Roman-ZA Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Len neviem, ci ma VE so starym Vostokom nieco spolocne.
travex Odesláno 1. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Jako velký fanoušek značky jsem to samozřejmě myslel v dobrém.
AndyAaron Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 To muzu potvrdit a hned pak vyvratit Moje VE kupovane v roce 2011 musely brzo na generalku strojku. Servisni stredisko je na Slovensku. Ti kluci si tam s tim pohrali, takze kdyz je mam na ruce porad, davaji kolem +2s/24h, spravnym odlozenim na noc pak 0s. Takhle uz tri roky.
venc Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Tohle jsem taky na nějakém ruském fóru četl - že se doporučuje u nových Vostoků udělat první čištění a mazání do půl roku po uvedení do provozu a pak jdou spolehlivě a v mezích možností i přesně. Pokud se prý tenhle servis neudělá, tak do 2 let je strojek na generálku nebo na vyhození. Tak nevím, vypadá to, jako když se musí vypláchnout špony a utáhnout všechny šrouby...
villain83 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 No, bracha je na servisu urcite nikdy nemel a tahal je fakt vsude,jeho kamos si kupoval kdysi rovnou dvoje a po cca roce temer to samy...
lub Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 dvě tmavší.. jo, ta origo guma je teda moc příjemná a pohodlná.
Petr_123 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 A ty jsou fakt povedené, ať sloužíDíky. Zatím vcelku milé překvapení.
raskiscz Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Myslím totiž, že jsem si uložil pro případný nákop stejné :-) http://meranom.com/amphibian-classic/710/vostok-watch-amphibian-classic-710059.html
backtothedrive Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Objednané 22.5 a včera 7.6 dorazili. Objednáno u prodejce SHMEK přes EBAY,kterého tímto chválím a získal jsem na něho doporučení právě tady na foru.Poštovné bylo cca 190.Kč.Pravděpodobně šly Z Petrozavodsku v Karelské republice do Moskvy,pak z letiště Vnukovo do Prahy a pak na severní Moravu.
aljoša Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Tak trosku nedobrovolny tuning - soudruh si zrejme dal vela vodky a poslal jinou lunetu (chtel jsem tu chromovanou "zubatou")
backtothedrive Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 ale jsou parádní,myslím že vypil dobře,,,,,mi se moc líbí.
raskiscz Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Nikde jsem neviděl tenhle model: http://www.meranom.com/image/cache/data/vostok-watches-Amphibian-Classic/special-edition-2/333/2416-420333S-Amphibian-SE-3-max-900.jpg Moc se mi líbí, nevíte o něm?
backtothedrive Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 http://meranom.com/archive/amphibian-se-archive/vostok-watch-amphibian-se-420333s.html
aljoša Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Odesláno 10. června 2016 no uz se mi taky zacaly s tou barevnou lunetou libit jinak jsem tu videl odkazy na levny meshe z ebaye - asi to moc "nerez" nebude coz? mam docela agresivni pot, takze odhaduju, ze za par dnu by mi amfibie drzely na hromadce koroze
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se