Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Sorry, byl jsem na pivu a polevil v ostražitosti. Mně se osvědčilo prohnut směrem dovnitř rovné části drátku, ale jen nepatrně. Nejlepší způsob, jak zvětšit odpor otáčení lunety, je zahnojit prostor mezi pouzdrem a lunetou. Mořská voda, bahno, a tak. Vyhnul bych se abrazivnímu prostředí jako je třeba zvířený jemný písek.

Edit: jíl je třeba výbornej

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Když natočíme vymezovací drátek tak, aby vyčníval z lunety jejím nejširším otvorem, posuneme lunetu do poloviny výšky pouzdra. Pak otočíme za vyčnívající konec drátku, až na jeho protilehlé straně dostaneme do šikmé polohy vedle sebe dvě jiné hrany drátku, nejdelší po tom, který už vyčnívá vpředu. Popostrčíme předním ostnem drátku tak, aby jeho dva kolmo vedle sebe se nacházející hrany pronikly protilehlým otvorem co nejvíce do lunety.

tvl, a já se to nejdřív snažil pochopit :D

..dnes si budu hrát:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

vše z meranomu. korunku na typ 42 ještě měli (doufám že to je ona a bude pasovat).

na ruských zásilkách se mi líbí to eko balení  - místo bublinkový folie poctivej karton, vše pečlivě zabalený, kartonová krabička ve které to přišlo byla na míru ručně dělaná :).

nejvíc se bojim zužování řemenu na 18mm, abych to nepřepísk, už jsem takhle pár laciných řemínků dočubčil.. nemáte nějaký tip jak bezpečně odříznout růžky aniž by to pak bylo poznat?

ještě jsem uvažoval o jejich SE ciferníku, to taky ještě byl k mání. jen mě odradily ty defekty - to jsou poškozené kusy, které nemohli dát do svých limitek? jak moc je to použitelné..?

travexi - tys takovejhle nějakej kus u nich kupoval? nevíš jak je to s kvalitou? a co lumi - je lepší než standard?

to je zase otázek, viďte..

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Minulý týden mě dorazily tyto cifry z Meranomu,

černý:   http://meranom.com/amphibian-classic/spare-parts/vostok-watch-dial-for-vostok-amphibian-620-minor-defects.html,

vada je na idexu "3" mírně přetažená lumi přes zvýšenou lesklou hranu, když o tom nevíš, nevšimneš si toho.

Modrý sendvič: http://meranom.com/amphibian-classic/spare-parts/vostok-watch-dial-for-vostok-amphibian-361-minor-defects.html,

má nerovnoměrnou lumi zhruba na pozici indexu "11", ve dne nepoznatelné, ve tmě ano, ale nic hrozného, pro mě v pohodě.

Odesláno

Ty s defekty jsou vetsinou vyprodane, takze se poradne mrkni. On je tam meranom nechava viset, aby mel jakoze opticky vic produktu... a taky aby to nemusel furt predelavat, jen to naskladuje, kdyz se nejaka zasilka druhojakostnich ciselniku vyskytne, ze. Jako treba ten cifernik z tveho odkazu nemaji skladem... aby ses neradoval predcasne :)

Odesláno

Kuci.

Chtel bych vas poprosit, zda nevite kde koupit cifr s potapecem?

Mam Amfibie 710.

Nemam ucet na ebay a na meranomu je vyprodany.

Potrebuji jen nakopnout. ;-)

Vim, ze si muzu dat pozadavek do prodejniho vlakna, ale proc chodit ke kovarickovi kdyz muzu jit primo ke kovari!?

Diky za shovivavost. :-)

Odesláno

Založení účtu na ebay je akce na 5 minut. Ale pokud se ti to nějak ekluje, zkus napsat přímo Vostoku (shop.vostok-inc.com).

Před lety jsem cosi sháněl, v jejich obchodě to přímo nenabízeli, ale velice ochotně a rychle poslali.

Odesláno

neměl jsem moc ponětí o výsledku a dojmu z něho, a nakonec jsem docela spokojen. samozřejmě to mohlo být lepší atd., je to vývoj.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

- luneta měla hrubší polomatný povrch, neladilo to s ručkama, tak jsem ji rozleštil 1500 smirglem

- ručky svítěj stejně jako klasika, čekal jsem lepší lumi

- korunka je super

- řemen 20mm jsem nacpal do 18mm bez úprav

Odesláno

Lube, ta skladáčka by možná lépe vynikla na nějakém jednodušším číselníku, kde jsou jen indexy.

K tomu strapu, samozřejmě, že člověk dostane, co zaplatil.

Myšlenka byla, jestli má vůbec cenu kupovat něco, co se hned rozpadne a bude mít po druhém nošení vytahané dírky.

Odesláno

NATO strap je len latka, vytahane dierky budu vzdy. Rovnako takou vlastnostou je to, ze sa NATO vo vode natahuje. Clovek si musi byt vedomy pomeru kvalita/cena. Ja osobne som to kupoval na vymenu, pre zmenu, aby ma hodinky neomrzeli.  

Mal som NATO strap od Luminoxu a tam sa dierky drali este viac, ako na tom cinskom. Na nom to bolo vylozene hnusne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...