Harwey Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Ta vypadá jak přejetá Moskvičem to bude zavan historie dalekeho vychodu;)
mikymik Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 A tady něco slíbenýho speciálně pro mikymika ... Díky. Jsou fakt všechny pěkné. Co je to prosím tě za tah? A jak Harwey postoval ten link s TOP 100, tak to je masakr
lub Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 z mechanických udržuju v chodu (a pravidelně nosím) už jen amfibie..na další amfi budu asi muset chvíli počkat = na cestě -aspoň doufám- jsou momentálně dvoje potápkový kvarcky, na který se teda taky moc těším.
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 z mechanických udržuju v chodu (a pravidelně nosím) už jen amfibie..na další amfi budu asi muset chvíli počkat = na cestě -aspoň doufám- jsou momentálně dvoje potápkový kvarcky, na který se teda taky moc těším.20171114_095325.jpgTa vložka lunety se mi moc líbí...pořebuju sladit svý modrý potápěče 710059, který jsou na cestě.Zatím hledám inspiraci (foto google)
lub Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 no, mně se ta moje líbí moc, za sebe ji určitě doporučuju. ohledně barvy - původně jsem taky přemýšlel třeba nad oranžovou abych je trochu zpestřil, ale asi by se to rychle okoukalo.dial s potapičem je buď azurovej nebo modrej - dle toho bych vybral lunetu - azurovou (co mám já), nebo modrou..https://www.ebay.com/sch/favinov/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=k amfibiím, resp. klenutýmu sklu, mi příliš neladěj ty vyšší lunety s rovnou horní plochou, víc tam sedí zkosená imho.. nicméně je super, jak tady máme ty hodinky úplně rozdílný, každej soudruh dle svých představ, to žádná jiná byť sebelepší značka prostě nedokáže
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 No já budu mít tuhle vybl*(pardon nevyraznou) azurovou barvu. Uvidím, co k ní vyberu
lub Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 myslim že ten odstín lunety je právě vyladěnej k tomuhle cifru.
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 (upraveno) Máte to moc pěkný, už se taky těšim:-) Koukám na ty lunety, hlavně na ebayi jsou toho celkem mraky - líbí se mi třeba tyhle: https://www.ebay.com/itm/AM-Watches-Bezel-for-Vostok-Diver-Watches-Stainless-Steel-Aluminium-Insert/251776113031?hash=item3a9f069987:m:mtXjssMBI7dBiL-p24Q_e4w , máte někdo zkušenost? Akorát teda ta cena je skoro jak celý Amfíbije . Taky by se mi líbila dvanáctihodinová luneta jako je zde: https://meranom.com/en/amphibian-classic/100/vostok-watch-amphibian-classic-100846.html, ale tu nikde zvlášť bohužel nevidim.Tak to budeš muset vyřešit třeba lunetou a vložku 12h viz třeba:https://www.ebay.com/itm/THE-DEATH-12-BLACK-ALU-MOD-CUSTOM-BEZEL-INSERT-WITH-FLAT-LUMINOUS-Z-08-AP/301980520934?hash=item464f7111e6:g:Q5cAAOSwQupXWbe4Nebo v celku přímo od Meranomu:https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/vostok-amphibia-stainless-steel-bezel-with-black-aluminium-12h-insert.html Upraveno 14. listopadu 2017 uživatelem Dokusan
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Díky. Jsou fakt všechny pěkné. Co je to prosím tě za tah? To je originální tah, který sem si zničil při zkracování. Naštěstí mi ho 5etter poslal ten svůj, zcela nepoužitý a tak perfektně zabalený, že by se v Meranomu mohli stydět ! A povedlo se, asi na dvoustý trpělivý pokus vše doklaplo a není nikde ani škrábeneček. 5etter moc děkuju! Opravdu moc! Jsi moje záchrana! Teď mají 090tky teprva ty správný grády Teprva teď jsem z nich doopravdy šťasten:)
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 myslim že ten odstín lunety je právě vyladěnej k tomuhle cifru. Díky...už jsem to našel...objednám ji, spoli s jinými a uvidím, co bude pasovat.
mikymik Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 A jo, oni těch plechových tahů mají strašně typů. Díky. Já na zkoušku objednal ten, který postoval lub od Favinova, ale rovnou z Číny za 3,75 bez potapěče. Horší než ten originální být nemůže. Nechápu, co se ti něm líbí Váha pomalu jako NATO, chřestí, otevírání přezky hrozí zraněním...
Svatoslav Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Když tomu na leštícím kotouči srazíš boční hrany, tak je to nositelné.
radouz Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 1.11 objednáno 15.11 doma! Jediný správně malý amfibie. Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Klasika největší...gratulace. Já objednával od stejného prodejce 4.11., tak uvidím, kdy dorazí
mikymik Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Když tomu na leštícím kotouči srazíš boční hrany, tak je to nositelné. Díky za radu, ale stejně se mi ho zatím nepodařili zkrátit Ty 420 jsou parádní. Někdy je musím vidět naživo a doufám, že mi budou připadat malé...
wizard-ov Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Moje se ještě válejí na Vnukovu...
travex Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 1.11 objednáno 15.11 doma! Jediný správně malý amfibie. Pěkná ulice, taková klidná, tak si dávej hlavně pozor, aby ti ten poklad někdo nevybral.
radouz Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Akorát teda přišly na jinym tahu. A ten cifr je zelenější než bylo v popisku. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník LONGINES Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Nechápu, co se ti něm líbí Váha pomalu jako NATO, chřestí, otevírání přezky hrozí zraněním...No právě Ba ne, mě se prostě líbí, při zapínání koukáš na nápis ????. ????? místo stainless steel a náhodou je mi i pohodlnej Je to takový retro se vším všudy
lub Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2017 Akorát teda přišly na jinym tahu. A ten cifr je zelenější než bylo v popisku. mně tehdá taky 420 přišly na jiným náramku: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65967-vostok-amphibia/?p=1480417420 jsou díky šířce 18mm asi jediný, který lze bez problémů na origo náramku nosit (a sluší jim), ty nezužující se 22mm obludy, to je za trest.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se