Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jedna z vlaku cestou ke kámošovi na osadu. Aspoň je tam konečně pořadně namočím.(Pokud Volyňka v tomhle počasí už nevyschla...)

A ten vodní ciferník je takhle na sluníčku fakt suprovej. Jedna z nejhezčích barev, jakou jsem na hodinkách zatím viděl.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem VojtaJ
Odesláno

Večer jsem na brouzdališti potkal jednoho z nás. Ačkoliv se zde prezentuje jako zapálený amfibista, měl na zápěstí potápky Seiko. Abych mu tady nedělal ostudu, nebudu ho raději jmenovat.

Já jsem samozřejmě hájil naše barvy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Večer jsem na brouzdališti potkal jednoho z nás. Ačkoliv se zde prezentuje jako zapálený amfibista, měl na zápěstí potápky Seiko. Abych mu tady nedělal ostudu, nebudu ho raději jmenovat.

IMG_20180731_191506-01.png

Smím se zeptat, co je to za řemínek? Najít něco v téhla barvě je celkem problém

Odesláno

Condor nebo Conrad, teď nevím, z klenotnictví Adanito. Už jsem tady nejmíň dvakrát dával odkaz, teď z mobilu neposloužím. Obecně je to známo pod pojmem morboguma.

Odesláno

Díky za odpověď. To vlákno o Amphibiích už je bohužel tak dlouhé, že je skoro nemožné to tu najít. Dneska mi přišly Amphibie 960759 Neptun. Líbí se mi, ale nesedí mi ten plechový tah. První dílky u pouzdra nejdou sklopit kolmo dolů a zůstanou jen v mírném úhlu, tak že o hodně zvětšují lug to lug hodinek, což zhoršuje pohodlí na ruce. Nechce se mi kupovat černý kožený řemen přímo od meranomu, tak jsem si říkal, že bych koupil nějakou obyč gumu nebo silikon a vyřízl bych tam ten výřez, aby šly nasadit na pouzdro Neptunů. Ten výřez zvládnu celkem lehce, ale problém je, že nevím, jak z hodinek sundat tah. Stěžejka nejde vyšroubovat ani vytlačit. Není tu někdo, kdo by věděl jak na to? A tah mi nejde ani zkrátit. Ať dělám co dělám, stěžejku ven nedostanu. U mých starších 420059 to šlo normálně.

Předem dík za rady.

Odesláno

Díky za odpověď. To vlákno o Amphibiích už je bohužel tak dlouhé, že je skoro nemožné to tu najít. Dneska mi přišly Amphibie 960759 Neptun. Líbí se mi, ale nesedí mi ten plechový tah. První dílky u pouzdra nejdou sklopit kolmo dolů a zůstanou jen v mírném úhlu, tak že o hodně zvětšují lug to lug hodinek, což zhoršuje pohodlí na ruce. Nechce se mi kupovat černý kožený řemen přímo od meranomu, tak jsem si říkal, že bych koupil nějakou obyč gumu nebo silikon a vyřízl bych tam ten výřez, aby šly nasadit na pouzdro Neptunů. Ten výřez zvládnu celkem lehce, ale problém je, že nevím, jak z hodinek sundat tah. Stěžejka nejde vyšroubovat ani vytlačit. Není tu někdo, kdo by věděl jak na to? A tah mi nejde ani zkrátit. Ať dělám co dělám, stěžejku ven nedostanu. U mých starších 420059 to šlo normálně.

Předem dík za rady.

U verze Neptunů z roku 2010 jsem to, pokud si dobře vzpomínám, zvládl jen za součinnosti kladiva... Ale tam byl ještě ten klasický tah z recyklovaných plechovek od fazolí. Ale je možné, že i tady u téhle verze to bude chtít více síly.

Odesláno

Jo, znovu dík za rady. Ty šroubovací stěžejky objednám, a zkusím ten tah nějak vyklepnout. Jsem zvědav, jak to půjde.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

IMG_20180731_191506-01.png

Jen pro úplnost: já to nebyl ;) !

Týýjo, potkat teď náhodou někoho z vás s pětkama na ruce, hanbou bych se propad. Však už se taky zase těším na ty svý 090-tečky, ani nastavování datumu mi u nich nebude vadit- takovým hidinkám se odpouští prostě vše.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...