Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Děkuji za milé přijetí, soudruzi!
Lube, ten NATO mám z Monkeyswagu, jestli se dobře pamatuji - je to už hodně let, bral jsem tam tenkrát plnou kabelku.
Teď by se mi ještě v těch 18 mm hodil černý a tmavě modrý, taky začínám přemýšlet, kde je pořídit. A na StrapShopu mě lákají řemeny z juchtové kůže.
Ten tah sice dobře vypadá, ale myslím, že o tom už tady také někdo podával hlášení - chlupy na ruce si s ním moc nerozumí.
Takže dnes opět na textilu, sladil jsem vše pěkně do zelené:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Filip.J
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Pecka! Konečně nějaká smysluplná reklama na pořádný hodinky - to je furt samej Tudór, Rólekš a do třetice Óm... :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Nevím, jak moc to sem patří, dlouho jsem to hledal a nakonec našel... každopádně moc se mi tohle líbí, autentický krásný výjev, tak nějak si pokaždý při pohledu na tuhle fotku říkám, že když to přeci sakra dokázali tihle dva, tak... kdo ví. Šlo by to, určitě by to šlo.

Nic, jdu zalehnout, abych se zase zítra zařadil do pracovního procesu :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ono to dokazali aj ini, napr. vedci na polarnych staniciach, kozmonauti a dalsi ... tam, kde ide politika bokom.

Odesláno

Pecka! Konečně nějaká smysluplná reklama na pořádný hodinky - to je furt samej Tudór, Rólekš a do třetice Óm... :)

Tak tak :))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...