Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Doma se to moc pozitivně nepřijalo :cigar: Se slovy že by se za to dalo pořídit něco rozumnějšího...

máš před sebou ještě velmi dlouhou cestu převýchovy rodiny... Jinak za mně gratulace, chápu to jinými měřítky než zbytek tvé rodiny... <_<

• po měsíci...
Odesláno

Tak dnes jsem měl to štěstí setkat se s Hakym a držet tyhle ultimátní Bally v ruce.Jsou dokonalý.Perfektní toolovky,nepostrádající moderní design v luxusním balení.Pouzdro z jednoho kusu titanu je impozantní.To co mi trošku vadilo na fotkách v makru z netu se v reálu ukázalo být pravým opakem.Takže Haky přeju Ti,ať jsou to ty definitivní,zaslouží si to.

Odesláno

Díky Honzo, jestli jsou definitivní to asi ne ale imponuje mi ta jejich přesnost a večerní barevná hudba v podání tritIa. :) S pojmem definitivní buďme opatrní ať to slovo neztrácí svůj význam :)

Odesláno

Tak dnes jsem měl to štěstí setkat se s Hakym a držet tyhle ultimátní Bally v ruce.Jsou dokonalý.Perfektní toolovky,nepostrádající moderní design v luxusním balení.Pouzdro z jednoho kusu titanu je impozantní.To co mi trošku vadilo na fotkách v makru z netu se v reálu ukázalo být pravým opakem.Takže Haky přeju Ti,ať jsou to ty definitivní,zaslouží si to.

Díky Honzo, jestli jsou definitivní to asi ne ale imponuje mi ta jejich přesnost a večerní barevná hudba v podání tritIa. :) S pojmem definitivní buďme opatrní ať to slovo neztrácí svůj význam :)

Nevím nevím - mně ty moje Spacemastery berou furt stejně, neli víc i po zhruba roce. Mám pocit, že můžou být když ne definitivní, tak alespoň doživotní. :D

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...