Přejít na obsah

Sphinxxovy auta a hodinky

Doporučené příspěvky

Odesláno

su nadherne!

tiez som myslel ze Becka budem nosit len slavnostne, no opak je pravdou, prave tie nosim najcastejsie.

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 2. 11. 2013 v 20:21, Sphinxx napsal:

semi001 : Tome díky! Máš na tom díky svému poradenství velkou zásluhu :) .

siwi: Vojto, máš recht, prostě si jich vážím a vím, že jejich pořízením jsem těžce propadnul tomuhle "moru", který tady koluje :D , na druhou stranu a to beru jako velký paradox, jsem absolutně nezměnil názor na Monstery, myslel jsem si totiž ještě ve středu, že je prodám, ale neprodám. Mají hodně co do sebe a hlavně jsou ve stavu nových :D .

McStinger: děkuji, ano radost z nich mám obrovskou, podpis upravím :) .

Rybiz: asi máš recht, nedalo by mi to :) . Jsem rád že jsem je koupil, protože přesně takovýto stav jsem hledal. Na nákup auta a hodinek jsem až otravně náročný a hodně tomu obětuji, ale zase ovoce v podobě krásného stavu za to stojí :) .

To je rozumné, monstra bych taky neprodával, Davide. Sice jsem je nikdy nenosil a vlastně ani neviděl naživo. Ale už jen z obrázků budí respekt a mně osobně jsou velice sympatické.
Odesláno

Vojto, tak ono je to zvláštní, člověk si řekne, že si koupí dražší kousky a logicky ho napadne co s těmi levnějšími, protože já prostě nosím hodinky jen pro radost, jinak si vystačím s digi Casii :D :D , teď to zní asi hodně zvláštně, ale prostě těch hodinek si vážím. Nu a proto, že Seika stojí zhruba 6000Kč a ty mé jsou jak nové, tak jsem si říkal, že je možná prodám, jenže po návratu domů to nepřipadá v úvahu a rozhodně jsem je nezatratil a jaou prostě své.

Jak už jsem naznačil v předchozích příspěvcích, paradoxem všecho je, že tyhle Herkulesy jsou nastaveny na MAXimum a to včetně náhradního dílku tahu a přesto jsou mi dost fest díky objemnému zápěstí, tím chci napsat, že Monstery na mě vypadají dost "dětsky", ale mají hodně do sebe. A i přesto, že vzhledem k mému vzrůstu to fakt vypadá směšně, je mám rád a neustále vypadají perfektně, tady nerozlišuji jestli to je Breitling nebo Seiko. Prostě každé hodinky mají něco do sebe. Jen Stormy, půjdou z domu a to kvůli nadbytku, rád bych se usadil na maximálním stavu 3 kusy.  

A kdybys měl zájem, můžeme dát kafe a Mostra vezmu s sebou a rád Ti je půjčím, jestli jsi je nikdy neviděl, protože se také nejedná o žádnou "muší váhu" :D :D .

Odesláno

Pánové, zajímaly by mne dvě věci.

1) Lze někde stáhnout návod v CZ? Já totiž vůbec neoplývám technickou AJ.

2) Bude někdo z místních borců vědět kolik zhruba stály nové Herculesy?

Díky za odpověď.

Odesláno

Davide, jsem rád, že z nich máš takovou radost. Hodinky jsou to mimořádné a musím přiznat, že mi jejich prodeje bylo chvíli docela líto. Bylo skvělé sledovat, jakou máš z nich radost. Ať ti dobře slouží a těší tě. Jo a nos je trochu častěji. Vím, že si je chceš udržet co nejdéle jako nové, ale nezapomeň, že jsou to pořád "jenom" hodinky a hodinky se mají hlavně nosit :-)

Odesláno

Patriku, ještě jednou bych Ti tímto rád poděkoval, že vše proběhlo v naprostém pořádku a hlavně si velice cením, že jsi jeden z mála, kdo ctí gentlemanskou dohodu, tak jako já a vše bylo tak, jak bylo dohodnuto, přesto, že nás dělilo téměř 800km - budiž Ti to ke cti :) .

Nu a k hodinkám - víš, jaké jsou okolnosti kolem a tím, že vypadají skoro jako nové, rád bych je tak i udržel i nadále, protože já to mám tak, že o to větší radost z nich mám :) a další věc, trochu paranoidní je, že když jsem měl Citizeny Eco, tak jsem s nimi jednou naprostým omylem a nepatřením praštil ve spěchu o turniket v metru a pak byl naštvaný skoro týden, no nakonec se to dalo dohromady, tohle kdyby se nedejBůh stalo u Breitlingu, tak mě odvezou :D :D . Nicméně radost je z nich skutečně obrovská!!!

Kuko: děkuji Ti! Dobré vědět, matně si vzpomínám, že v roce 2006 byla cena v jednom hodinářství na Floře na Praze 3 bez pár stovek skoro 100.000,-Kč, tehdy jsem je obdivoval spolu s Navitimery a dnes je mám doma :clap: .      

Odesláno
  V 2. 11. 2013 v 21:44, Sphinxx napsal:

Vojto, tak ono je to zvláštní, člověk si řekne, že si koupí dražší kousky a logicky ho napadne co s těmi levnějšími, protože já prostě nosím hodinky jen pro radost, jinak si vystačím s digi Casii :D :D , teď to zní asi hodně zvláštně, ale prostě těch hodinek si vážím. Nu a proto, že Seika stojí zhruba 6000Kč a ty mé jsou jak nové, tak jsem si říkal, že je možná prodám, jenže po návratu domů to nepřipadá v úvahu a rozhodně jsem je nezatratil a jaou prostě své.

Jak už jsem naznačil v předchozích příspěvcích, paradoxem všecho je, že tyhle Herkulesy jsou nastaveny na MAXimum a to včetně náhradního dílku tahu a přesto jsou mi dost fest díky objemnému zápěstí, tím chci napsat, že Monstery na mě vypadají dost "dětsky", ale mají hodně do sebe. A i přesto, že vzhledem k mému vzrůstu to fakt vypadá směšně, je mám rád a neustále vypadají perfektně, tady nerozlišuji jestli to je Breitling nebo Seiko. Prostě každé hodinky mají něco do sebe. Jen Stormy, půjdou z domu a to kvůli nadbytku, rád bych se usadil na maximálním stavu 3 kusy.  

A kdybys měl zájem, můžeme dát kafe a Mostra vezmu s sebou a rád Ti je půjčím, jestli jsi je nikdy neviděl, protože se také nejedná o žádnou "muší váhu" :D :D .

Jo, tak to by bylo super. Kafe bych si dal a Monstra, popř. i ty Béčka si rád prohlédnu :-D

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Odesláno
  V 2. 11. 2013 v 21:44, Sphinxx napsal:

Jo, tak to by bylo super. Kafe bych si dal a Monstra, popř. i ty Béčka si rád prohlédnu :-D

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Odesláno

Tak jsem si trošku pohrál a udělal jeden obrázek, protože tohle náčiní patří k sobě :) . Stále MEGA-RADOST :clap:  :clap:  :clap: . Ráno jsem senějak špatně probral, ale stačilo otevřít krabičku :) .

Odesláno

Ty jooo Vojto, úplně jsem přehlédnul Tvůj příspěvek, takže omluva. Jasně není problém se kdykoliv sejít, klidně vezmu obojí, ale mám podmínku na Béčka si vem taneční rukavičky - já už je sháním :lol2: . Originál pacient :lol2:  :lol2:  :lol2: .

Odesláno

Hele, ty rukavičky jsou dobrej nápad. Už několikrát jsem řešil problém, jak fotit autíčka nebo hodinky a neupatlat je při tom. Takže si je taky někde seženu, bodou se hodit i později  :D

Ale pokud se o své Breitlingy bojíš a raději bys, aby ti na ně nikdo nesahal, tak není problém, brát je nemusíš. Osobně mi taky moc nevyhovuje, když mi patlá po hodinkách někdo jiný než já sám. Proto také nechodím na srazy, přesto, že bych některé časoměřiče viděl rád. Ale nemůžu chtít po někom, aby mi ty svoje půjčil, když já bych je půjčoval nerad. 

Ale ty Monstra - kdyby ti to nevadilo - bych viděl vážně rád.

Odesláno

Neee Vojto, dělal jsem si srandu, ale ty rukavičky si fakt pořídím :D , jsem na tohle nemocnej :D . A o hodinky se nebojím, klidně je donesu oboje, naprosto v pohodě, Čili No-Problem :) .

Odesláno

Konečně si můžu kecat ve vlastním vlákně a proto se ptám, má tady někdo Breitling Montbriliant Datora na oceli? Docela by mě zajímaly dojmy z těchto hodinek, pravděpodobdě další na které budu šetřit :D . Z fotek čirá nádhera na živo jsem je ještě neviděl.

Odesláno

Moc díky Pavle! Mám z nich pořád neskutečnou radost, nevím čím to je, ale prostě pecka. Fakt se mi to neuvěřitelně sešlo, obchod s gentlemanem, příjemný pokec a hlavně peckové hodinky!

Radost mi na malinkou chvilinku zkazil krátký tah, že jsou mi na ruce fest, ale už je objednán další :) a bude i přeleštění tahu. Nicméně když jsem si je odvážel, byl jsem úplně bez sebe a nemohl se na ně vynadívat a to pořád trvá. Už koukám na ty Datory ať je další motivace k šetření.

Ještě jednou díky!

Odesláno

Důležité!!! Potřebuji poradit.

Pánové jsem kokos. Pořád čumím na ty NAV či Datory. Datory jsou pro mě teď mimo, ale mám problém a potřebuji to rozmluvit :) .

Mám nabídku na BfB - viz. foto a hodně se mi líbí. Ale vzhledem k tomu, že jsem si Herkulesy oblíbil, nechci je prodávat. Nicméně nic jiného by mi nezbylo. Co myslíte? Vyměnit Herkulesy za BfB? Respektive prodat Herkulesy a koupit BfB.

Herkulesy mám dnes na ruce a vůbec se mi je nechce dávat do prodeje, ale BfB bych zkusil :frusty:  - poraďte please!

Já si ten net musím zakázat. Tohle začíná být na palici :D .

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...