Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Není tam asi nic, co by zanícený "amfibista" nevěděl, ale je to tak nějak vše pohromadě. 

Já tak zanícený amphibista nejsem, tak pro mě to bylo užitečné :)

Odesláno

Jo a taky jsem vlastně slepoval šneka, pád z 1,5 metru na tvrdou zem - ulita na 3 kusy plus díra velikosti mexického dolaru.

Tak kdyby něco, osvědčil se mi tento návod a vřele doporučuji.

Odesláno

Dost dobrý to s tím šnekem, náhodou taky mám rád, když jsou věci v cajku ... akorát teda musím paradoxně přiznat, že v případě amfibií to mám v poslední době přesně naopak - čím víc jsou na těch fotkách zmrzačený, tím mi to v konečným výsledku vlastně přijde lepší. #WTF

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Co to máš za texturu na pouzdře vpravo od korunky? To vypadá jako oprýskaný chrom :) A to sklo! Ještě, že se toho nedožil Lonži.

Odesláno

Na tom pouzdře to je odraz větví (je to foceno na stromě; on to sice travex nemá rád, ale já už sem na to starej, abych ohýbal svůj hřbet). Btw to sklo je v reálu celkem v pohodě, nejvíc práce dá právě nafotit to tak, aby ty škrábance co nejvíc vynikly. Normálně to vypadá nějak takto ... Akorát ty fotky už pak nejsou tak zajímavý (to si šetřím až do sekce prodej ;)).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nový pomerančový karbon z Nymburka

Odesláno

Já bych se s dovolením ještě vrátil k těm opravám šnečích ulit.

Kolega vám ukázal, že se to dá pytlíkovat amatérsky v domácích podmínkách. Kdo ale chce svému šnekovi opravit defekt ulity opravdu profesionálně, volí průmyslově ověřenou metodu MIG, což není sovětská stíhačka, ale německá svářečka.  

Odesláno

To jsou samé novoty, přitom stačí lepidlo, igelit a goldene tschechische hände.

Takže tady umytej a oholenej pacient před zákrokem.

4JAyC4P.png

Na JIP. Výsledek esteticky nic moc, ale musel jsem použít dvě zapláty - lepil jsem šneka poprvé, příště budu chytřejší.

CUb4cHt.png

Na ubikaci, mu podstrojuji, ale pantáta nic nechce.

WQKpIkE.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...