habadej Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 (upraveno) Tak hlavně mysli taky na nás a hned se pochlub. Upraveno 31. prosince 2013 uživatelem habadej
haky73 Odesláno 31. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Tak neco malinko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
m.n. Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 (upraveno) Tak určitě jsi je nafotil i celé, ne? Upraveno 31. prosince 2013 uživatelem m.n.
haky73 Odesláno 31. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 A jeste Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
haky73 Odesláno 31. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Trochu cifru pro Honzu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Tak Ti gratuluju kamaráde,parádní Ježíšek,už se těším na dojmy z real life.Snad se poštěstí co nejdřív.
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 Paráda - nezbývá než gratulovat a popřát k dobrému vkusu! A jeden můj cifr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2013 A jeden můj cifrTaky pro Honzu?Líběj se mi oba,parádní kousky,tyhle maj koule,doslova i ve jméně.
haky73 Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) Doma se to moc pozitivně nepřijalo Se slovy že by se za to dalo pořídit něco rozumnějšího... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem haky73
Daemonultimate Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Doma se to moc pozitivně nepřijalo Se slovy že by se za to dalo pořídit něco rozumnějšího...Třeba ty dámský,jak jsem Ti radil,kup je taky.Bylo by toho ještě více nerozumnějšího,ale těžko by se to říkalo nahlas.
Frostie Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Doma se to moc pozitivně nepřijalo Se slovy že by se za to dalo pořídit něco rozumnějšího...máš před sebou ještě velmi dlouhou cestu převýchovy rodiny... Jinak za mně gratulace, chápu to jinými měřítky než zbytek tvé rodiny...
Daemonultimate Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Tak dnes jsem měl to štěstí setkat se s Hakym a držet tyhle ultimátní Bally v ruce.Jsou dokonalý.Perfektní toolovky,nepostrádající moderní design v luxusním balení.Pouzdro z jednoho kusu titanu je impozantní.To co mi trošku vadilo na fotkách v makru z netu se v reálu ukázalo být pravým opakem.Takže Haky přeju Ti,ať jsou to ty definitivní,zaslouží si to.
haky73 Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Díky Honzo, jestli jsou definitivní to asi ne ale imponuje mi ta jejich přesnost a večerní barevná hudba v podání tritIa. S pojmem definitivní buďme opatrní ať to slovo neztrácí svůj význam
Daemonultimate Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Jasně,já to chápu,definitivní je jenom smrt a to kdo ví jestli .
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Tak dnes jsem měl to štěstí setkat se s Hakym a držet tyhle ultimátní Bally v ruce.Jsou dokonalý.Perfektní toolovky,nepostrádající moderní design v luxusním balení.Pouzdro z jednoho kusu titanu je impozantní.To co mi trošku vadilo na fotkách v makru z netu se v reálu ukázalo být pravým opakem.Takže Haky přeju Ti,ať jsou to ty definitivní,zaslouží si to. Díky Honzo, jestli jsou definitivní to asi ne ale imponuje mi ta jejich přesnost a večerní barevná hudba v podání tritIa. S pojmem definitivní buďme opatrní ať to slovo neztrácí svůj význam Nevím nevím - mně ty moje Spacemastery berou furt stejně, neli víc i po zhruba roce. Mám pocit, že můžou být když ne definitivní, tak alespoň doživotní.
Daemonultimate Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 ............ tak alespoň doživotní. Docela hezká představa takovýho ,,doživotního trestu" :-)
haky73 Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Po pěti měsících musím dodat, že mě pořád hrozně berou, takže za mě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se