Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dovolím si povedať ze airman 18 ma naozaj hnusne umiestnenie dátumovky

Myslim ze instant to potvrdí

Ja mam airman 17 síce su pre niekoho veľké ale su dokonale :)

Pre mna su ľahké a vyvážene na ťahu boli to prvé hodinky v ktorých som aj spal a to min. 5 den/noc vkuse

uqu4y6yz.jpg

Odesláno

U Glycine by mne štvala veškerá typo na cifru včetně loga. Velikost korunek mi taky nesedí. Kdybych se rozhodoval podle parametrů, tak určitě Damasko. Až všechnu tu technologii dají do vizuálně vyladěnějšího balení, tak si je taky koupím. Zatím vedou Sinn, které si koupím až udělají redesign loga.

Odesláno

Mimochodem včír jsem v nejmenovaném chronoshopu  S.A.R. Muehle  Rescue timer zblízka vokouk - jednoznačně božžíí !!

Hm, tak pokud si je včír vokouk, tak já dneska už né, někdo je koupil.

Dobře tak, před vlezem do Chronoshopu mi pípla sms, že vejplata dorazila a to se blbě odolává... Furt koukám ty Marinusy GMT...

Odesláno (upraveno)

to prvé hodinky v ktorých som aj spal a to min. 5 den/noc vkuse ]

Ty si sa do nich zmestil? A vyspal si sa v nich ? Cool. :) (joke). Airmany si rad obzeram, pacia sami. Ale nenosil by som ich. Pacia sa mi akurat na obrazkoch. Tento pocit mam iba pri malo typoch hodin. Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

to prvé hodinky v ktorých som aj spal a to min. 5 den/noc vkuse ]Ty si sa do nich zmestil? A vyspal si sa v nich ? Cool. :) (joke). Airmany si rad obzeram, pacia sami. Ale nenosil by som ich. Pacia sa mi akurat na obrazkoch. Tento pocit mam iba pri malo typoch hodin.

Dobry joke :)

Ano airman niesú hodinky pre každého su zaujamave hlavne pre ten ciferník, pre mna si zatiaľ na dlho posledné co som kúpil teda aspon dúfam :) bola to láska na prvý pohľad a prvé hodinky kvôli ktorým som musel predat veľa veci ( hodinky,fotak bol dlho hobby no.1 ) ale zatiaľ neľutujem a užívam si :)

Odesláno

Tipnul bych si, ze je to nalisovane. V tom pripade to neni tak hrozne, ale sroub to neni. Tohle je z IWC chrono. Zaroven se mi nechce verit, ze by tohle vypacili ze stareho pouzdra a dali do noveho.

U Aquatimeru zavit neni, rekl bych, ze u Mark XVI to nebude jine.

Aldo, asi máš pravdu, že tam bude ten díl nalisovaný (přesnou formulaci metody usazení si nepamatuju a ani nevím, jestli si při formulování zásahu dávali u Dušáka pozor, jestli říkají "nalisovat" nebo "našroubovat"), každopádně faktem je, že ta součástka je vyměnitelná. V mém případě dávali do nového pouzdra novou součástku, ze starého pouzdra nic nepáčili.

Odesláno (upraveno)

Hm, tak pokud si je včír vokouk, tak já dneska už né, někdo je koupil.

Dobře tak, před vlezem do Chronoshopu mi pípla sms, že vejplata dorazila a to se blbě odolává... Furt koukám ty Marinusy GMT...

Však jsem je taky kupujícímu sotva stihnul ještě sendat z ruky a vočumět a pravda, uznale pochválit jeho výběr !! :D :D A to nebyl ( dosud) chronomagor - to bylo furt že jako by koza dojila krev, a nic....... :D :D  SAR RT je vážně božží kultovní bomba. Mimochodem, o celý míle lepší, než ta červená limitka na jejich bázi, co mi ji v chronoshopu taky laskavě půjčili na ruku - to je už moc.

A teď k božžím  glycine airman:

Mě štve nemístně každý závit korunky, je to na hodinkách, co mám,  bolest nejbolavější, protože hodinky často měním a tím pádem nařizuju. Glycine je na tom se závitem  podle mých pocitů lépe, než fortis. Fortis závit má asi menší průměr, glycine jde správně nasadit mnohem ochotněji, ale pohoda to není, vyžaduje to soustředění. U definitivních jediných automatů to můžeš hodit za hlavu, máš je furt na ruce, na nějaké té minutě nesejde. Daleko důležitější je, jak vypadaj, okoukání je akutnější nebezpečí, než stržení závitu. A navíc je neopravitelné, leda dlouhodobým odříkáním. :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Co mam SAR nosim DA36 malo. Porad stoji a ja je neustale serizuji, korunka dostava zahulit, ale po 5 letech provozu necitim zadnou unavu. Pritom sroub neni nijak velky a ma pouze 2 zavity. Tohle maji proste technicky a materialove vychytane. Kdyz uz clovek nasadi korunku spatne (coz neni vubec jednoduche), zavit nepusti, nejde to, clovek by musel pouzit hrube nasili, aby ho strhnul. Je to celkem blbuvzdorne udelane.

No to ti věřím !! :D :D nejdřív jsi Damasko neseřizoval, protože jsi je ruky nesundal, a jak sis koupil S.A.R. tak je už pochopitelně vůbec nenosíš a tedy nenařizuješ. Není divu, že závit je v pohodě :D :D Foto ovšem výborný !!

Jinak se to pozná na první dotek - zašel bych do chronoshopu , když bych si dal předtím naproti pivo až tři, bylo by to simulace obtížných ranních podmínek stresu a tak ... a šrouboval bych Damasko, šrouboval Glycine ....... 

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

No, beru to samo za svý pozice, na mý zápěstí by božžíí S.A.R pustily něco jiného vééélmi zřídka. Leda ty božží  airman, když potřebuju být za světoběžníka.

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Asi budu muset poridit winder.

na co ? ten závit musí kurva něco vydržet :D ..... maj to v damasku dost nedotažený, když závit barevně nekoresponduje se zbytkem pouzdra (to asi bude z křemíku nebo co ?).... bych jim to vomlátil o hlavu

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

na co ? ten závit musí kurva něco vydržet :D ..... maj to v damasku dost nedotažený, když závit barevně nekoresponduje se zbytkem pouzdra (to asi bude z křemíku nebo co ?).... bych jim to vomlátil o hlavu

To mě napadlo ihned po shlédnutí fotky. Závit ovšem nebudou podrobovat finální povrchové úpravě jako většinu částí pouzdra. Jinak se ovšem na provedení závitu kouká moc pěkně.

Odesláno (upraveno)

Ypo si delal prrdel. Takovy mamlas, aby chtel piskovane zavity neni. Snad. ;) Ten rozdil ve vzhledu je naopak paradni, takovy priznany konstrukcni prvek, jako v architekture, bauhaus and stuff.

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...