Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Z dnešní taktické vycházky s travexovic.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Plazili se jako šneci a furt sbírali mech, takže bylo dost času fotit hodinky. Například toto dílo jsem nazval Zátiší se sněhovou vločkou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Tak se už přidám. Tuhle klasiku mám už pár měsíců, ale chtěl jsem si prvně nastudovat vlákno, což se mi stejně ještě nepovedlo.

Hodinky jsou parádní. Ve zkratce - odfoliováno, tlaková zkouška provedena na tobogánu, disponuji kombinací vyblité zelené a rámečku, pruda je pruda a když je špatné datum, raději ráno sáhnu po jiných hodinkách.

Jedno negativum jsem našel. Všiml jsem si, že to je feature vícero vostoků, a sice mírně přesazené ručky. Ale není to tak hrozné (do 5min), že by mě to donutilo do nich lézt a riskovat zprznění hodinek mojí šikovností.

Odesláno

V létě jsem koupil Wardy za trojnásobek limitu a od té doby jsem se musel trochu uskromnit. Místo pistácií křoupu červíky a zuby už si nečistím kurvaproxem, ale kusem kořínku.

Ale ono to člověku nakonec stačí.

Odesláno

Není to o nic složitější rozhodování, než u ostatních hodinek... Takže všechny... Raději postupně, ať trochu natáhneš čas, než opět narazíš na stejný problém s rozhodnutím, jaké hodinky dál nutně potřebuješ.

Odesláno

Pancharte, pokud bys chtel klasiku s potapecem, mohu nabidnout. Me to nejak nechytilo. Jedina pripadna piha na krase je vymenena luneta predchozim majitelem. Ale me se to docela libi i tak. Pokud by byl zakem tak napis sz

Odesláno

Však jsem to nakonec sfouk. Btw mám k tomu někde v bedně aj ten fórovej náramek, tak si řikám, že kdybych k tomu vymyslel nějakou poudačku, moh bych to pořádně osolit a pustit to třeba Xenovi jako unikátní plechový no daty v top stavu, nebo tak něco. Prostě jak na Novej rok, tak po celej rok, znáš to, tak kdyby tě něco napadlo ...

Odesláno

Faktem je, že letos sem ještě žádné Amfibky nekoupil a loni dvoje prodal ;-).

A hodily by se mi do sbírky k těm 5etterovým  :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...