DrSlamastika Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Ono to ke takto stačí to podľa mňa vyradiť u hodinara. Napríklad z Meranomu tie SE ( special edition ) su pekne vyladene na +-5s. Aspoň moje boli a aj kamarát co ich ma zopár vravel ze su lepšie poladene oproti štandardným. Mam pocit ze mi porladil aj tie 160tky co mi skladal, alebo si len jenaj sadli, qlebdavali viac pred tými úpravami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
unived Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Ono to ke takto stačí to podľa mňa vyradiť u hodinara. Napríklad z Meranomu tie SE ( special edition ) su pekne vyladene na +-5s. Aspoň moje boli a aj kamarát co ich ma zopár vravel ze su lepšie poladene oproti štandardným. Mam pocit ze mi porladil aj tie 160tky co mi skladal, alebo si len jenaj sadli, qlebdavali viac pred tými úpravami.ja nie panimajuSent from my XQ-AS52 using Tapatalk
jvecer Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Ono to ke takto stačí to podľa mňa vyradiť u hodinara. Napríklad z Meranomu tie SE ( special edition ) su pekne vyladene na +-5s. Aspoň moje boli a aj kamarát co ich ma zopár vravel ze su lepšie poladene oproti štandardným. Mam pocit ze mi porladil aj tie 160tky co mi skladal, alebo si len jenaj sadli, qlebdavali viac pred tými úpravami.At se snazim jak se snazim … nerozumím.
DrSlamastika Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 prepacte, blbe teleofny Ono to je takto, stačí to podľa mňa vyladiť u hodinara. Napríklad z Meranomu tie SE ( special edition ) su pekne vyladene na +-5s. Aspoň moje boli a aj kamarát co ich ma zopár, vravel ze su lepšie poladene oproti štandardným. Mam pocit ze mi poladil aj tie 160tky co mi skladal, alebo si len nejak sadli, davali viac odchilku pred tými úpravami.
gargamel Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 A čemu nerozumíte? qlebdavali = lebo dávali, že jo Dyť je to jasný jak facka Jinak ano, každé SE co sem měl dělala max 5 sec do plusu, ale spíš podstatně méně, to se opravdu nedalo se standardní produkcí vůbec porovnat, tam klidně i minuta denně plus. Tydlencty bronzovky začínají už hodně atakovat nulu, tak uvidíme
gargamel Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 A abych jen neplkal, vzali jsme dnes s mojí paní Amfibie do jejich nepříliš přirozeného prostředí, na překrásný zámek Dobříš a pak sme si dali do nosu ve shlosssrestaurantu, i zámecký štrůdl nakonec byl. Nevím, jak se to těm potapkám z širých ruských plání líbilo, ale nám teda náramně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
unived Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2021 prepacte, blbe teleofny Ono to je takto, stačí to podľa mňa vyladiť u hodinara. Napríklad z Meranomu tie SE ( special edition ) su pekne vyladene na +-5s. Aspoň moje boli a aj kamarát co ich ma zopár, vravel ze su lepšie poladene oproti štandardným. Mam pocit ze mi poladil aj tie 160tky co mi skladal, alebo si len nejak sadli, davali viac odchilku pred tými úpravami. Keď tým kamarátom myslíš mňa, tak jo, obe moje SEčka sú na tom o kilometer lepšie ako štandardná produkcia - tá ide pokojne aj minútu do plusu...Regulácia vostokov ale vyzerá byť zvladnutelna aj v domácich podmienkach, to že som ich nechal u hodinara bola čistá lenivosť Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2021 Amphibia v prirodzenom prostredí... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
gargamel Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2021 Díky! Ale mě osobně se nejvíc z celýho vlákna líbí doktorovo Porsche. To musí bejt svezeníčko!
beginner Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2021 V 29. 7. 2021 v 20:25, gargamel napsal: Tunil tunil ale datum nedotunil Ne, sou taky parádní. No, dobrej a ochotnej hodinář má cenu zlata. no já už na to datum špatně vidííím.. :-)
Roman-ZA Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. konecne su doma
unived Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2021 Aký široký je ten stredový lug na neptunoch? Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2021 Myslím to čo trčí z púzdra... Mám nejaké oceanusy čo majú tiež tento single lug systém a hútam či by nešlo použiť adaptér z neptunovSent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2021 před 20 minutami, Roman-ZA napsal: konecne su doma Gratulace Romane! Parádní barva a ručičky mě bavěj.
unived Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2021 9mmGeez, som ja ale idiot... Nedávno som pozeral tieto blueprinty... Diky Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2021 v pohode, nic sa nedeje, stava sa aj v lepsich rodinach
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se