Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spolupraca a dohoda s Martinom jedna basen (ja som bol predajca), rychlo dohodnute stretnutie, rychla kupa, rychla platba. doporucujem a pozdravujem.....

• po 5 týdnech...
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Martina vrelo odporúčam. Kupoval som od neho hodinky a všetko prebehlo rýchlo, kvalitne a bez akýchkoľvek problémov.

• po měsících...
  • po 5 týdnech...
Odesláno

S Martinem všechno v pořádku. Stav odpovídá popisu. Komunikace a pošta taktéž bez problému. Spolehlivost. Doporučuji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Teď mám sice hodně práce, ale rozbalil jsem balíček a musím přesto ihned napsat hodnocení.

Naprosto si pochvaluji spolupráci s Martinem. Perfektní a okamžitá komunikace, špičkově zabalené hodinky a především popis ve finále nebyl takový, jaký popisoval v SZ, skutečný stav hodinek byl daleko lepší, než jsem očekával. Takže vše super a tímto mu ještě jednou děkuji a kdykoliv znovu!

Odesláno

Nedávno jsem byl v roli prodejce a Martin zákazník. Je seriozní, při jednání je vše jasné, drží slovo, platba proběhla rychle. Díky za obchod Martine.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Martinovi děkuji za skvělý obchod a určitě ho doporučuji. Komunikace byla parádní, záslání rychlé a bez jakýchkoliv problémů.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Rychla domluva, poslani ze Slovenska na jednicku. Neskutecna sleva:) - pry nema rad dlouhe prodeje. Doporucuji.

Odesláno

Skvělá domluva, rychlá odezva, výborné balení a VELMI KOREKTNÍ jednání.... Kdykoliv obchod s takovým členem rád zopakuji!!!

Sečteno podtrženo, tenhle frajer má u mě drink ;)

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...