Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně tak sem to myslel a líp bych to nenapsal. Mě se ty Tvoje moc líbí, opravdu, nemyslel sem to nějak proti nim. Myslel sem to tak, že už sem se Amfibijově našel :)

Morbo:Díky, ale když já se fakt bojím, radši to nechám, jak je. Sem prostě děsnej nešika, kolikrát sem si už nafackoval a tyhle by mě hodně mrzely... bohužel, no... :huh:

A navíc co si budeme povídat,ta origo GMT luneta je velice kulervouci, hodně tím jak navazuje na vypouklé sklíčko.Je to geniální řešení.
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jo, nakonec se mi vlastně taky líbí, když si netroufám na výměnu, co mi zbývá, že :lol2:  ? Ne, fakt se mi nakonec líbí. Byla by to pitomost, tohle je originál navíc.A co ty - měnit budeš? Asi taky nakonec ne, viď  :lol2: ?

Odesláno

Jo, nakonec se mi vlastně taky líbí, když si netroufám na výměnu, co mi zbývá, že :lol2: ? Ne, fakt se mi nakonec líbí. Byla by to pitomost, tohle je originál navíc.A co ty - měnit budeš? Asi taky nakonec ne, viď :lol2: ?

Mám jednu GMT na cestě z Ukrajiny,ale nevím nevím,jestli vyměním, vyzkouším a uvidím.Spis ne.Tak jako ty jsem si už našel ty své Amfibie a teď už si jen jedny slozim na pouzdru 710.Dilu k tomu je už od výrobce přehršel.
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jojo, supr, a hodil bys potom, prosím, jen foto, až ji tam nasadíš? Dost by mě zajímalo, jak vypadají s jinou :)

Odesláno

Jojo, supr, a hodil bys potom, prosím, jen foto, až ji tam nasadíš? Dost by mě zajímalo, jak vypadají s jinou :)

Jasně!Hned jak to bude možné.Luneta už bude doma,jen já jaksi tento týden nee.:)
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Něco hodně dramatickýho.

WtksT1Q.png

I když nepatří mezi Tvé nejoblíbenější tak Ti ale teda vyloženě seknou ty 420-tky!

Ultrawatch: jasně, no stress, až budeš mít čas :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

@ travex: tvl bomba, to deš udělat kasu nebo vybírat výpalný do čínský čtvrti ? :)

Vyrazil jsem kupovat máslo.

:lol2: Teda, tohle mě fakt pobavilo!  :lol2:  Ale je fakt, že ta červená jim teda hodně sluší!

Odesláno

To víš, morbo, mravy se uvolňují. K nám tento nešvar ještě nedorazil, ale ve větších městech už prej děti zcela běžně tykají rodičům a to i na veřejnosti. Skandál! 

Odesláno

Kluci, zkuste to taky a uvidíte sami. Ten výraz v očích nevinnýho děcka, když mu vezmete deštníček... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...