travex Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Žádnou omluvu nepotřebuji, protože se mě to vůbec nedotýká. Já jen snad raději dopíšu, aby to bylo jasné i náhodným kolemjdoucím, ten potápěč je typický symbol Vostok Amphibia. Jo a mám to triko ještě v modré, tak až ho budu mít na sobě, cvaknu to i s modrýma hodinkama.
martar Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) To je zas debata :-) Filozoficky v tom problém nevidím. Mít triko nebo třeba čepici se značkou hodinek, které nosím, o jejichž historii jsem si leccos přečetl a které mám rád, na tom není absolutně nic špatného. Hodinky za svou státní příslušnost fakt nemůžou. Prakticky bych ovšem momentálně do hospody v tričku s ruským nápisem asi neměl odvahu jít, i když se mi tohle líbí. Nosil bych ho doma ...nebo na srazy, tam bych byl v přesile. Ještě jsem uvažoval o anglické verzi loga Wostok, ale to už by nebylo ono. Boctok je Boctok :-) Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem martar
travex Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Tak jen doufám, že máte všichni odvahu doma svítit (ruské palivové články), jezdit autem (ruská ropa), topit a vařit (ruský plyn). Tričko je fajn a nosím ho rád, bylo v hospodě a nemyslím, že bych budil pozornost, proč taky?
Trojan Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Já bych v něm do hospody klidně šel :-)
guzmic Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) Přesně tak. :-) Já se Poljotama taky chlubím na veřejnosti a to triko je super. Jinak po zimě hodím na ruské potápky inzerát dle mě za málo peněz slušná muzika. Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem guzmic
simsa Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) Ahoj,nemáte někdo zkušenost na Meranomu,když chci koupit limitku a oni jí nemají.Je tam něco jako moje přání,tak jsem na to klikl a mám to v mých přání.Když ty přání otevřu,tak ty hodinky můžu zaplatit,je tam ikonka cart.Ted mi jde o to,jestli je zaplatím a čekám až je vyrobí,nebo to funguje úplně jinak.No moc srozumitelně jsem to nenapsal,snad mi rozumíte.Ještě doplním u hodinek je napsáno Out of stock.Mám tomu rozumět,že je mají na skladě?Ta angličtina...Díky za případnou odpověď... Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem simsa
Trojan Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Ahoj,nemáte někdo zkušenost na Meranomu,když chci koupit limitku a oni jí nemají.Je tam něco jako moje přání,tak jsem na to klikl a mám to v mých přání.Když ty přání otevřu,tak ty hodinky můžu zaplatit,je tam ikonka cart.Ted mi jde o to,jestli je zaplatím a čekám až je vyrobí,nebo to funguje úplně jinak.No moc srozumitelně jsem to nenapsal,snad mi rozumíte.Ještě doplním u hodinek je napsáno Out of stock.Mám tomu rozumět,že je mají na skladě?Ta angličtina...Díky za případnou odpověď...Ahoj, out of stock - už je nemají skladem.Má přání - wish list funguje v tomhle případě spíš jako "uložení" si modelů které se Ti líbí. Jiné využití jsem nenašel (na Steam třeba ostatní vidí, jaké hry máš ve "wish listu" a mohou Ti je dát k narozeninám atd.)Pokud dáš "cart" u položky ve wish listu, přesune se Ti do košíku. Tam už to případně i řekne, že ji nemůžeš koupit protože není skladem.
Radimk Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Ahoj,nemáte někdo zkušenost na Meranomu,když chci koupit limitku a oni jí nemají.Je tam něco jako moje přání,tak jsem na to klikl a mám to v mých přání.Když ty přání otevřu,tak ty hodinky můžu zaplatit,je tam ikonka cart.Ted mi jde o to,jestli je zaplatím a čekám až je vyrobí,nebo to funguje úplně jinak.No moc srozumitelně jsem to nenapsal,snad mi rozumíte.Ještě doplním u hodinek je napsáno Out of stock.Mám tomu rozumět,že je mají na skladě?Ta angličtina...Díky za případnou odpověď...Limitka je vyprodaná- out of stock- "ven z obchodu".Ale s Meranomama je docela dobrá komunikace, klidně jim napiš, třeba Rusky
martar Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Něco pro oko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Tak jen doufám, že máte všichni odvahu doma svítit (ruské palivové články), jezdit autem (ruská ropa), topit a vařit (ruský plyn). Tričko je fajn a nosím ho rád, bylo v hospodě a nemyslím, že bych budil pozornost, proč taky? Já bych v něm do hospody klidně šel :-)Všimnul jsem si kluci až teď @ Travex: to s elektřinou, plynem a ropou je dobré si připomenout... ale v těchto věcech většina z nás nemá možnost volby. Zatímco motiv na triku je zrovna věc, kdy má možnost volby každý. A tak to vnímá i okolí..... @ Trojan & Travex: .... a zatímco vy jste mladí kluci a navíc máte bicáky , já jsem starší pán, takže do hospody s trikem Vostok nějaký ten pátek prostě ne-e.
Návštěvník eloga Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 dobrý martar, díky bohu už to nemusím psát sám, odpovídat nebo se vyjadřovat k něčemu, co silně připomíná agitku kapitána Vořecha z Černých baronů.Navrhuji všem obdivovatelům ruských hodinek, aby sem psali jen o hodinkách, ano o ruských, to má své opodstatnění i na tomto serveru a trika si nosili jaká chcou.... Politika a to v jakémkoliv podtextu sem nepatří, Paňátno?**Pojéchali.... **
martar Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Nejhorší je, že jsem s tou politikou začal já takže hluboká omluva všem, už budu jen postovat fotky.. Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem martar
travex Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 No koukám, že nastal ten správný čas zítra vyrazit v modrém triku a obohatit vás tu novou fotkou. Prozatím Amphibia 090 & BVP-1 (made in Czechoslovakia).
martar Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 tak jestli teď Eloga zareaguje, na m? už to nebude Travexi, vidím, že máš 090 v kombinaci mat/lesk. Měl jsi i lesk/lesk? Budu kupovat tohle pouzdro a trochu váhám, kterou variantu vybrat.. Zatím se klonil k celolesku kvůli snadnéjší údržbě i kvůli estetické kompatibilitě s lesklým meshem. OT: tak zrovna tento dopravní prostředek, co je na Tvé fotografii, jsem v mládí mnohokrát "poctil"... ostatní si po pár jízdách zvyklí, já měl mořskou nemoc vždycky. Ještě teď se mi při pohledu na BVP lehce zvedá kufřík a politikou to není
travex Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Lesklé pouzdro jsem neměl, i když po něm nějakou dobu taky pokukuji. Když jsem je vybíral, tak mi přišlo lesklé právě až moc, přece jenom, ta plocha je velká a na fotkách se mi to nelíbilo. V reálu to může být jinak a nejspíš i bude. A taky se mi zdálo, že větší plocha bude hned doškrábaná, v tomto je pískovaná varianta mnohem výhodnější a navíc se dělá jen na pouzdrech 090 a na 060. Takže co se týče údržby je rozhodně výhodnější mat, to moje vypadá pořád jako nové, jak na 060, tak na 090.
martar Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Sitolem jsem zatím všechny vlasovky na lesklých nerez pouzdrech Amfíbií rozleštil bez problémů, ručně, a hrany pořád krásný. Ale máš pravdu, že 090 má tu plochu pouzdra velkou a mohl bych na slunci házet megaprasátka a ohrožovat letový provoz
travex Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Budu si to cídidlo muset taky pořídit, koukám 300 g za 18 Kč, to jde. To bych mohl vycídit i hmoždíř po babičce. A když tím napustím papírový kapesník, bude to jako Cape Cod
martar Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 A hlavně s tím rozleštíš a oživíš i sklíčka. Pro při primkaře a amfibisty nepostradatelná věc, podle m?. Jinak spíš než papírový ubrousek doporučuju bavlněné hadříky, mám nastříhané kousky 10x10 cm z triček a pyžam, ze kterých dvojčata už vyrostly... zásoby na dlouhá léta
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Taky jedny vlastním, ale kupříkladu lak v lunetě nic moc kvalita. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se