Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mozny to je. Ale zkousel jsem to na Mozille i na Google Chrome, jak prihlasenej, tak neprihlasenej. A furt nic. Ostatni fotky bez problemu vidim. Teda... dela to obcas i ve vlakne Humor, ale tam o nic neprichazim :)

mně se travexovo fotky zobrazujou i když nejsem přihlášenej.

naopak se mi (taky v humoru) ani zaboha nezobrazí obrázky od jednoho člena. ale zrovna on mi není příliš blízkej, takže to přecházím.

Odesláno

To je koukám další výhoda fotek z prolinku, já žil v domnění, že fotky bez přihlášení nejde vidět. Tj fotky z jiných uložišť patrně vidí i google a indexuje je.

Odesláno (upraveno)

Hlavně už se domluvme na jednotném řešení a všichni bez výjimky ho povinně dodržujme. Šéfe, zapni hlasování! Každej si to sem vkládá jak chce a pak je v tom bordel - někomu se to zobrazuje, někomu ne... :lol2:

Ještě že teď nosím orienty a nemusím se  o to starat, neboť orientální vlákno tolik nežije. 

Jo jinak tu poslední fotku vidím a hodně se mi líbí!

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Hele, nezamlouvej to vkládání fotek, jo?! :)

Díky za odkaz.

Naštěstí na to nemám prachy a má to debilní napojení tahu na pouzdro. Ale ty pepsiny vypadají fakt dobře a ten tah bude asi trochu jiná káva než normálně. Hmm...

Odesláno

To je koukám další výhoda fotek z prolinku, já žil v domnění, že fotky bez přihlášení nejde vidět. Tj fotky z jiných uložišť patrně vidí i google a indexuje je.

Není to o google, ale vloží se tag v BBCode s adresou obrázku. 

Tak nás tu pořád nekibicuj a raději si utáhni zulu, mě ten vyčuhující konec strašně znervózňuje.  :)

Odesláno

Díky za odkaz.

Naštěstí na to nemám prachy a má to debilní napojení tahu na pouzdro. Ale ty pepsiny vypadají fakt dobře a ten tah bude asi trochu jiná káva než normálně. Hmm...

Je to trošku vyšší cena,ale ty pepsiny mají i moc pěkný reliéfní cifr.Akorat to pouzdro bude v podobné velikosti jako 420, takže malé na mou ruku.
Odesláno (upraveno)

Ad "Vkladani fotek" - diky travexovi je zahada vyresena. V jadru asi tolik: Travex mi poslal odkaz na ten obrazek. Klikl jsem na to, a zjistil jsem, ze muj router a stupidni nastaveni vodafonu (i tady v UK jsou to patlove) to blokuje, protoze imguru trva dlouho, nez posle / potvrdi cookies. Vycistil jsem stare cookies a hotovo. Mazel tov. :D

P.S. Malem jsem zapomnel sefovi namazat medu kolem ust: cekani stalo za to, travexi, fotky jsou super. Fakt.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Také přispěchám se svou librou medu: travexi, ó velký Groko, fotky z posledních dnů jsou boží, rád se na ně dívám. Je fajn, že i po letech to neflákáš (já jo). Líbí se mi to ještě víc než wristshoty a edc zátiší s nožíky a kukry. Fakt pěkný.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Je to trošku vyšší cena,ale ty pepsiny mají i moc pěkný reliéfní cifr.Akorat to pouzdro bude v podobné velikosti jako 420, takže malé na mou ruku.

Jakože obecně nenávidím zelenou barvu, tak právě ty zelený sou úchvatný! Sem zvědav, jestli si tu někdo z nás Amfibistů pepsiny  koupí - a když tak verzi s, nebo bez datumu :) ? Jinak ty Neptuny teda nevypadají věru zle, byť mají menší průměr - zase budou prudce nositelný :) Hodně o nich uvažuju jako pro mě o " must have " hodinkách: od dětství až do teď obdivuji v jednom černomořském přístavu dva remorkéry, strašně se mi ty lodě líbí a jmenují se ?????? ? ?????... A paní Longinová o tom ví... :)

Odesláno

Pánové,dnes začíná prodej Neptune, dávám link pokud máte zájem.https://meranom.com/en/amphibian-se/960se/

Sakryš, ty vypadají dobře... té velikosti bych se nebál, v reálu budou imho vypadat větší než třeba Rolex submariner, protože mají užší lunetu. Integrovaný tah opticky hodinky taky zvětšuje, podobné je to u potápek Oris.

Odesláno

SE pěkný. náramek vypadá poctivě, k tomu dokoupit tu kůži.. ale uchycení k pouzdru prostě nezkousnu a zuluguru travex má taky smůlu. moc se mi nelíběj ručky, takový velký polínka, standardní mi tvarově naprosto vyhovujou.

..pánové, jsem absolutně spokojenej! a pomalu se uklidňuju z nervozity neustálého hledání těch úplně obyčejných, univerzálních, zkrátka dokonalých hodinek pro každý den a příležitost. mám takovej neblahej dojem, že jsem je asi našel. a to nemyslím jenom mezi náma amfibiotikama, ale obecně, přes všechna ta seika co mám.. (a mohu si pogratulovat, že jsem nedal přednost pětkrát dražším černým želvám, páč tyhle jsou fakt hezčí!)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

trocha hrátek s trvdým světlem (all black edition)..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

SE pěkný. náramek vypadá poctivě, k tomu dokoupit tu kůži.. ale uchycení k pouzdru prostě nezkousnu a zuluguru travex má taky smůlu. moc se mi nelíběj ručky, takový velký polínka, standardní mi tvarově naprosto vyhovujou.

..pánové, jsem absolutně spokojenej! a pomalu se uklidňuju z nervozity neustálého hledání těch úplně obyčejných, univerzálních, zkrátka dokonalých hodinek pro každý den a příležitost. mám takovej neblahej dojem, že jsem je asi našel. a to nemyslím jenom mezi náma amfibiotikama, ale obecně, přes všechna ta seika co mám.. (a mohu si pogratulovat, že jsem nedal přednost pětkrát dražším černým želvám, páč tyhle jsou fakt hezčí!)

Přesně k tomuto sem došel taky. Nedal sem kdysi na Japonce dopustit, ale to už mě dávno přešlo. Tyhle Rusové je fakt válcujou, a to ne zdaleka jen cenou...

Odesláno

Jsou fakt dobré lube, dokonce jsi mě nahlodal, že bych to objednal úplně stejné, jako máš ty. No a poslední fotka je povedená!

Mimochodem, už nějakou dobu si říkám, že ručičky ve tvaru šipky jsou nejlepší. Když se objevila pádla, tak se z nich najednou stalo hodně žádané zboží, ale teď s odstupem času asi víc oceňuji ty "obyčejné".

ZXHSyBH.png

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Šipky sou hezký, ale jak na kterých. Třeba nám s ultrawatchem by se ta šipka nehodila k vteřinovýmu subcifru. Ale jinak se mi šipky při centrální vteřinovce líbí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...