PhoeniX Odesláno 8. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Výběr pravděpodobně zúžen na DAMASKO - SINN - GLYCINE. Ale musím to v klidu trochu poválet. Glycine vypadají skvěle, Damasko má ice hardened + perfektní závit.
stepecken Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Dovolím si povedať ze airman 18 ma naozaj hnusne umiestnenie dátumovky Myslim ze instant to potvrdí Ja mam airman 17 síce su pre niekoho veľké ale su dokonale Pre mna su ľahké a vyvážene na ťahu boli to prvé hodinky v ktorých som aj spal a to min. 5 den/noc vkuse
azeppelin Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 U Glycine by mne štvala veškerá typo na cifru včetně loga. Velikost korunek mi taky nesedí. Kdybych se rozhodoval podle parametrů, tak určitě Damasko. Až všechnu tu technologii dají do vizuálně vyladěnějšího balení, tak si je taky koupím. Zatím vedou Sinn, které si koupím až udělají redesign loga.
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Mimochodem včír jsem v nejmenovaném chronoshopu S.A.R. Muehle Rescue timer zblízka vokouk - jednoznačně božžíí !!Hm, tak pokud si je včír vokouk, tak já dneska už né, někdo je koupil. Dobře tak, před vlezem do Chronoshopu mi pípla sms, že vejplata dorazila a to se blbě odolává... Furt koukám ty Marinusy GMT...
ivan_989 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) to prvé hodinky v ktorých som aj spal a to min. 5 den/noc vkuse ]Ty si sa do nich zmestil? A vyspal si sa v nich ? Cool. (joke). Airmany si rad obzeram, pacia sami. Ale nenosil by som ich. Pacia sa mi akurat na obrazkoch. Tento pocit mam iba pri malo typoch hodin. Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem ivan_989
stepecken Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 to prvé hodinky v ktorých som aj spal a to min. 5 den/noc vkuse ]Ty si sa do nich zmestil? A vyspal si sa v nich ? Cool. (joke). Airmany si rad obzeram, pacia sami. Ale nenosil by som ich. Pacia sa mi akurat na obrazkoch. Tento pocit mam iba pri malo typoch hodin. Dobry joke Ano airman niesú hodinky pre každého su zaujamave hlavne pre ten ciferník, pre mna si zatiaľ na dlho posledné co som kúpil teda aspon dúfam bola to láska na prvý pohľad a prvé hodinky kvôli ktorým som musel predat veľa veci ( hodinky,fotak bol dlho hobby no.1 ) ale zatiaľ neľutujem a užívam si
Ohm-Aztec Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Tipnul bych si, ze je to nalisovane. V tom pripade to neni tak hrozne, ale sroub to neni. Tohle je z IWC chrono. Zaroven se mi nechce verit, ze by tohle vypacili ze stareho pouzdra a dali do noveho. U Aquatimeru zavit neni, rekl bych, ze u Mark XVI to nebude jine. Aldo, asi máš pravdu, že tam bude ten díl nalisovaný (přesnou formulaci metody usazení si nepamatuju a ani nevím, jestli si při formulování zásahu dávali u Dušáka pozor, jestli říkají "nalisovat" nebo "našroubovat"), každopádně faktem je, že ta součástka je vyměnitelná. V mém případě dávali do nového pouzdra novou součástku, ze starého pouzdra nic nepáčili.
cigi Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 (upraveno) Hm, tak pokud si je včír vokouk, tak já dneska už né, někdo je koupil.Dobře tak, před vlezem do Chronoshopu mi pípla sms, že vejplata dorazila a to se blbě odolává... Furt koukám ty Marinusy GMT... Však jsem je taky kupujícímu sotva stihnul ještě sendat z ruky a vočumět a pravda, uznale pochválit jeho výběr !! :D A to nebyl ( dosud) chronomagor - to bylo furt že jako by koza dojila krev, a nic....... :D SAR RT je vážně božží kultovní bomba. Mimochodem, o celý míle lepší, než ta červená limitka na jejich bázi, co mi ji v chronoshopu taky laskavě půjčili na ruku - to je už moc. A teď k božžím glycine airman:Mě štve nemístně každý závit korunky, je to na hodinkách, co mám, bolest nejbolavější, protože hodinky často měním a tím pádem nařizuju. Glycine je na tom se závitem podle mých pocitů lépe, než fortis. Fortis závit má asi menší průměr, glycine jde správně nasadit mnohem ochotněji, ale pohoda to není, vyžaduje to soustředění. U definitivních jediných automatů to můžeš hodit za hlavu, máš je furt na ruce, na nějaké té minutě nesejde. Daleko důležitější je, jak vypadaj, okoukání je akutnější nebezpečí, než stržení závitu. A navíc je neopravitelné, leda dlouhodobým odříkáním. :D Upraveno 10. listopadu 2013 uživatelem cigi
cigi Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Co mam SAR nosim DA36 malo. Porad stoji a ja je neustale serizuji, korunka dostava zahulit, ale po 5 letech provozu necitim zadnou unavu. Pritom sroub neni nijak velky a ma pouze 2 zavity. Tohle maji proste technicky a materialove vychytane. Kdyz uz clovek nasadi korunku spatne (coz neni vubec jednoduche), zavit nepusti, nejde to, clovek by musel pouzit hrube nasili, aby ho strhnul. Je to celkem blbuvzdorne udelane. No to ti věřím !! :D nejdřív jsi Damasko neseřizoval, protože jsi je ruky nesundal, a jak sis koupil S.A.R. tak je už pochopitelně vůbec nenosíš a tedy nenařizuješ. Není divu, že závit je v pohodě :D Foto ovšem výborný !! Jinak se to pozná na první dotek - zašel bych do chronoshopu , když bych si dal předtím naproti pivo až tři, bylo by to simulace obtížných ranních podmínek stresu a tak ... a šrouboval bych Damasko, šrouboval Glycine ....... Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem cigi
cigi Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) No, beru to samo za svý pozice, na mý zápěstí by božžíí S.A.R pustily něco jiného vééélmi zřídka. Leda ty božží airman, když potřebuju být za světoběžníka. Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem cigi
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Asi budu muset poridit winder.na co ? ten závit musí kurva něco vydržet ..... maj to v damasku dost nedotažený, když závit barevně nekoresponduje se zbytkem pouzdra (to asi bude z křemíku nebo co ?).... bych jim to vomlátil o hlavu Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem YPO
PhoeniX Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 na co ? ten závit musí kurva něco vydržet ..... maj to v damasku dost nedotažený, když závit barevně nekoresponduje se zbytkem pouzdra (to asi bude z křemíku nebo co ?).... bych jim to vomlátil o hlavu To mě napadlo ihned po shlédnutí fotky. Závit ovšem nebudou podrobovat finální povrchové úpravě jako většinu částí pouzdra. Jinak se ovšem na provedení závitu kouká moc pěkně.
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Ypo si delal prrdel. Takovy mamlas, aby chtel piskovane zavity neni. Snad. Ten rozdil ve vzhledu je naopak paradni, takovy priznany konstrukcni prvek, jako v architekture, bauhaus and stuff. Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se