Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lube, jsem si právě minulý týden jedny další 710 objednal. Trochu mě rozhodila představa, že už klasické pouzdro 710 brzy nebude a nechtěl jsem to pak třeba za dva roky shánět předražené po všech čertech.

to je to nové o tolik hnusnější? mi to tak nepřijde a asi je mi jedno které by bylo. naživo jsem ale neviděl tak nevím.

Ten je pěkný. Řekl bych, že to bude až na jeden detail přesně tenhle:

edit: uff, nebo tady za 4 USD  :eek:

..takže to bude šunt. no nepotěšils mě :). ono na fotkách to vypadá ok, plné články.. v reálu to bude nejspíš bída

Odesláno (upraveno)

lub:

Hnusnější není, spíš je jiné. Když máš 150, tak je k němu lepší staré 710 než nové, protože se od něj víc liší. 

Můj pohled na tvé dilema je ten, že želvy jsou sice objektivně lepší hodinky, ale s amfibiema si užiješ víc srandy, mají větší duši. Seiko bude o dost líp svítit, bude mít podstatně kvalitnější tah, sklo, které se jen tak nepoškrábe. Ale dáš za ně nejmíň čtyřikrát tolik a zařadíš se s něma do stáda. Naproti tomu amfibie za pár kaček pro tebe budou vstupenkou do klubu obskurních gentlemanů se svébytným smyslem pro humor, poskytnou ti možnost tuningu a když nad nima bude někdo ohrnovat nos, tak vytáhneš little_wův překlad a umlátíš ho argumenty o tom, že viklající se korunka je upa nejvíc woe.

Hoši, chtěl jsem zvednout hozenou rukavici a konečně se zařadit mezi pravé amfibisty. Protože ten, kdo nepostoval fotku jak s amfibiema na ruce pouští draka u mě není žádnej amfibista. Ale buď jsem koupil nějakej šmejd, nebo mám prostě olšový ruce. Zkrátka jsem ho neodlepil od země na dýl než na pár sekund...

post-33141-0-54297800-1509379853_thumb.png

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno (upraveno)

Sorry, triple...

Takhle to dopadá, když si sednete k počítači, kde je podělaná myš a mačkáte to jak holky o přestávce rovnítko na kalkulačce...

Odesláno (upraveno)

Eště jednou sorry.

Když už tady ten příspěvek mám, tak ho využiju k publikování fotek z pátku, kdy jsem zachytil důkaz, že na konci duhy nemusí být jen poklad, ale taky třeba amfibie. Než jsem pořádně promyslel kompozici a počkal na vhodnou konstelaci ruček, bylo po duze. Tolik k pomíjivosti lidského snažení.

post-33141-0-24632100-1509380104_thumb.png

post-33141-0-22643100-1509380113_thumb.png

post-33141-0-54297800-1509379853_thumb.png

Odesláno (upraveno)

5etter-vláčení draka oranicí se nepočítá?

Tak to jsem se,stejn? jako ty, nezařadil mezi amfibisty pravé ,ale.....levé.....

Upraveno uživatelem roza
Odesláno (upraveno)

to je to nové o tolik hnusnější? mi to tak nepřijde a asi je mi jedno které by bylo. naživo jsem ale neviděl tak nevím.

Není vůbec hnusné, je akorát jiné a není to už 710 s hranama, které pořád považuji za nejlepší pouzdro, jaké Vostok kdy udělal.

@5etter: asi špatný náběhový úhel

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Já teda rozumoval o drakovi.

Máme dva klasického tvaru CONQUERAIR 73x60cm a lítají špičkově. Pak ještě jednoho kapesního samonosného, ale to už taková hitparáda není. Je spíše do malého větru, jinak se mu bortí vzduchový tunel.

Odesláno

Hele, panove, jenom k te debate JPN x RUS, ja jsem asi tak nejak nevyhranenej nebo co. Mam 5x Seiko a 5x Amfibie a ani by me nenapadlo je stavet proti sobe a srovnavat. Oboje maji sve kouzlo a u obou nachazim dobre duvody k tomu, abych je neprodaval (teda, u Amfibii to je vlastne hlavne likvidita, ze...). A uz toho nechte s tim novym pouzdrem... od  vcerejska premyslim, jestli si mam koupit jeste aspon jedny stare 710 do zasoby... ale jelikoz nosim hlavne 420, tak na to asi kaslu.

A jak to napsal 5etter o tech obskurnich gentlemanech, ta fraze se mi libi :)

Odesláno

Tak von je lub ani tak nestaví proti sobě, on si prostě musí vybrat jenom jedny.

K likviditě bych řekl tolik, že jsem tady zatím prodával dvoje amfibie a oboje byly rychle pryč a to prakticky za stejnou cenu, za kterou jsem je koupil. Takže cajk.

Já se teda přiznám. Objednal jsem v tom sovětským marketu taky jednu starou sedmsetdesítku a ta, kterou jsem vybalil z krabičky minulý týden, půjde na test likvidity.

Jo a budu si muset někde vygůglit, co znamená to slovíčko obskurní, když už jsem ho použil.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Dyť já už toho taky nechal. Na Seika mám prostě svůj názor a zatím mi nikdo svýma argumentama nedal podnět ani k tomu, abych popřemýšlel o tom, zda ho změnit. A to nemyslím zdaleka jen Dokusana, kterého mám opravdu rád a nechci aby si o mě myslel něco blbýho.

Jinak Svatoslave, rámeček nebo ne, tyhle 420tky ty teda žeru!

Odesláno

Ano, navíc tečkovaná luneta jasně zobrazuje, kdy se konzument dostává do kritických hodnot. 

Pivní kulturní okruh točí doleva (reaguje na změnu černé na červenou), vinný točí doprava (reaguje na změnu červené na černou).

Evropsk%25C3%25A9%2Bkulturn%25C3%25AD%2B

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...