malbur Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 No vida a pak, že se nedají 960 nosit a tady hned dvoje.Bravo! A sakra a proč se vlastně nedají nosit?
villain83 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Zkus je pohledat a společně je tady postnout k porovnání, může to být zajímavé.Tady to mas... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 A sakra a proč se vlastně nedají nosit?Zkus si přečíst vlákno,jde o to, že je problém nasadit jiný tah, kvůli tvaru pouzdra.
ultrawatch Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Tady to mas...No super, vypadají hodně podobně,jen cifr má jiné nápisy, ručky taky,jen oranžová vterinovka je stejná.Pak taky pouzdro 650 a manuální natah.Hezke jsou oboje.
ultrawatch Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Taky dnes venku, pozdrav z Malé Fatry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Obetoval jsem se pro rodinu a topim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Zkus si přečíst vlákno,jde o to, že je problém nasadit jiný tah, kvůli tvaru pouzdra. A jo tohle. No to je fakt. Ale u Meranom Neptunů je tah slušný ne? Co jsem tak zjistil, existují 3 původní tahy (obr.1) a všechny takové nic moc. Jinak na WUS je celkem podrobný návod na použití nějakého "noname tahu", měl jsem kdysi dokonce doma, ale použil jsem je nakonec někde jinde a odkaz prodejce na WUS už není funkční, ale snad nebude problém ho ještě sehnat. Výsledek by měl vypadat asi takto (obr.2) Ale mě nejvíce zaujaly pokusy o adaptér, který umožňuje použít kožený pásek například. (obr.3) Jo a po nějaký úpravách je asi možné použít i některé Casio tahy, kdysi jsem viděl jednu takovou kombinaci na ebay. Asi to to bylo něco takového, (obr.4) po odstranění platové části. Ostatně ono by asi pasovalo spoustu tahu, po odstranění prvního článku. Akorát by si to člověk potřeboval nejdříve změřit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Jů- mě se líbí ten tah na Neptunech 1945-1985. To je takovej správnej retro kus železa
morbo Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Ty široké H-články sou hodně super. Na ty by se možná už dala nalepit i fólie, co myslíš, Londži?
malbur Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Kdyby chtěl někdo "H tah" omrknout detailněji, zde je odkaz: https://www.etsy.com/listing/557956864/ultra-rare-collectible-military-watch Dotyčný prodejce nabízí i podobné samotné tahy, ale nevím jestli přesně jako ten na hodinkách. https://www.etsy.com/listing/263048957/22-mm-sssr-vintage-stainless-steel-watch?ref=shop_home_active_6 https://www.etsy.com/listing/545686162/18mm-sssr-vintage-stainless-steel-watch?ga_search_query=bracelet&ref=shop_items_search_14 Upraveno 17. února 2018 uživatelem malbur
Návštěvník LONGINES Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 hele tak vy si nedáte s tou fólií pokoj
Roman-ZA Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Taky dnes venku, pozdrav z Malé Fatry.IMG_20180216_203923.jpgpozeram, ze si bol v Dierach
ultrawatch Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 pozeram, ze si bol v Dierach JJ a i na Chlebu, bylo supr. Pěkné to tam máte kluci Slovenský. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Nebyl čas až dnes a stejně jsou zaprášené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 morbovky Krásný hodinky. Jak vždycky říkávala moje babička, amfibie a flaška ve tvaru dalekohledu, to je záruka pěknýho odpoledne.
miklo Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Dobrý večer přeji, chci se pokorně zeptat, zda někomu nepřebývají starší hranaté ručičky, které by mohl za odměnu postrádat, než-li je zakoupím z některého obchodu.Ty aktuálního tvaru na mých 090916 se příčí mému jemnocitu. Děkuji
little_w Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Ja dnes oprasil 420. Kvuli travexovi jsem pred focenim schvalne odlozil doutnik a kvuli 5etterovi srovnal lunetu
travex Odesláno 18. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Pomocí laserového skenování, jako když teď objevili v Guatemale pozůstatky mayských měst, na mě vyskočilo toto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se