Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky uvažuju o hadrovým pásku ale nedaří se mi ho sehnat v barvách svatojiřské (georgijevské) stuhy.  Nevíte někdo kde pakupíť ? 

Odesláno

Taky uvažuju o hadrovým pásku ale nedaří se mi ho sehnat v barvách svatojiřské (georgijevské) stuhy.  Nevíte někdo kde pakupíť ? 

Něco snad najdeš tady. Ale pokud to spěchá, tak se tam radši ani nedívej :).

Odesláno

Vidím, že jsem (co se tejče nakupování na internetu) úplnej čučkař a amatér. Díky moc. Nespěchá to. 

Odesláno

Nekonečný příběh pokračuje, u zelených Amfibií nešel manuální nátah, tak jsem je zase kuchnul. Byla špatná pružinka co přitlačuje kolečko k pérovníku. Protože jsem tu špatnou ztratil a nechtěl jsem nic riskovat a vyměnil jsem celý můstek i s pružinkou z těch na orgány. ( na fotce je pod hodinkama)  Za necelou půlhodinku to tikalo a natahovalo. Víc jsem se trápil se smontováním dárce orgánů. Když se tak zamyslím, Amfibie mám troje. Prvním vypadl kamen z kotvy, exitus, jsou na orgány. Druhým se krom změny barvy ciferníku  odlomily dva zuby z kolečka co převádí automatický nátah na pérovník a teď ta pružinka. Taky jsem v nich při předešlým rozebírání našel jakousi podložku co nikde nechybí. Třetí, to zase bylo očesaný kolečko na seřizování. A oboje funkční mají takový to svoje období kdy nejdou, pošťourám je, nic nezjistím a pak šlapou. Má někdo podobný zkušenosti? Taky zanedlouho asi budu potřebovat dalšího dárce orgánů. Super hodinky, poskytujou nekonečnou zábavu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Momentálně mám taky jeden kousek v servisu. Koncem loňského roku jsem si totiž všiml, že nejdou. Rotor rotoval, ruční nátah se taky tvářil OK, imho se tedy muselo něco vysypat někde po cestě k nepokoji. Zde má odborná analýza končí. Čekám teď na odhad ceny za opravu, tak snad to bude jenom vyžvýkaný korybut nebo tak něco.

Jinak oba zbývající kousky z mé rozsáhlé sbírky amfibií zatím šlapou bez problému, tak jsem asi jenom trefil nějaký pondělní strojek.

Odesláno

Mám dvě mrtvoly na orgány. Opravovat nebudu hodinář mě hnal.... jestli chceš pošlu - strojek ciferník ručky. Možná se bude něco hodit.

Jedny manuál, jedny automat. Poštovný + pade od cesty na poštu....:o)  

Honza 

Odesláno

Zajímavý model, upoutalo mě hlavně umístění lumi bodů uvnitř cifru, daleko od indexů. Ve tmě to musí vypadat jako dámské hodinky, ne? :) ale bude to perfektně funkční z hlediska odečtu času, ne jako čtyři lumi kopečky u mých modrých... Pěkný!

Odesláno (upraveno)

Diky,jsou hezky zachovaly,asi nebyly moc noseny,nicmene strojek zlobi,takze pujdou do lazni.Lumi na ruckach a ty fosforovy tecky maj nazivo spravne jedovatou barvu.

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

potřebujou trochu péče,ale jsou fajn

Tahle kombinace je hodně super. Shodou okolností si ke mně tahle luneta taky našla cestu, bohužel už ale ve verzi 2.0 a vnějším průměru 41 mm, která se na 710 pouzdro nevejde přes korunku. A jak jsem pochopil za pomoci slovníku rusko-českého, tak i dostupná ?stainless steel? verze je na tom stejně, takže tenhle příspěvek na mě sice působí trošku hořko-sladce, na druhou stranu jsem rád, že tohle kombo rozdává radost jinde :).

Odesláno

Nádherný fotky,klobouček... :notworthy:

Díky.

Dostal jsem dnes od paní morbové volný večer, tak jsem si řekl, že bych mohl konečně spáchat nějakou originální fotku. Jak rovnáme šikmou věž v Pise, to už doma máme, tak alespoň potapěcí hodinky pod proudem vody, no.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tohle je moc pekny kousek. Ani by mi tak nevadily na kozenem remenu, musim ale rict, ze ty pilotni cvoky mi to tam ale uz rusi. Jinak pekne pokoukani.

Odesláno

Já mám nyní 4 aktuální amfibie / komadirskie / admiralskije:

1. s ručním nátahem - jdou velmi přesně - bohužel jsou dost hnusný - asi je nikdo nikdy nenosil :-)

2. automaty - nejde automat (musely by se natahovat ručně)

3. s ručním nátahem jdou celkem přesně, ale jen krátce, cca 2h max. - nejdou natáhnout do plna

4. s ručním nátahem jdou celkem přesně

Takže za mě je to dost diskutabilní kvalita...

Nekonečný příběh pokračuje, u zelených Amfibií nešel manuální nátah, tak jsem je zase kuchnul. Byla špatná pružinka co přitlačuje kolečko k pérovníku. Protože jsem tu špatnou ztratil a nechtěl jsem nic riskovat a vyměnil jsem celý můstek i s pružinkou z těch na orgány. ( na fotce je pod hodinkama)  Za necelou půlhodinku to tikalo a natahovalo. Víc jsem se trápil se smontováním dárce orgánů. Když se tak zamyslím, Amfibie mám troje. Prvním vypadl kamen z kotvy, exitus, jsou na orgány. Druhým se krom změny barvy ciferníku  odlomily dva zuby z kolečka co převádí automatický nátah na pérovník a teď ta pružinka. Taky jsem v nich při předešlým rozebírání našel jakousi podložku co nikde nechybí. Třetí, to zase bylo očesaný kolečko na seřizování. A oboje funkční mají takový to svoje období kdy nejdou, pošťourám je, nic nezjistím a pak šlapou. Má někdo podobný zkušenosti? Taky zanedlouho asi budu potřebovat dalšího dárce orgánů. Super hodinky, poskytujou nekonečnou zábavu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...