Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Původně jsme dnes chtěli jít se 5etterem na koncert, nebo jak říkají Pepíci "na konzert", ale řádí nám tu jakási okluzní fronta, takže nic.

A kolega nemůže ani do hospody, protože musí zašívat punčocháče neboco.

Tak vám sem aspoň dám nějaké pěkně hodinky.

7U8B0Xe.png

Odesláno (upraveno)

Jen zajímavost na okraj, protože to nejsou ruské hodinky, natož Amfibie, ale Dmitry Buyalov (t.j. Meranom) vypustí do světa hodinky, co ponesou jeho jméno.

Strojek Seiko NH35.

40523279_2142727449073252_68536984176888

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Rano jsem se na ne dival a rikal jsem si jestli je tady postnout nebo ne... zamitl jsem to, ale jsem rad, zes to vyhodnotil jinak. ;) Ja bych si ne nekoupil, ale to je jenom tim, ze momentalne nemam na vetsi hodinky naladu. 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Ježíšmarjá! To je ale hnus fialovej! Zlatý klasický Vostočky!

Jinak mi je ale jasný, že každý zboží má svýho kupce. Ale já to určitě nebudu :)

Odesláno

Původně jsme dnes chtěli jít se 5etterem na koncert, nebo jak říkají Pepíci "na konzert", ale řádí nám tu jakási okluzní fronta, takže nic.

A kolega nemůže ani do hospody, protože musí zašívat punčocháče neboco.

Tak vám sem aspoň dám nějaké pěkně hodinky.

7U8B0Xe.png

Cim vic na tu fotku koukam tim vic se me libi a ted jestli je to peknou fotkou, peknejma hodinkama, nebo obojim. Ted jeste par hloupych dotazu protoze v tehlech vodach plavu poprve. To je model primo z tovarny nebo po nejakych upravach a jeste jeden dotaz, cislo modelu? Diky za odpovedi ;-)

Odesláno

protoze v tehlech vodach plavu poprve

Tohle vlákno není ani tak o hodinkách, jako spíš takový poeticko-esoterický thread o hodinkomilství. Něco jako Hrabalovi pábitelé. Ale na hodinky se dá (jako vedlejší produkt) zeptat taky a jsou tu i lidi, kteří o nich hodně vědí. Já to tu jen tiše pozoruju i když me Amphibie vlastně skoro nezajímají :-D
Odesláno (upraveno)

Ja bych si vzal platicko. To je pul kopy, ne? Zeptam se skoro-Endiaronky, jestli ji to bude stacit...

Upraveno uživatelem AndyAaron

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...