Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 408
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jedu už v tom 3rok tak mám menší náskok proti ostatním,teď jen co z toho vybrousit? :photo:

Manželka se také nabídla,že v tom pojede také,Tak snad nějaký "bobr" bude.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hele to je blbě takhle, musíš začít oholený. :-)))

jedu už v tom 3rok tak mám menší náskok proti ostatním,teď jen co z toho vybrousit? :photo:

Manželka se také nabídla,že v tom pojede také,Tak snad nějaký "bobr" bude.

Odesláno

Tvare jsou na maximum, min uz jit nemuzou. Roste to od ctvrtka vecer...to jsem byl i pod nosem jako ted na fotce na tvarich. ale nebojte, nikam vam neutecu. Ba naopak...v sobotu to budu muset nejak zkratit at to splyne se strnistem, ktery bude muset byt naopak kapku delsi, abych pak zas mel z ceho delat knirek. Jdem se fotit...a tehotnym zenam se moc neda odporovat

Natlacháno Ťapatlachem

Odesláno (upraveno)

No já tam za ty tři dny nemám skorem nic, geneticky jsem asi nějak ochuzen tak alespoň dnešní ranní foto po oholení krom jedenácti chlupů pod  nosem , nevím jak je to možné ale asi se mi v noci jeden ulomil, včera ráno jich bylo dvanáct :-()

Upraveno uživatelem long
Návštěvník Kamil
Odesláno

8 let se holím strojkem na 2 mm. 8 let !!!!!! 

Ja sice tak 5 let, ale ted me donutite se oholit uplne. Jdu hledat ziletky, mas me na svedomi Miro.

Odesláno

Tým Harley Praha darem 13.500 jasně skočil na první místo, myslím, že náš tým na to má, když dají všichni co jsou členy a nedali a dají i ty co nejsou ani členové tým a slíbili

kluci a holky, pojďme do toho všichni

díky všem co dali i co dají

Odesláno

Kamil s Longem jsou hrdinove... Ja nahladko pujdu nejdriv pristi rok. A ani to neni jiste. Ale ta britva me fakt laka ;{

Natlacháno Ťapatlachem

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak akce holeni je za mnou. Reknu vam, je to divny pocit, mit hladkou tvar. A poskrabal jsem si hubu, takze fotka bude az po dalsim oholeni, nekdy koncem tydne. :)

Zatim jen starsi profilova, kterou jsem si prohodil na stranky.

Odesláno

U mě furt svítí nula, příspěvky se načítají se zpožděním, ještě se pořadí může dost promíchat. Jinak je s náma ve skupině Saša Hylák, to by mě zajímalo, jestli je to ten Saša, co myslím a jestli je taky nakaženej chronobundusem....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...