Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady to mas...

No super, vypadají hodně podobně,jen cifr má jiné nápisy, ručky taky,jen oranžová vterinovka je stejná.Pak taky pouzdro 650 a manuální natah.Hezke jsou oboje.
Odesláno

Taky dnes venku, pozdrav z Malé Fatry.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zkus si přečíst vlákno,jde o to, že je problém nasadit jiný tah, kvůli tvaru pouzdra.

A jo tohle. No to je fakt. Ale u Meranom Neptunů je tah slušný ne?  Co jsem tak zjistil, existují 3 původní tahy (obr.1) a všechny takové nic moc. Jinak na WUS je celkem podrobný návod na použití nějakého "noname tahu", měl jsem kdysi dokonce doma, ale použil jsem je nakonec někde jinde a odkaz prodejce na WUS už není funkční, ale snad nebude problém ho ještě sehnat. Výsledek by měl vypadat asi takto (obr.2) Ale mě nejvíce zaujaly pokusy o adaptér, který umožňuje použít kožený pásek například. (obr.3) Jo a po nějaký úpravách je asi možné použít i některé Casio tahy, kdysi jsem viděl jednu takovou kombinaci na ebay. Asi to to bylo něco takového, (obr.4) po odstranění platové části. Ostatně ono by asi pasovalo spoustu tahu, po odstranění prvního článku. Akorát by si to člověk potřeboval nejdříve změřit.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jů- mě se líbí ten tah na Neptunech 1945-1985. To je takovej správnej retro kus železa ;)

Odesláno (upraveno)

Kdyby chtěl někdo "H tah" omrknout detailněji, zde je odkaz:

https://www.etsy.com/listing/557956864/ultra-rare-collectible-military-watch

Dotyčný prodejce nabízí i podobné samotné tahy, ale nevím jestli přesně jako ten na hodinkách.

https://www.etsy.com/listing/263048957/22-mm-sssr-vintage-stainless-steel-watch?ref=shop_home_active_6

https://www.etsy.com/listing/545686162/18mm-sssr-vintage-stainless-steel-watch?ga_search_query=bracelet&ref=shop_items_search_14

Upraveno uživatelem malbur
Odesláno

pozeram, ze si bol v Dierach :)

JJ a i na Chlebu, bylo supr. Pěkné to tam máte kluci Slovenský.

Odesláno

Dobrý večer přeji,

chci se pokorně zeptat, zda někomu nepřebývají starší hranaté ručičky, které by mohl za odměnu postrádat, než-li je zakoupím z některého obchodu.

Ty aktuálního tvaru na mých 090916 se příčí mému jemnocitu. ;)

Děkuji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...