nickolas Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 No vida, ono se to jeste rozjede! Mame na to cely mesic :{D Natlacháno Ťapatlachem
vraby Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 jedu už v tom 3rok tak mám menší náskok proti ostatním,teď jen co z toho vybrousit? Manželka se také nabídla,že v tom pojede také,Tak snad nějaký "bobr" bude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Hele to je blbě takhle, musíš začít oholený. :-)))jedu už v tom 3rok tak mám menší náskok proti ostatním,teď jen co z toho vybrousit? Manželka se také nabídla,že v tom pojede také,Tak snad nějaký "bobr" bude.
vraby Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Jsem oholený celoročně. Takhle začínám listopad. Tak se musím přesně začátkem listopadu oholit aby to bylo platné?
Chosef76 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Jasně, na začátku měsíce všechno pryč a pak jen ozdobu pod nosem ;-)
nickolas Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Roste klucina ;{ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Natlacháno Ťapatlachem
Moty Odesláno 3. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Ty jo, za dva dny, čím to hnojis?Jinak bradka a tváře by mely byt hladsi;{)
nickolas Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Tvare jsou na maximum, min uz jit nemuzou. Roste to od ctvrtka vecer...to jsem byl i pod nosem jako ted na fotce na tvarich. ale nebojte, nikam vam neutecu. Ba naopak...v sobotu to budu muset nejak zkratit at to splyne se strnistem, ktery bude muset byt naopak kapku delsi, abych pak zas mel z ceho delat knirek. Jdem se fotit...a tehotnym zenam se moc neda odporovat Natlacháno Ťapatlachem
Chosef76 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2013 Posun na 6.místo. Někdo další do skupiny ?http://cz.movember.com/leaderboards/team/
Moty Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 první trochu publikovatelná fotka ;{) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) No já tam za ty tři dny nemám skorem nic, geneticky jsem asi nějak ochuzen tak alespoň dnešní ranní foto po oholení krom jedenácti chlupů pod nosem , nevím jak je to možné ale asi se mi v noci jeden ulomil, včera ráno jich bylo dvanáct :-() Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem long
nickolas Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 To Moty: a pak ze nerostou To Long: hmm, nerostou...covece, ty se pristi rok ohol uz 1.10. ;{) Natlacháno Ťapatlachem
Návštěvník Kamil Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 8 let se holím strojkem na 2 mm. 8 let !!!!!! Ja sice tak 5 let, ale ted me donutite se oholit uplne. Jdu hledat ziletky, mas me na svedomi Miro.
Moty Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Hezkýý, tak teď, už nám nebráni nic, abychom vyhráli Kníru dar ;{)
pebe Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 já to mám zatím takhle, původně jsem to oholil do Truckera, ale tenhle Rosák vypadá o poznání lépe jsem zvědavý, jak dlouho ty posměšky v práci vydržím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Tým Harley Praha darem 13.500 jasně skočil na první místo, myslím, že náš tým na to má, když dají všichni co jsou členy a nedali a dají i ty co nejsou ani členové tým a slíbilikluci a holky, pojďme do toho všichnidíky všem co dali i co dají
nickolas Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Kamil s Longem jsou hrdinove... Ja nahladko pujdu nejdriv pristi rok. A ani to neni jiste. Ale ta britva me fakt laka ;{ Natlacháno Ťapatlachem
Návštěvník Kamil Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Tak akce holeni je za mnou. Reknu vam, je to divny pocit, mit hladkou tvar. A poskrabal jsem si hubu, takze fotka bude az po dalsim oholeni, nekdy koncem tydne. Zatim jen starsi profilova, kterou jsem si prohodil na stranky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mirek Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 U mě furt svítí nula, příspěvky se načítají se zpožděním, ještě se pořadí může dost promíchat. Jinak je s náma ve skupině Saša Hylák, to by mě zajímalo, jestli je to ten Saša, co myslím a jestli je taky nakaženej chronobundusem....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se