Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Krásnej ciferník! Ale teda, chlapi hergot safra už - kdy si konečně začnete lepit fólie, když už těma hodinkama uhlazujete zdi, nebo já teda nevím, co s nima děláte, ale tohle už mi teda jako nepřijde jako normální. :P

Odesláno

Mně ten ciferník připomíná hvězdnou oblohu. Něco takového jsem chtěl dát na pozadí žigula, ale to bych tu koláž nesměl dělat na mobilu a s dcerou na klíně :)

Odesláno

Zeptám se jako úplnej blbec, ale nikdy jsem hodinky s 24h ciferníkem neměl. To jde opravdu hodinová ručička dvakrát pomaleji? To tam musí být o kolečko navíc, ne? Respektive spíš dvakrát větší kolečko. Ale fakt nevím, soudím jen dle zkušeností s přehazovačkou na kole.

Taky datum musí přeskočit jednou za otáčku a ne za dvě jako normálně. Prostě pekelný stroj...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Štyryadvecetihodinový hodinky sou náhodou fajn, že jo, ultrawatchi? :)

Odesláno

Štyryadvecetihodinový hodinky sou náhodou fajn, že jo, ultrawatchi? :)

Ty nový hodinky mají fakt pěkný vizuál, jen ... není to GMT, tady u těch max. poznáš, jestli je den, nebo noc, ale dva světový časy nezměříš.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Pravda, to sem zapomněl. Ale dalo by se to, provizorně, vyřešit lunetou - posunutím lumi bodu k příslušný hodině, jako upozornění. Ale bylo by to řešení pravda krkolomné :)

Odesláno

Jedna ze vcerejska, proto nesedi datum. To modry zulu ma fakt neco do sebe!

Jinak travexi, urcite rad uslysis, ze jsem vyresil problem mizejicich (resp. neukazujicich se) fotek. Tykalo se to hlavne tech tvych. Nastavil jsem si na routeru DNS na verejne DNS google, cimz jsem obesel to trapne presmerovani, ktere se vzdycky nejak zauzlovalo... muj poskytovatel internetu (radeji nebudu jmenovat, aby se Vodafone UK nenastval a neperzekoval me) to ma proste blbe nastaveny. No v praxi to znamena, ze vidim uz i tvoje fotky a necitim se okradenej o ten estetickej zazitek ;)

amfi-blue-zulu02.jpg

Odesláno

Toho neodpovídajícího data jsem si díky přepalu ani nevšiml, ale za tu lunetu by sis měl nafackovat! Nebo že bys tu devátou pintu guinessu už nedopil?  :cheers:

Odesláno

Taky jsem si vsiml, ze datum vlastne neni videt. Hele, s tema fackama setri... ja si na tom vzdycky nastavim cas, kdyz si zapalim doutnik, abych mel prehled, jak dlouho ktery kousek hori a jak dlouho lelkuji :) Tahle konkretni fotka je bez doutniku, nechtel jsem zase drazdit nacelnika. Ale ja ji sem jeste dneska postnu, abych mel alibi :lol2:

Odesláno

Tak prikladam fotodokumentaci pro 5ettera, protoze jsem nerad bitej :) Fakt jsem to tak mel nastaveny schvalne! Ja vim, na fotkach to nevypada nic moc. Ale aspon to ma duvod (nerikam ze dobrej; jen duvod). :cheers:

amfi-blue-zulu03.jpg

amfi-blue-zulu04.jpg

Návštěvník eloga
Odesláno

Přesně, hvězdná obloha! 

U Meranoma jedna dost pěkná novinka  ;)

tohle je docela solidní, musím říci, že i když pro to nehoruji, tak tenhle design, parametry a provedení mi přijde jako chronomagorovi bližší než to co páchá Elton včetně druhýho Primu.  Jednoznačně palec nahoru, že to je 24h neřeším.

:notworthy:

Odesláno

little_w: Pod tíhou důkazního materiálu beru svou výzvu zpět a odpouštím ti.

Už mlčím a jdu si utužit drátek, aby se mi to pod rukávem taky neposouvalo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...