Moty Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 jako vyšetření je v pořádku, ale známej je čumipéro (rozuměj pánskej doktor) a říká, že po 40 to stačí
nickolas Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Mam napad jak zarucene vyhrat! Musime ziskat Cigiho, zmanipulovat ho aby vybral zalohy na Damasko l.e. A ty pak poslat na dobrou vec :{D Natlacháno Ťapatlachem
long Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 To jo ale Matchbox model.myslím, že malej kamion by mi už svěřit mohli IMG_2466.JPG Jinak já už jsem zarostlej jako hovado !Dneska ráno zase holení, to je vám ale vopruz, teď jsem to počítal a žiletkou nebo břitvou jsem se neholil ne 8 ale 12 let !!!!!!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) vypadáš jako když svině čuchne do votrub :lol2: EDIT? to si fotil makro objektivem? Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Moty123
nickolas Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 vypadáš jako když svině čuchne do votrub :lol2: EDIT? to si fotil makro objektivem?
Tikal Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Tak už jsem tam také Honzo, příspěvek odeslán do SZ ti dám podrobnosti a nechávám to růst, jsem zvědav co vypěstuju
Moty Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Tak už jsem tam také Honzo, příspěvek odeslán do SZ ti dám podrobnosti a nechávám to růst, jsem zvědav co vypěstuju Hezky Radku, měla by se zapojit celá ta vaše DSPBCh, když už tam si Ty s Kamilem, uvidíme na srazu co nám tam vybují Knír s námi
Chosef76 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Máme tam příspěvek od neznámé ženy. Vřelé díky, milá dámo. ;-) Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Chosef76
Návštěvník Kamil Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 vypadáš jako když svině čuchne do votrub :lol2: To jsem zvědavý na komentář k mému pokusu v 1. stádiu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Máme tam příspěvek od neznámé ženy. Vřelé díky, milá dámo. ;-) kde? nevidím ho
Bob Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Kluci ja nemuzu me by vyhodili z prace kdybych prisel s knirem, ale prachy poslat muzu
tombed Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Kluci ja nemuzu me by vyhodili z prace kdybych prisel s knirem, ale prachy poslat muzuJsi hen ten oný... gigolo?
Moty Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 hele, ten knír je důvod k diskuzi proč to děláš a tak, ale jinak je to spíš o té srandě, každopádně to není povinnost, super bude když se zapojíšdíky a kníru zdar
Chorche Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Kámoš s tím měl loni při pracovních schůzkách celkem potíže, ale vždycky to vysvětlil
Moty Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 ale o to právě jde, lidi můžou blbě čumět, ale podle mě když popíšeš záměr tak by neměli dělat problémy
Bob Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 To vysvetli majiteli :-) kazdopadne jsem se regnul a poslal nejaky drobaky :-)
Moty Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) viděl jsem, díky moc jinak, já naštěstí vysvětlovat nemusím:-) Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Moty123
Tikal Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Kamil bude super Helmut Hele, kdo to bude chtít pochopit,tak to pochopí..... Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Dej fotku radku, nejlepe s limcem pokud jsi ho jeste nevyhodil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se