria potápěk, kdy musí být hodinová ručička od minutové jasně a na první pohled rozeznatelná, což šipky splňuji dokonale :)

Odesláno

Tak já bych tyhle SE stejně pod vodu netahal, plavání a šnorchlování jo,jinak bych vzal jiné.Apropo, přikládám foto nové GMT lunety. Chtěl jsem ji nasadit,ale ta origo tam drží jak přilepená.

post-42194-0-18556500-1505580908_thumb.jpg

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2:  :lol2:  :lol2:  to sem si přesně myslel.Ale jinak je moc pěkná, přesně takovou bych si taky vybral.

Odesláno (upraveno)

Větší sílu?Docela mám z toho staženou prdelku, jiné lunety šly v pohodě dolů,ale tohle je prostě SE se vším všudy travexi.A chápu Longinese,nerad bych to dojebal.:)No uvidíme zítra za světla.

Upraveno uživatelem ultrawatch
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ultrawatchi nenech se hecnout a kašli na tu výměnu radši. Tím tu nechci v žádném případě podrývat náčelníkovu  autoritu, ale mám už pravidlo, že nedělej to, na co se necítíš. Nechci ani abys to pochopil tak, že tím chci říct, že bys byl nešikovný, ale něco je prostě lepší někdy nechat tak, jak je. K čemu by byla nová luneta a pod ní solidně doškrábený hodinky. A nakonec by se Ti tam ta původní líbila stejně víc. Věř mi- co já si sám sobě už nafackoval.. to bych se tu moh rozepsat aspoň na 2 stránky... Jo, ale zato ten mesh- tak ten se Ti poved! Moc pěkný!

Odesláno

Ultrawatchi nenech se hecnout a kašli na tu výměnu radši. Tím tu nechci v žádném případě podrývat náčelníkovu  autoritu, ale mám už pravidlo, že nedělej to, na co se necítíš. Nechci ani abys to pochopil tak, že tím chci říct, že bys byl nešikovný, ale něco je prostě lepší někdy nechat tak, jak je. K čemu by byla nová luneta a pod ní solidně doškrábený hodinky. A nakonec by se Ti tam ta původní líbila stejně víc. Věř mi- co já si sám sobě už nafackoval.. to bych se tu moh rozepsat aspoň na 2 stránky... Jo, ale zato ten mesh- tak ten se Ti poved! Moc pěkný!

Ty taky čoveče furt jen chválíš:) Ne, jasně, pokud to nepujde, tak na to prdím, radši mít origo kus a jak říkáš ty, stejně ta origo luneta bude vypadat nejlíp. Asi mi nezbude, než sestavit ještě jedny Amfibie a asi na pouzdře 090. Jen nevím, neviděl jsem pořádný černožlutý ciferník, nevíš o nějakém?

Odesláno

já to znám jako starý ruský přísloví (což se nám docela hodí): co nejde silou, musí jít ještě větší silou.

vždyť taky hodinky otvíráme krupáčem a ladíme hráběma, ne.

na rozdíl od LONGINA chodím na věci jinak: chci něco opravit (třeba dětem hračku na baterky), s dobrou náladou, odpovídajícím náčiním, písní na rtech..

..no a končí to tak, že jsem pořezanej, zašpiněnej, zpocenej, nasranej na celej svět, nářadí zničený a opravovaná věc rozmácená a rozsápaná na malý kousky, ke kterým chovám mocnou nenávist.

Odesláno

Lube, jak já ti rozumím.

Dnes jsem například rozdělal svoji starou oblíbenou čtyřbarevku, protože vyskakovala černá. Po otevření to na mě celé vylítlo a zaboha to nemůžu složit. Z tohoto pohledu byl předchozí problém maličkost.

Asi ty pérka s tuhou budu používat jako virguli.

A3XxdkN.png

Návštěvník LONGINES
Odesláno

:lol2: to je přesný! Ultrawatchi, i kdybych věděl, tak je ti to k ničemu, GMT luneta nemá moc význam na 12h ciferníky :P To abys neříkal, že porád jen chválím  :lol2:

Odesláno

Tak já bych tyhle SE stejně pod vodu netahal, plavání a šnorchlování jo,jinak bych vzal jiné.Apropo, přikládám foto nové GMT lunety. Chtěl jsem ji nasadit,ale ta origo tam drží jak přilepená.

Ta nová luneta vypadá hodně dobře. Samozřejmě jak to cítíš, ale tou škrabkou na vosk, jak doporučuje travex nemáš co poškrábat. Pokud ji budeš podzvedávat postupně dokola tak musí jít je tam možná skřípnutý ten drátek. Jak říkají gynekologové, když to šlo tam musí to jít i ven. Drátek musíš dát potom přesně do horní drážky a poté namáčknout zas postupně do kola. Samozřejmě je to na tobě, mě by to nedalo. Ta fotka je hezká. 

Odesláno

Ta nová luneta vypadá hodně dobře. Samozřejmě jak to cítíš, ale tou škrabkou na vosk, jak doporučuje travex nemáš co poškrábat. Pokud ji budeš podzvedávat postupně dokola tak musí jít je tam možná skřípnutý ten drátek. Jak říkají gynekologové, když to šlo tam musí to jít i ven. Drátek musíš dát potom přesně do horní drážky a poté namáčknout zas postupně do kola. Samozřejmě je to na tobě, mě by to nedalo. Ta fotka je hezká. 

Svatoslave, ta fotka je děsná, umělé světlo,mobil atd.. ale tak jak to říkáš ty a provádí to travex to nepujde, není tam místo mezi pouzdrem a lunetou, luneta těsně přiléhá k tělu pouzdra. A longinesi, jasněže sehnat cifr na GMT lunetu je blbost, já jen že bych zůstal věrný žluto černé a keramická vložka do lunety v této barvě není problém, problém je nabídka ciferníků.

Návštěvník LONGINES
Odesláno (upraveno)

Tak to sem blbě pochopil. Já myslel, že konkrétně k týhle. No, máš pravdu, ciferník jen oranžovej, ale víc by mi teda když už k tomu šel ten černej. Jo a když sem teď koukal na 420-tky, tak má ultrawatch pravdu- je tam lochna jak sviň, tohle na SE vůbec není. Nenapadá mě, jak tam co vrazit. Teda kudy. Jinak tady z toho začíná být docela slušná Homolkovina :)

post-22387-0-23312900-1505593342_thumb.jpg

post-22387-0-31339400-1505593357_thumb.jpg

Upraveno uživatelem LONGINES
Odesláno

Výměnu lunety vzdávám. Na SE fakt není místo mezi ní a pouzdrem. Nevím jak to sundávají soudruzi, asi používají něco vysoce sofistikovaného, ale fakt tam nestrčím ani špachtli,ani nůž,dlátko...Ty Amfibie na pozadí šly v pohodě.Standardní luneta, místa habaděj. No a navíc se mi takhle origoš líbí z profilu, takové malé UFO na ruce. :)

post-42194-0-11355800-1505634562_thumb.jpg

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Luneta nezabírá místo, plní svůj účel, je pěkná a hodinky se s ní vejdou pohodlně pod rukáv :)

Odesláno

Pánové, musím se podělit o smutnou zkušenost. Konečně mi od Meranomu dorazila zásilka, jsou to SE150, velký těšing, hodinky vypadají nádherně a...nejdou. Ony nejdou! Obratem zasláno zpět do Čistopole, uvidíme, jak jim fungují reklamace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...