Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To muzu potvrdit a hned pak vyvratit :) Moje VE kupovane v roce 2011 musely brzo na generalku strojku. Servisni stredisko je na Slovensku. Ti kluci si tam s tim pohrali, takze kdyz je mam na ruce porad, davaji kolem +2s/24h, spravnym odlozenim na noc pak 0s. Takhle uz tri roky.

Odesláno

Tohle jsem taky na nějakém ruském fóru četl - že se doporučuje u nových Vostoků udělat první čištění a mazání do půl roku po uvedení do provozu a pak jdou spolehlivě a v mezích možností i přesně. Pokud se prý tenhle servis neudělá, tak do 2 let je strojek na generálku nebo na vyhození. Tak nevím, vypadá to, jako když se musí vypláchnout špony a utáhnout všechny šrouby...  :eek:

Odesláno

Objednané 22.5 a včera 7.6 dorazili. Objednáno u prodejce SHMEK přes EBAY,

kterého tímto chválím a získal jsem na něho doporučení právě tady na foru.

Poštovné bylo cca 190.Kč.Pravděpodobně šly Z Petrozavodsku v Karelské republice do Moskvy,pak z letiště Vnukovo do Prahy a pak na severní Moravu.

post-37083-0-00790200-1465378267_thumb.jpg

post-37083-0-12352400-1465378275_thumb.jpg

Odesláno

Tak trosku nedobrovolny tuning - soudruh si zrejme dal vela vodky a poslal jinou lunetu :D (chtel jsem tu chromovanou "zubatou")

post-43143-0-76352000-1465466602_thumb.jpg

Odesláno

no uz se mi taky zacaly s tou barevnou lunetou libit :D
jinak jsem tu videl odkazy na levny meshe z ebaye - asi to moc "nerez" nebude coz? mam docela agresivni pot, takze odhaduju, ze za par dnu by mi amfibie drzely na hromadce koroze :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...