Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...ak som spravne pochobil puzdro je ocelove a luneta mosadzna chromovana?......za toho boha si neviem medzi tolkymi modelmi vybrat......trocha mi vadi plexi skličko da sa tam osadit nejaky mineral ..skušal niekto?

Odesláno

Je to jak píšeš, od samého začátku jsou klasické Amphibie ocelové pozdro + luneta z pochromované mosazi + plastové sklíčko.

Mimochodem toto sklíčko je výborná věc, protože jednou za čas ho vezmeš pastou na zuby a je zase jako nové. A když můžou mít plexi i Moony..

Odesláno (upraveno)

odjinud, Frostie 

Něco na tom je  :)

Travex  pěkná fotečka 

Upraveno uživatelem simsa
Odesláno

Naserem ještě Travexe, ne? :-) - Travex, víš, že tyhle "radio room" se dělaly origo jenom jako nástěnné? Tohle je ubohá novodobá výroba... :-)))

Odesláno

Tady se nevylučuje, zde panuje klid a mír :drunk:

Tak to je dobře, už jsem se bál, že budu muset posílat flašku ruské vody, jako omluvu :cheers:

Odesláno

Delawer- Jen abych ti odpověděl, proč právě vostoky. Nejde o to, že by to mělo mít v budoucí době nějakou cenu, protože nebude. Jde o to, že se na těch hodinkách dá hromada věcí bastlit doma a vyjdou z toho docela pěkné věci. Navíc, je to relativně levná zábava, přiznám se, že do hodinek za 15 000 a víc bych se bál vrtat.

Jinak pánové právě teď mi pošťák dovezl do práce novou seiko lunetu. Přikládám foto. 

Já tomu rozumím :-). Právě nízká cena stála při rozhodnutí, udělat si hodinky po svém, právě za pomocí Amphibia pouzdra. To se mi opravdu líbí, jako vinatge potápky super :-). "Seiko" luneta je také výborná. Bral jsi tu s vroubky až dolů nebo jen do půlky? Tu jsem si koupil já a teď si říkám, že jsem klidně mohl šáhnout vedle a vzít tu druhou :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To si pomalu říkám taky, ale další za se mi kupovat nechce :-), hoď jsem foto z boku.

Odesláno

Ahoj, přikládám ti fotku z boku a k tomu přidávám srovnání s "originálem/předlohou". Nějak mi to dřív nevyšlo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak včera dorazily moje první Amphibie... Čekal jsem leccos,ale tohle mě překvapilo,myšleno zpracování...Marně jsem hledal stopy po pilníku nebo nedokonalý tisk od přiožralého dělníka... Za mě super,za ty prachy.Ještě uvidíme co vydrží,bral jsem je jako služební hodinky.Teda blbinka by se našla- když jsem chtěl dotáhnout korunku nadoraz tak se vždycky do 5s zastavili...

Odesláno

...akyže ETA strojček pasuje do puzdra ambhibie?

Ano, pár příspěvků zpět to máš rozebrané... radši se k tomu nebudu vracet, abych neprovokoval Travexe ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...