Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Miky stejnak máš ty 710tky krásný - tadleta striktně ocolovostříbrná s černou je fakt hypnotická! A barevnej akcent je na jediným detailů - na červený vteřinovce! Fakt se mi to líbí a to moc!

zhrado: máš úplnou pravdu- sou přeci jenom ještě v záběhu, tak se modlím a vzívám všechna božstva, aby to tak zůstalo :)

Odesláno

Lonzi, proc si to neposunes o ty ctyri sekundy dozadu, kdyz uz ti to drzi tu nulovou odchylku? To moc nechapu.

Panove, me pred chvilkou dost vydesilo chovani mych Amfibii. Korigoval jsem cas, bezny postup, a kdyz jsem za par minut kontrolne mrknul na hodinky, cas byl kde jsem ho nechal, vterinovka stala, a me polil dost neprijemny pocit. Kdyz jsem vysrouboval korunku, hned se zacala hybat minutova rucka. Proste to neslo jako obvykle (odsroubovat - povytahnout - nastavit), ale preskocilo to tu fazi, kdy se musi povytahnout korunka. Nastavil jsem to, a zasrouboval korunku zpatky. Ted je to v poradku, ale pri sroubovani korunky to proste bylo jine nez obvykle. Jako by korunce chybelo tak pul milimetru, aby se odpojila od mechanismu strojku. Mas takovy mlhavy pocit, ze jsem to nekde cetl, ze se to stava nebo nekomu stalo. Fakt me to dost vydesilo. Doufam, ze to nebude na hodinare. Ma s tim nekdo nekdo nejakou zkusenost?

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Juu, jak se s tím WatchCheckem dělá? Já sem to sem vůbec nepochopil :)

morbo, dobrý :) teď ještě za 12 a 24 h :) mě ty štyry sekundy nevadí, sem kvůli nim línej rozšroubovat korunku, štělovat, zašroubovát korunku ... prostě to nechám tak :)

Odesláno (upraveno)

Juu, jak se s tím WatchCheckem dělá? Já sem to sem vůbec nepochopil :)

Porovnava cas ve tvem telefonu s casem, ktery mas na hodinkach.

Tzn. zapnes apku, das mereni a jakmile prstem odkliknes celou minutu na tvych hodinkach, tak ono ti to porovna rozdil.

Ale jak pise vyse. Je to intuitivni. ;-)

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

Já používám Watch Accuracy.

Přijde mi to přehledné a nic dalšího jsem neměl potřebu zkoušet. Navíc autorem je zdejší člen McStinger. Někde je tu o těchto aplikacích vlákno.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Poznámka pro pozorné čtenáře: Momentálně přesnost neměřím, fotka je jenom ilustrativní a zapomněl jsem to přepnout na amfibie. Proto je v záhlaví Orient Ray.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Paráda! Watch Accuracim změřím svy 420tky, myslim že ty se ustálily někde na 2-3 sec za den do plusu. Díky za tip!

Odesláno

Hlavně si pořádně přečti návod. Je potřeba si uvědomit hlavní myšlenku, a sice, že to měří odchylku přepočtenou na 24h, čili jestli se hodinky předbíhají nebo zpožďují a o kolik. Jaký je na hodinkách nastaven čas je té aplikaci jedno. Neměří to odchylku vůči přesnému času. Takže i kdyby sis hodinky nastavil třeba o deset minut napřed, tak ti to neřekne, že jdou o deset minut napřed, řekne ti to, že se ti předbíhají třeba o 3s/den.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Moc krásný tyhlety Amfibie! Strašně se mi na nich líbí ten jejich čistej design - v kombinaci s tím sněhem je to dokonalý! A nožík- švýcaráček?

Řek sem si, že provedu namátkovou kontrolu a vono... nic :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...