mikymik Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Já už se s amfíbiemi raději nesprchuji vůbec
morbo Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 By mě zajímalo jesi konstruktéři vůbec počítali s tím, že by se ty hodinky mohly kdy dostat do kontaktu s teplou vodou.
ultrawatch Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Já už se s amfíbiemi raději nesprchuji vůbec By mě zajímalo jesi konstruktéři vůbec počítali s tím, že by se ty hodinky mohly kdy dostat do kontaktu s teplou vodou.Ony jsou to potápěčky, čili hodinky pod vodu, nikoliv do sprchy s teplou vodou
Dokusan Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Já s nima nelezu do žádný vody. Tu sprchu jsem uvedl jako jediný případ, kdy bych ji mohl využít
xxmikexx Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Libovky co? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Libovky co?Twl, to je dost dobrej tuning
Roman-ZA Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 (upraveno) tiez dobre Vostok Amphibia SE 420B04 Upraveno 27. března 2018 uživatelem Roman-ZA
Návštěvník LONGINES Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Chci vznést dotaz: na oficiálních stránkách Vostoku, v sekci Novinky, sem si přečetl, že Vostok zakoupil na rok 2017 nové stroje a vybavení na opracovávání tvrdých materiálů, nerez oceli včetně. Dále se tam uvádí v této souvislosti, že všechny typy Amfibií a Komandýrský třídy 35 mají od roku 2017 nerez lunety a korunky. Chci se zeptat, když ty moje 090tky sou vyrobený 1.6.2017, tak by luneta měla být už nerezová, nebo? Je pravda, že dřív sem si toho nevšiml, automaticky sem ji bral za pochromovanou, ale když dám vedle 420tky, jejich luneta je mnohem víc taková do světla, až bíla. 090tková je teda tmavší aspoň o jeden odstín. Někdo tu psal, že korunky a lunety si nechává Vostok vozit z Číny, vypadá to, že s tím je teď konec a vyrobí si vše opravdu do posledního šroubku sami. Divím se, že sem si téhle, jistě pro všechny pozitivní informace nevšim už dřív..,
Dokusan Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 (upraveno) Tak nevím jaké stroje pořídili, ale to pouzdro 020SE má brutálně ostré hrany. Chce to asi trénink. Ale jinak jsem nadmíru spokojen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2018 uživatelem Dokusan
mikymik Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Ony jsou to potápěčky, čili hodinky pod vodu, nikoliv do sprchy s teplou vodou Nebo to chce použít ruský jemnocit a utáhnout to jaxviňa. Ty 020SE jsou parádní i v modré. A dobře se prodávají Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://forums.watchuseek.com/f29/fs-vostok-amphibian-020se-blue-click-bezel-4530541.html
ultrawatch Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Libovky co?Říkal jsem si, kdo se tady první objeví s ručičkama od "seikostan" a vida! No trošku byla obava, že to bude působit kýčovitě, myslím ta vteřinovka od neptuna, ale za mne OK.
ultrawatch Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Chci vznést dotaz: na oficiálních stránkách Vostoku, v sekci Novinky, sem si přečetl, že Vostok zakoupil na rok 2017 nové stroje a vybavení na opracovávání tvrdých materiálů, nerez oceli včetně. Dále se tam uvádí v této souvislosti, že všechny typy Amfibií a Komandýrský třídy 35 mají od roku 2017 nerez lunety a korunky. Chci se zeptat, když ty moje 090tky sou vyrobený 1.6.2017, tak by luneta měla být už nerezová, nebo? Je pravda, že dřív sem si toho nevšiml, automaticky sem ji bral za pochromovanou, ale když dám vedle 420tky, jejich luneta je mnohem víc taková do světla, až bíla. 090tková je teda tmavší aspoň o jeden odstín. Někdo tu psal, že korunky a lunety si nechává Vostok vozit z Číny, vypadá to, že s tím je teď konec a vyrobí si vše opravdu do posledního šroubku sami. Divím se, že sem si téhle, jistě pro všechny pozitivní informace nevšim už dřív..,Londži, moc bych jim zas tak nevěřil. Však víš, že nic neřekli ani o změně pouzdra 710 a v klidu ho prodávali jako staré.
ultrawatch Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Tak nevím jaké stroje pořídili, ale to pouzdro 020SE má brutálně ostré hrany. Chce to asi trénink. Ale jinak jsem nadmíru spokojen.Za ostré hrany bud rád, i po letech, když budeš renovovat tyto úžasné stroje, hrany budou stále vypadat lépe, než ocucaný bonbon. Ne vážně, ale dnes je problém spíš opačný, že i nové hodinky mají hrany příliš oblé.
Návštěvník LONGINES Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 No já nevím, proč by tam něco nutně psali? Dyť, čistě hypoteticky, nic tvrdit nemuseli. Vím, že to nejsou Rolex, ale že by Vostok vysloveně lhal, to se mi zas tak úplně nezdá... Buď jak buď, tu lunetu furt študýruju v porovnání s tou ze 420tek pod všema úhlama a žárovkama, a je fakt jiná. Ale jistotu bohužel nemám, to se dá zjistit bohužel jen jediným možným způsobem...a do toho se mi moc nechce
Návštěvník LONGINES Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Nebo to chce použít ruský jemnocit a utáhnout to jaxviňa. Ty 020SE jsou parádní i v modré. A dobře se prodávají 020es_b.jpg http://forums.watchuseek.com/f29/fs-vostok-amphibian-020se-blue-click-bezel-4530541.htmlHele počkat, co je to za ručičky ta hodinová a minutová? Tyhle já přece znám, ale odjinud: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 A ta vteřinová, tak ta vypadá taky na chlup stejně jak ta z Komandýrů, jenom je vodkouřená ta červená.
Dokusan Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Ty ručky tam nepatří. 020SE mají jiný
Dokusan Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Korunka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 Hele počkat, co je to za ručičky ta hodinová a minutová? Tyhle já přece znám, ale odjinud:Mně to teda přijde jako originál ručičky pro tuhé generaci 020 Odesláno z mého STV100-1 pomocí Tapatalk
Dokusan Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Aha, sorry, to mě minulo. To je nějaká starší SE.Ty nové, které už jsou taky téměř vyprodané mají ručky i indexy jiné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2018 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se