Roman-ZA Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 JJ a i na Chlebu, bylo supr. Pěkné to tam máte kluci Slovenský.si sa mi po chatari tulal ved my vieme, super sa tam lyzuje
5etter Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 Ladím doplňky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ultrawatch Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Efektovka:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Tvl.! Další kalendářovka! Mooc pěkný!
Svatoslav Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Efektovka:)Hezká efektovka, tak jak píše LONGINES.
little_w Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Vcera bylo Severni more znacne neklidne.
Návštěvník LONGINES Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 (upraveno) Juuu, little_w, to je krásnej wristshot! Moooře, severní nebo jižní, to je jedno, je to jednoduše nádhera všech nádher! Moře je pro mě ta nejkrásnější krajina. A jak to u něj Amfibiím sluší! Jen tiše závidím - v dobrém, samozřejmě! Upraveno 26. února 2018 uživatelem LONGINES
malbur Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Ha, že by nakonec soudruzi z Tatarstánu vyřešili napojení Neptunů na řemen? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Nooo, nevypadá to teda vůbec zle!Hele, máš docela pěknou sbírku, chtělo by to ještě Komandýry classic, třeba nějaký 24 hodinový
5etter Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Moře krásný, k dokonalosti už tam chybí jenom západ slunce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle je ten exot, co nosí hodinky přes bundu a jelikož má pazouru jako stehno, musí si nastavovat řemínek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou dokonalý, nejraději bych je nechal tak, jak jsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5etterova obojživelná rodinka. Ještě by to chtělo nějaký s modrým ciferníkem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2018 (upraveno) Na této extenzi na neoprén je názorně vidět, jak jsou Češi dobří v improvizaci. Můj děda např. všechno opravoval sisálem. Ale chci napsat něco jiného, včera jsem měl nutkavou potřebu přehodit černou lunetu z morbovek na 090. Ještě se mi to nikdy nestalo, ale nebyl jsem vůbec schopnej tu černou dostat dolů. Drátek se tam nějakým nepochopytelným způsobem kousnul, takže jsem to z toho nakonec serval až nožem, který jsem mezi lunetu a pouzdro musel narvat a fest páčit. A ani toto nešlo vůbec hladce, takže jsem skončil s poškrábaným pozdrem a mírně ohlou lunetou.. Upraveno 26. února 2018 uživatelem travex
5etter Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Kdybych měl Poljot 3017 nebo aspoň "remkovky" 3133, tak bych teď zapnul stopky a čekal, za jak dlouho Lonži napíše, že nejlepší luneta na 090 je originál. A asi by měl pravdu...
Návštěvník LONGINES Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Sem tu Náčelnáka teďka vytrestalo nenávratně zeškrábané pouzdro a ohlá luneta jako upomínka na to, že výrobky sovětské éry není radno vylepšovat
Návštěvník LONGINES Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Jinak dneska mi přišel Eulit perlon z Berlína, přišel mě i s poštovným na 25?,ale teda paráda, nelituji. Moc pohodlná věcička! Jediná nevýhoda je, že moc rezervy na dýlku tam není, takže já ho ještě dopnul, ale 5etter by to už nedal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Nooo, nevypadá to teda vůbec zle!Hele, máš docela pěknou sbírku, chtělo by to ještě Komandýry classic, třeba nějaký 24 hodinový No sbírku, ale jen fotek. Zapomněl jsem uvést zdroj. vk_vostok
johan666 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 (upraveno) Mobilovky bolsoj technikyNejdu mi pridat fotky z mobilu Upraveno 26. února 2018 uživatelem johan666
travex Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Sem tu Náčelnáka teďka vytrestalo nenávratně zeškrábané pouzdro a ohlá luneta jako upomínka na to, že výrobky sovětské éry není radno vylepšovat Jsem do toho šel prsama.
morbo Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 @ travex: nic si z toho nedělej, to opravíš sisálem. Btw dneska se mnou malej morbo koukal na chro-mag a když viděl tvůj avatar, tak prej že je to hroch ... sem se mu snažil vysvětlit že je to spíš takový strašidýlko, ale měl sem dojem, že mi to moc nevěří. Asi mu nakonec budu muset věnovat ten dárek, co sem měl schovanej pro tebe, náčelníku. Tak se nezlob. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se