5etter Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2018 (upraveno) Originál morbo je s dýmovnicí, woe! Upraveno 30. srpna 2018 uživatelem 5etter
lub Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2018 sem si dovolil - na ukázku...ze své zahrádky pár foteček. jestli se neurazíte.
Daemonultimate Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 (upraveno) Hezky se Ti na zahrádce urodilo. Upraveno 31. srpna 2018 uživatelem Daemonultimate
Svatoslav Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Travex, moc hezký. Ten teda kmitá.
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Pane Travex, ja teda chvalim casto a spoustu fotek, ale ta tvoje me vylozene uhranula, tak pochvalim taky
travex Odesláno 1. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Díky. Jinak chlapi, dávejte si bacha na řemeny, strašně to pouští barvu.
travex Odesláno 1. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Původně jsme dnes chtěli jít se 5etterem na koncert, nebo jak říkají Pepíci "na konzert", ale řádí nám tu jakási okluzní fronta, takže nic.A kolega nemůže ani do hospody, protože musí zašívat punčocháče neboco. Tak vám sem aspoň dám nějaké pěkně hodinky.
5etter Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 (upraveno) Hovno nemůže. Paní 5etterová to říkala jasně, že dnes na pivo nemám chuť. Upraveno 1. září 2018 uživatelem 5etter
travex Odesláno 2. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2018 (upraveno) Jen zajímavost na okraj, protože to nejsou ruské hodinky, natož Amfibie, ale Dmitry Buyalov (t.j. Meranom) vypustí do světa hodinky, co ponesou jeho jméno. Strojek Seiko NH35. Upraveno 2. září 2018 uživatelem travex
little_w Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 Rano jsem se na ne dival a rikal jsem si jestli je tady postnout nebo ne... zamitl jsem to, ale jsem rad, zes to vyhodnotil jinak. Ja bych si ne nekoupil, ale to je jenom tim, ze momentalne nemam na vetsi hodinky naladu.
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 Ježíšmarjá! To je ale hnus fialovej! Zlatý klasický Vostočky! Jinak mi je ale jasný, že každý zboží má svýho kupce. Ale já to určitě nebudu
Gres Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Původně jsme dnes chtěli jít se 5etterem na koncert, nebo jak říkají Pepíci "na konzert", ale řádí nám tu jakási okluzní fronta, takže nic.A kolega nemůže ani do hospody, protože musí zašívat punčocháče neboco. Tak vám sem aspoň dám nějaké pěkně hodinky. Cim vic na tu fotku koukam tim vic se me libi a ted jestli je to peknou fotkou, peknejma hodinkama, nebo obojim. Ted jeste par hloupych dotazu protoze v tehlech vodach plavu poprve. To je model primo z tovarny nebo po nejakych upravach a jeste jeden dotaz, cislo modelu? Diky za odpovedi ;-)
thubalek Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 protoze v tehlech vodach plavu poprveTohle vlákno není ani tak o hodinkách, jako spíš takový poeticko-esoterický thread o hodinkomilství. Něco jako Hrabalovi pábitelé. Ale na hodinky se dá (jako vedlejší produkt) zeptat taky a jsou tu i lidi, kteří o nich hodně vědí. Já to tu jen tiše pozoruju i když me Amphibie vlastně skoro nezajímají :-D
5etter Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Jo a zapomněl jsem se vám pochlubit, že máme nový slepice. Kdo má zájem o vajíčka, pište SZ.
AndyAaron Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 (upraveno) Ja bych si vzal platicko. To je pul kopy, ne? Zeptam se skoro-Endiaronky, jestli ji to bude stacit... Upraveno 3. září 2018 uživatelem AndyAaron
5etter Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Tak na omeletu to bude stačit určitě. A nehrň se do ženění, riskuješ omezení chronobundu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se