Karol Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 ...ak som spravne pochobil puzdro je ocelove a luneta mosadzna chromovana?......za toho boha si neviem medzi tolkymi modelmi vybrat......trocha mi vadi plexi skličko da sa tam osadit nejaky mineral ..skušal niekto?
travex Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Je to jak píšeš, od samého začátku jsou klasické Amphibie ocelové pozdro + luneta z pochromované mosazi + plastové sklíčko. Mimochodem toto sklíčko je výborná věc, protože jednou za čas ho vezmeš pastou na zuby a je zase jako nové. A když můžou mít plexi i Moony..
martar Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Přesně. Dneska buď safír, nebo plexi, obojí je super. Minerál je průser.
simsa Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Dnes Nato... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Hele to sundej, to je zakázaný...!:-)
Frostie Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Dnes Nato... dnes bys byl v Rusku ukamenován a odsouzen za vlastizradu... :-)
odjinud Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Na druhou stranu, Bondovi na jeho omegách ve filmu Spectre, bych taky nakopal...:-)
travex Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) Tak jste se vystříkali a zpátky k hodinkám. Radio room, taktéž na natu, protože stejně nic jiného, než nato nebo zulu nenosím. Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem travex
simsa Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) odjinud, Frostie Něco na tom je Travex pěkná fotečka Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem simsa
travex Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Dík, ve skutečnosti moc pěkná není, takový rychlocvak "zamaskovaný" filtrem.
odjinud Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Naserem ještě Travexe, ne? :-) - Travex, víš, že tyhle "radio room" se dělaly origo jenom jako nástěnné? Tohle je ubohá novodobá výroba... :-)))
travex Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Vím a dokonce ty moje nejsou ani původní produkce ale remake Meranomu.
Argon Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Tady se nevylučuje, zde panuje klid a mír Tak to je dobře, už jsem se bál, že budu muset posílat flašku ruské vody, jako omluvu
Argon Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Delawer- Jen abych ti odpověděl, proč právě vostoky. Nejde o to, že by to mělo mít v budoucí době nějakou cenu, protože nebude. Jde o to, že se na těch hodinkách dá hromada věcí bastlit doma a vyjdou z toho docela pěkné věci. Navíc, je to relativně levná zábava, přiznám se, že do hodinek za 15 000 a víc bych se bál vrtat. Jinak pánové právě teď mi pošťák dovezl do práce novou seiko lunetu. Přikládám foto. Já tomu rozumím :-). Právě nízká cena stála při rozhodnutí, udělat si hodinky po svém, právě za pomocí Amphibia pouzdra. To se mi opravdu líbí, jako vinatge potápky super :-). "Seiko" luneta je také výborná. Bral jsi tu s vroubky až dolů nebo jen do půlky? Tu jsem si koupil já a teď si říkám, že jsem klidně mohl šáhnout vedle a vzít tu druhou :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanislav Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Mám tu s vroubky až dolů, podle mě je hezčí.
Argon Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 To si pomalu říkám taky, ale další za se mi kupovat nechce :-), hoď jsem foto z boku.
Wanislav Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Ahoj, přikládám ti fotku z boku a k tomu přidávám srovnání s "originálem/předlohou". Nějak mi to dřív nevyšlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 ...akyže ETA strojček pasuje do puzdra ambhibie?
Paja STI Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Tak včera dorazily moje první Amphibie... Čekal jsem leccos,ale tohle mě překvapilo,myšleno zpracování...Marně jsem hledal stopy po pilníku nebo nedokonalý tisk od přiožralého dělníka... Za mě super,za ty prachy.Ještě uvidíme co vydrží,bral jsem je jako služební hodinky.Teda blbinka by se našla- když jsem chtěl dotáhnout korunku nadoraz tak se vždycky do 5s zastavili...
Argon Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 ...akyže ETA strojček pasuje do puzdra ambhibie? Ano, pár příspěvků zpět to máš rozebrané... radši se k tomu nebudu vracet, abych neprovokoval Travexe ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se