Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já teda žiju v tom, že 2416B je s datem a 2415 bez data. Jinak je to ten samý krám.

Máš pravdu, to jsem opomněl.

Odesláno

mají. a Frostie ví všechno a má vždycky pravdu. vždycky. už si to všichni zapamatujte.

jinak pěkný fotky Peťo. hodinky sice taky, ale chybí jim todlecto..no, jak se tomu řiká. datum.

Odesláno

Jo a dnes je to mimochodem 10 let, co tady straším. Moc daleko jsem se teda neposunul, hned celkem zkraje jsem pořídil Vostoky a to mi už zůstalo.

nojo, tyvogo, předsedo, já to mám za 16 dní..to to letí.

Odesláno

Jo a dnes je to mimochodem 10 let, co tady straším. Moc daleko jsem se teda neposunul, hned celkem zkraje jsem pořídil Vostoky a to mi už zůstalo.

Myslím, že bychom to měli přidat na wikipedii, zatím je tam jenom to, že 11.1.2009 začala vysílat TV Barrandov.

Odesláno

mají. a Frostie ví všechno a má vždycky pravdu. vždycky. už si to všichni zapamatujte.

jinak pěkný fotky Peťo. hodinky sice taky, ale chybí jim todlecto..no, jak se tomu řiká. datum.

víš co lube, jdi do prdele  :)

Odesláno (upraveno)

Frostie, kroť se, prosím. Občas ze sebe děláš vola, až je mi to líto. Snaž se nevyjadřovat ke všemu, někdy je lepší mlčeti zlato.

To je sice hezké, ale nemíním se nechat napadat, a to ani od tebe ne - viz jiné vlákno (je vás tam víc)

Upraveno uživatelem Frostie
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Držme se raději ( ale raději zase ne moc pevně :) ) těch našich krásných, obstaróžních vyviklaných korunek, unikátní toť sovětské technologie. I když Náčelník už nás tu má všechny pěkně na háku s těma jeho turbovostokama ;) Už na ně taky začínám pokukovat, ale čekám jestli se tam ukážou ty s tím ukazatelem 24h, viděl sem je tam naposledy někdy asi tak před 2 lety :(

Odesláno

Taky se vam stane, ze sotva vam dojde zásilka z Meranomu, uz chcete delat dalsi?

Me dnes prislo 020 pouzdro a asi budu potrebovat modrou sirokou lunetu. (o pouzdro je fajn, ale 150 kvuli svemu retrovzhledu asi bude stale nejoblibenejsi.

Kazdopane dosel i novy ciferník (predchozi jsem si blbec pekne skrabnul) pro me 150 takze zitra bude zase hrani s nejlepsi stavebnici. :D

Snadny pristup k originalnim nahradnim dilum ocenuji, ze vseho asi nejvic.

Odesláno z mého BBE100-1 pomocí Tapatalk

Odesláno

Mám v košíku pět položek a už asi měsíc čekám na šestou. Samozřejmě je jasný, že jakmile se šestá položka objeví, zmizne minimálně jedna z těch pěti. A takhle furt dokola. Aspoň se na ty hodinky můžu dýl těšit a třeba si to nakonec rozmyslím a ušetřím.

Odesláno

...a pak tě nasere, když zjistíš, že to, co potřebuješ, ti mezitím vyprodali :-D Jako třeba mně černou universal lunetu. 

A pak stejne zjistis ze potrebujes modrou a nebo "sirokou" cernou. To znam :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...