Návštěvník LONGINES Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 Klidně ti ho pošlu na dodělání Londži dodělat
zhrado Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 Tvl, to byly moje první amfibie. To je nostalgie! Připomněls mi mládí, dík.Aj moje prvé sú to. A aj ostanú. Nevidím jediný dôvod dať ich preč
Návštěvník Kamil Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Jo, tak až teď sem zaznamenal, že sem byl pokárán za neslušné vyjadřování... Nevím, čím sem pobouřil, pokud tedy slovo "prase" není zastřeleníhodný vulgarismus.A 5etterovo vyjadřování mě osobně ničím nepobouřilo, a když jasně vidím, že tím nikdo nikoho neuráží a je to myšleno v dobru, nechápu potřebu někoho peskovat, ať je to root admin nebo začátečník. Myslím, že tu do teď byla celkem pohodová atmosféra. Škoda, že se tu teď musí řešit takový hlouposti, slovíčkaření. Takhle se tu nebude moct za chvilku říct ani dobrý den. Mě třeba zase pobuřuje, že se nás ptáš jaké že Amfibie si máš koupit. Každý z nás věděl dlouho dopředu moc dobře, jaký si má koupit a proč a asi nic na světě by ho od jeho rozhodnutí neodradilo. Tohle mi přijde na člověka totálně bez vlastního úsudku a názoru. Promiň. Je pravda, že sem tě doposud neznal, třeba se v tobě pletu (a v tom případě se ti omlouvám), ale zatím si mě přesvědčil o opaku. Opravdu bych se zamyslel zpátky nad sebou, jestli to bylo opravdu nezbytně nutné. Kup si Amfibie jaký chceš. Copak můžu vědět, co se ti líbí? Já nejsem ty a ty nejsi já. Pokud výrazy "zkurvil a pokurvil" považuješ za slušné vyjadřování, něco je špatně. A pobuřujou tě i všichni ostatní, kteří se kdy ptali na radu ohledně koupě hodinek nebo čehokoliv jiného? A že podobných dotazů za těch 12 let, co tu jsem, byly stovky. Pokud poradit nechceš, tak se k tomu nevyjadřuj a nech si ta svá moudra pro sebe. Jestli ti přijde někdo, kdo psal články o hodinkách už v době, kdy jsi ještě nebyl na fóru, jako "totálně bez vlastního úsudku a názoru", je to k pousmání.
Návštěvník LONGINES Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Aha, tak nepletl sem se v tobě. Tak, opravdu mě mrzí otravovat tady těmito nesmysly, ale budiž, skvělé fórum, tak proč ho nezničit, že? Tak ty je, v daném kontextu, považuješ za vulgární? Tak nevím, kde je co špatně. Jsem člověk, ne automat a vulgaritu já chápu jako tupý výrazový prostředek použitý k urážce něčí osoby. Poslyš, co ty seš vlastně zač? Připadáš mi na takovýho toho typickýho školního žalovníčka, který když vyrost, dodržuje slepě nějaký směrnice a je mu jedno, že tím ubližuje slušným a hodným lidem, kteří si ze sebe nebo i z druhých za použití "vulgarismu" udělají srandu, jenomže všichni ostatní naprosto chápou, jak je co myšleno. Ovšem až na tebe - člověka bez názoru, řídícího se směrnicemi. Na chod tohoto fóra sem přispěl dobrovolným příspěvkem, protože je tu pár skvělých lidí, byť třeba použijí vulgární výraz. Bude mě to hodně mrzet, že přijdu o kontakt s nimi, ale pokud to tu bude pokračovat v podobném duchu, nezbude mi jiná možnost než tě požádat o smazání mého účtu tady. Jak sem si tak pobrouzdal fórem, nebudu asi ani první, ani poslední. P.S. Ty tebou zmíněné dotazy na koupi hodinek mají ale ostatní v trošku jiném duchu, víš? Třeba v tomto: Líbí se mi tyto hodinky, uvažuji o jejich nákupu, je tam strojek X Y, mě se o něm nepodařilo moc zjistit\zjistil sem si pár info, ale nevíte jak je to s přesností a spolehlivostí...? - tak to je úplně jiný typ dotazu. Ale aby se root admin, po takovém výkonu v oblasti vulgarit, ještě zeptal, jaký že si má vybrat ciferník, to se na mě nezlob, to je... hodno člověka bez názoru, nevalné inteligence, ovšem brilantně se řídícího směrnicemi. Už bych to rád ukončil, tobě se omlouvám (ostatním ne, myslím že je ty moje vulgarity nějak moc nepoznamenaly ) a dej mi třeba ban, nebo mě vymaž, nebo nevím, co ukládají směrnice, ale tohle mě už řešit nebaví. HOWG!
Dizzy Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Jen takovy offtopic, neslo by tohle vlakno presunout nekam hodne hluboko, nebo nejak odpudive oznacit?Mam nejaky Seika (5), Orienty a rikal jsem si, ze bych na leto na ven si mohl koupint nejaky G-Shocky(jako "posledni" hodinky) a pak jsem zacal procitat tohle vlakno a uz resim jestli shanet stare 710 pouzdro nebo nove 710 je ok, nebo neco jineho. Ktery cifernik, kterou lunetu atd.Preoste me stema fotkama tady pekne stvete, myslim si ze tohle forum by melo mit nastavenou nejakou minimlani cenu hodinek ktere se tu muzou postovat (osobne bych to videl tak na 500-1000$) aby "prosty lid" jen slintal a nechtel ty hodinky hnedka kupovat a pak jich doma mel 10 a vice kusu...
ultrawatch Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Co takhle se zase vrátit k hodinkám a neřešit tady bezvýznamné pi...choviny??
little_w Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Lonžine, zase to zbytečně nehrot'. Je škoda každého normálního člověka, který to na foru zabalí. Je neděle, čas pohody a odpočinku... Jdu si rozmyslet, které Amfibie dnes ponosím, a vyrážím ven, tak se tady samou láskou mezitím nesežerte, prosím.
lub Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Tvl, kdyz uz sem zavita vedeni, tak byste se mohli chovat trochu uctive a zmoulat cepici a ne si honit triko . Mne uprimne tesi, ze se nejvyssi zajima. Jinak uz delsi dobu premejslim o zalozeni amfibijiho vlakna do fotogalerie. Myslim, ze by/bychom si to zaslouzily/i.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Poslyš, co ty seš vlastně zač? Připadáš mi na takovýho toho typickýho školního žalovníčka, který když vyrost, dodržuje slepě nějaký směrnice a je mu jedno, že tím ubližuje slušným a hodným lidem, kteří si ze sebe nebo i z druhých za použití "vulgarismu" udělají srandu, jenomže všichni ostatní naprosto chápou, jak je co myšleno. Ovšem až na tebe - člověka bez názoru, řídícího se směrnicemi. Ach jo ...
5etter Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) No, nevím, bojím se, že by se to trochu roztříštilo. Musel bych potom všechno fotit třikrát - sem, do amfifotogalerie a do svého vlákna. A vy dva už toho nechte. Nebudeme si přece kazit neděli kvůli jednomu zkurvenýmu tahu Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem 5etter
Návštěvník Kamil Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Myslím, že jsem říkal, že se tady bude mluvit, vlastně psát slušně. 5etter ban na 3 dny. A to, co jsem psal tady, platí pro všechny.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 ... hodno člověka bez názoru, nevalné inteligence ...
travex Odesláno 12. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 V tomto vláknu byl 4 roky klid a pohoda, do doby, než jsi sem přišel konat dobro. Jo a prosím ještě o skeny vysvědčení ze ZŠ. No nic no, jednou to přijít muselo. S přátelským pozdravem kurva fix někdy na viděnou.
lub Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Myslím, že jsem říkal, že se tady bude mluvit, vlastně psát slušně. 5etter ban na 3 dny. :D A pritom nazivo takovy jemny gentleman!
Dokusan Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Taky jsem měl pocit, že to bylo jedno z mála vláken, kde i začátečník mohl v pohodě říci svůj názor, začít s levnýma hodinkama, kteří mu ostatní pochválí. Taková pohoda. Teď trochu schiza, ale necháte byl to jen na Kamila.
Návštěvník LONGINES Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Ach jo ...No ano, ach jo, na tom se konečně shodneme. Já osobně bych to viděl tak, že někdy se holt i mistr root admin utne, a nebylo by od věci se omluvit. Rozhodně by měl (aspoň u mě) o mnoho větší váhu a autoritu. Na Wikipedii se o vulgárních výrazech rozepisují takto:Sprostá slova (odborně vulgarismy nebo vulgarity) jsou slova, která vyjadřují negativní a silně emotivní postoj k věci či člověku, vůči nimž jsou směrována. Používání sprostých slov v psaném i mluveném projevu je většinou společnosti považováno za nevhodné. Sprostá slova se používají jako nadávka nebo jako prostředek k uvolnění vnitřního napětí (klení), popřípadě i pro jejich používání při významových konotacích v textu. V českém jazyce se sprostá slova téměř výhradně týkají tabuizovaných témat, kterými jsou sexuální chování a vylučování moči nebo stolice. Máš snad dojem, že tu k něčemu podobnému došlo? Urážel tu někdo někoho? Prý si psal jakési články o hodinkách(já je sice neznám), tak by ste, pane redaktore, měl mít taky pojem o tom, co to vulgarita vlastně je, když už tu jsme někteří za ni peskováni. Já sem opravdu svým zaměřením spíš smířlivá povaha, ale nenechám si líbit zase kde co, a stávám se pak víc a víc zabejčeným.
Dokusan Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Longines: už se na to vybodni a vyřešte si to přes SZ. Zbytečně to tady hrotíš a plevelíš.
ultrawatch Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 To už je šest let starý výsledek . A mimochodem, své IQ neznám,ale už jsem se setkal s mnoha vysoce inteligentními lidmi, jejichž EQ bylo na úrovni hornika, (čímž se jich nechci dotknout, protože mám mezi nima řadu pohodových přátel) a prostě přirozená inteligence jim chyběla.A ano, souhlas s tím, že na fóru je třeba se chovat slušně, jenže ono i to pomocné sprosté slovíčko dokáže někdy vyjádřit něco velice krátce a výstižně, než se rozepisovat jako teď já. Navíc tady ve vlákně není nikdo,kdo by byl trvale,nebo ve zvýšené míře nějak hrubý, či sprostý.Tak to není třeba tak hrotit.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 ... jenže ono i to pomocné sprosté slovíčko dokáže někdy vyjádřit něco velice krátce a výstižně, než se rozepisovat jako teď já.Já to nerozporuju, taky někdy nemluvím jako synonymum etikety. Ale když už jsem zahájil tažení proti vulgaritám (hlavně kvůli YPOvi a jeho jazyku tady a vyjádřením na jiných fórech), nemůžu někoho usměrňovat a jiného ne. EDIT: A celé to začalo tím, že jsem ty dva poprosil (sic!), aby se vyjadřovali slušněji.
Návštěvník LONGINES Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 Ok. Tak tedy já se omlouvám za hrocení a plevelení, no dobře, budiž.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se