5etter Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2019 Objevili jste kouzlo šnečího slizu? Kdo maže, ten jede! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 28. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2019 Má pravdu ten chlapec. Proto jsem dnes našemu šnekovi donesl nový mech, aby se pěkně vyběhal a trochu si odsliznul.
5etter Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) Z dnešní taktické vycházky s travexovic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Plazili se jako šneci a furt sbírali mech, takže bylo dost času fotit hodinky. Například toto dílo jsem nazval Zátiší se sněhovou vločkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem 5etter
tarmi Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 Tak se už přidám. Tuhle klasiku mám už pár měsíců, ale chtěl jsem si prvně nastudovat vlákno, což se mi stejně ještě nepovedlo. Hodinky jsou parádní. Ve zkratce - odfoliováno, tlaková zkouška provedena na tobogánu, disponuji kombinací vyblité zelené a rámečku, pruda je pruda a když je špatné datum, raději ráno sáhnu po jiných hodinkách. Jedno negativum jsem našel. Všiml jsem si, že to je feature vícero vostoků, a sice mírně přesazené ručky. Ale není to tak hrozné (do 5min), že by mě to donutilo do nich lézt a riskovat zprznění hodinek mojí šikovností. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tarmi Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 Ještě zátiší s hríbikom (aftermarket) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Violoncello Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 Hodil jsem je na novej nato a nevím, zda je to zvyk, ale začíná se mi ta barevná kombinace líbit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tarmi Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 travex: tak tak, stojánek, flaška a hodinky. Rozdal by se
5etter Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 V létě jsem koupil Wardy za trojnásobek limitu a od té doby jsem se musel trochu uskromnit. Místo pistácií křoupu červíky a zuby už si nečistím kurvaproxem, ale kusem kořínku.Ale ono to člověku nakonec stačí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 To je náhoda, špagety jsme dnes měli k obědu. S kečupem.
Panchart Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2019 Stejně díky vašim fotkám nějaký Amfíbky pořídim, ale kterýýýýýýýýý ?
Xenomorfus Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2019 Stejně díky vašim fotkám nějaký Amfíbky pořídim, ale kterýýýýýýýýý ? Tak na start klasiku s potápěčem ;-).
tarmi Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2019 Není to o nic složitější rozhodování, než u ostatních hodinek... Takže všechny... Raději postupně, ať trochu natáhneš čas, než opět narazíš na stejný problém s rozhodnutím, jaké hodinky dál nutně potřebuješ.
xvoloda Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2019 Pancharte, pokud bys chtel klasiku s potapecem, mohu nabidnout. Me to nejak nechytilo. Jedina pripadna piha na krase je vymenena luneta predchozim majitelem. Ale me se to docela libi i tak. Pokud by byl zakem tak napis sz
morbo Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Zdar vy, magoři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Ty vole, nepal to! Dej to radši to inzerce. A máš tam blbě čárku. Tak hlavně to zdravíčko do další pětiletky.
morbo Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Však jsem to nakonec sfouk. Btw mám k tomu někde v bedně aj ten fórovej náramek, tak si řikám, že kdybych k tomu vymyslel nějakou poudačku, moh bych to pořádně osolit a pustit to třeba Xenovi jako unikátní plechový no daty v top stavu, nebo tak něco. Prostě jak na Novej rok, tak po celej rok, znáš to, tak kdyby tě něco napadlo ...
Xenomorfus Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2020 Faktem je, že letos sem ještě žádné Amfibky nekoupil a loni dvoje prodal ;-).A hodily by se mi do sbírky k těm 5etterovým
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se