Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...kdo byl včera nakupovat u Bechyněho! Jestli to bylo pod vlivem akutního záchvatu chronobundusu, nikomu se nic nestane...

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární dny

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Presne tohle jsem poslal jednomu clenu fora na slovensko. Myslel jsem,ze plsnuje vylet do prahy na pozdejc a on tu asi byl uz vcera.

Odesláno

Nechtelo mi to vzit kreditku,tak jsem rekl,ze to zaplatim zitra,protoze jsem spechal na tramvajku-spatne to pochopili. :(

( ted vazne-nejdrive jlc,ted bechyne...to je horsi nez v rusku-myslite ze jsou to profici ala danny ocean,nebo nejaka banda strelcu?nechapu,jak se tech hodinek chteji zbavit )

Odesláno

Nemají stejně všechny sériová čísla dokumentována? Takže v moment kdy se s hodinkami něco stane a zanese je třeba i nic nevědomý kupce k AD ať se na to podívají tak je v háji ?

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 8:49, Exiztence napsal:

Nemají stejně všechny sériová čísla dokumentována? Takže v moment kdy se s hodinkami něco stane a zanese je třeba i nic nevědomý kupce k AD ať se na to podívají tak je v háji ?

podle me maji..  tato loupez byla jinak dost kratkozraka.. pokud za to zbozi dostanou 2 mega, budou radi

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 8:54, Peter78 napsal:

podle me maji..  tato loupez byla jinak dost kratkozraka.. pokud za to zbozi dostanou 2 mega, budou radi

Žádný peníze, ale pár let nepodmíněně. A pěkně si ten pobyt odpracovat.

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 9:20, šíma napsal:

KONVOLUT = svitek listin, nebo několik písemností svazaných do knihy.

zdroj : Slovník cizích slov

výraz konvolut "...se také používá ve šperkařství, když se prodává soubor šperků, patřících k sobě"
zdroj: wikipedie
a že to jsou šperky se shodneme, ne?
Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 9:14, albion napsal:

Prodám konvolut hodinek Rolex, papíry dotisknu večer.

Spíš bych si dal bacha na inzerát typu- prodám svou dlouholetou sbírku nových RLX :lol2:  ( uvádím jen tuto značku, protože přesně nevím, co vše chybí v hodinářství, pro upřesnění ).

Odesláno
  V 8. 11. 2013 v 9:11, Honza.manta napsal:

Ty už mají dávno nové majitele někde v rusku nebo asii.

Presne tak, tohle uz tu neni ani nahodou, v Rusku zmizi vse.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...