martar Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Ona by se ta výplň dala udělat znovu, lakem na nehty, a člověk by u již tak vytun?né bronzové lunety mohl experimentovat s jinými barvičkami než jen černou a červenou, tak, aby body na lunet? hezky ladily nebo naopak kontrastovaly s barvou ciferníku..
lub Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 to chci taky někdy zkusit, jinou výplň lunety.k úplné spokojenosti mi chybí lumi barva na bobek na dvanáctce. kvůli jedné kapce se mi nechce kupovat celou lahvičku. nemáte někdo, nebo neznáte někoho, kdo by to byl schopen udělat?
Jenikec Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Rád bych pořídil 120 kde nejlépe, tedy nejlevněji:-)
travex Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Protože jsem spokojen, tak ještě jednou s odrbanou lunetou na odrbaném zulu.
Roman-ZA Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Co vy na tieto: http://www.ebay.ca/itm/RUSSIAN-VOSTOK-AUTO-AMPHIBIAN-BLACK-WATCH-0512L-NEW-/121784325132 ??
travex Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) 120512 jsou fajn, už mockrát jsem se na na díval. Modrá vteřinovka, modré indexy na lunetě a navíc tento typ lunety (je širší, než tečkovaná) se u pouzdra 120 nedotýká korunky jako to bývá u 420. Jo a chistopolcity.com je mají levněji. Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem travex
Roman-ZA Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 120512 jsou fajn, už mockrát jsem se na na díval. Modrá vteřinovka, modré indexy na lunetě a navíc tento typ lunety (je širší, než tečkovaná) se u pouzdra 120 nedotýká korunky jako to bývá u 420. Jo a chistopolcity.com je mají levněji.Vdaka za informacie.
Roman-ZA Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Chcel by som sa spytat, ci mate tiez problemy s vaklajucou korunkou ako kolega Martin?
morbo Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Tak snad tady nebudu za voyera když přiznám, že 120ky jsem si taky tajně prohlížel. Nakonec z toho ale nic nebude, páč jak jsem zjistil u svých 420, rozteč 18mm je pro mě prostě málo. Proč chistopolcity u některých 120 modelů uvádí ?Stainless steel bracelet - 22 mm width? jsem zatím nerozluštil. Jestli ke zmatení západních imperialistů a vrahů z Wall Streetu, tak se to těm lišákům povedlo; čekat 22 a obdržet 18, to je jako objednat vysokou štíhlou blondýnu a rozbalit pandu velkou. Jinak ještě o něco levněji vycházejí na meranomu, ale ten bych ve světle posledních zkušeností moc nedoporučoval, bo v order history mě vítá nápis Processing už 3 neděle. Pokud to nakonec dojde dřív, než budu chodit o berli, tak dám vědět. Korunka je OK ? resp. zatím se mi dříve nebo později podařilo namíchat tam to, co jsem potřeboval.
TheBP Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Vcera som objavil ruske hodinky a presiel cele vlakno Roman,korunka je tak navrhnuta naschval. Odporucam dobre videjko https://www.youtube.com/watch?v=nx8vcxo6nzs Chcel by som sa spytat, ci mate tiez problemy s vaklajucou korunkou ako kolega Martin?
honza.hasic Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Čau lidi, nevíte kde sehnat natahovací péro na staré Amfibije SSSR - ruční nátah ? Zase jsem neuváženě koupil na aukru "funkční stav" a zase jsem naletěl na králíka v sáčku. Hodinky hezké, čisté tikají, ale péro v řiti.... Aukro je fakt adrenalin anebo spíš nasrávačka.
TheBP Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Vraj preto, ze ked tresnes do korunky(spadnes na kamen plnou vahou a odrthnes od zavitu,alebo neviem ), alebo sa nieco stane, aby sa neposkodil strojcek a to tak, ze je navolno a nie priamo napojena na sukolie(az pri tahani, ci co je to za pohyb). Naschval? A dovod?
Roman-ZA Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Takze sudruhovia su zase o nieco vopred pred zaprdenymi kapitalistami Zase im dali na frak
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Takze sudruhovia su zase o nieco vopred pred zaprdenymi kapitalistami Zase im dali na frak Proste si je uz kup a zjistis sam. Ja mel asi smulu na spatnej kus. Az je necham prohlidnout a opravit,tak budu taky spokojenej. Snad.
martar Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 To s tou korunkou začíná být vtipný, každý, kdo si začne s AmfIbkama (včetně mě, samozřejmě), to na začátku řeší, ačkoliv jen v tomhle vlákn? je to zodpovězeno nejméně třikrát. Trochu to připomíná věčn? se opakující otázku na status varování tady na Chmagu Přesto je dobře, že se Roman zeptal, odpověď kolegy TheBP i doporučené video mi zase maličko doplnily amfi-vzd?láni.
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 To s tou korunkou začíná být vtipný, každý, kdo si začne s AmfIbkama (včetně mě, samozřejmě), to na začátku řeší, ačkoliv jen v tomhle vlákn? je to zodpovězeno nejméně třikrát. Trochu to připomíná věčn? se opakující otázku na status varování tady na Chmagu Přesto je dobře, že se Roman zeptal, odpověď kolegy TheBP i doporučené video mi zase maličko doplnily amfi-vzd?láni.On je roman pomalejsi :-),ptal se na to kdyz byl v praze a ted znova. neva. Uz je snad koupi a pozna.
Argon Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Na Amphibiích se mi líbí jedna věc - ocelové pouzdro, do kterého perfektně padne běžná ETA. Takže kvalitní ruská ocel a švýcarská kvalita strojku :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se