Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pouzdro označují pouze první tři čísla, další tři čísla označují motiv ciferníku. Takže pokud jde o pouzdro 710 vs 150:

710 - uděláme dobře nositelné, ale opticky velké pouzdro.

150 - serem na to, prostě mrdnem na ruku velký kus železa a hotovo.

Ale obě mají svoje kouzlo no

Odesláno

150 jsem v ruce nedržel, ale soudě z obrázků mají 710 z boku tenčí pouzdro, respektive tu viditelnou část - to je asi to, kvůli čemu jsou tak dobře nositelný. Pokud je nemáš na NATU (kde ti celý hodinky vylezou nahoru), ale na gumě nebo něčem takovym, tak se dýnko zavrtá do ruky, pak je z boku vidět tenký zahnutý pouzdro a pak opticky oddělená tenká luneta a sklo.

Díky tomu by člověk nevěřil, že jsou 15mm vysoký.

Odesláno

Ach jo. Jedny Amfibie mám na ruce (jdou pořád cca -4s denně, celkem dobrý jako) a další čtvery jsou na cestě. Nějak jsem se neudržel... A to nemluvím o několika gumách, tazích, stěžejkách a podobně (budu si hrát).

Mimochodem nevíte, kde by se dala sehnat původní luneta ze 420? Aby na ní šel spáchat “bronzový mod” jako má tady kolega, tedy ne nerezová?

Jo a silikonový mazivo jsem dnes vyzvedl v Zásilkovně - vyzkoušim a dám vědět.

Odesláno

Mám za to, že dnes už koupíš jen nerezovou, takže jedině ze starších hodinek. Nevím, jak je to teď, ale šla koupit přímo mosazná luneta, dokonce hned ve třech povrchových úpravách (leštěná, pískovaná a tu třetí jsem zapomněl). Hledej.

Odesláno

No právě. Samozřejmě jsem hledal všude možně, tak se ptám tady, jestli někdo o něčem neví..

Jo jinak jde koupit na Meranomu - přesně ty varianty jak píšeš, ale má to háček. Jsou už dlouho vyprodaný (asi nejsem jedinej, kdo by to chtěl), sleduju to pravidelně. Zkoušel jsem různý eshopy s Vostokama, i Ali, eBay apod., ale všude jenom nerez.. Hromada barevnejch lunet, ale bronzovýho nic. Přitom je to tak pěkný!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...