Chosef76 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 hodinky s aurou neexistujou ..... za prvý aura existuje jenom u živejch organismů a to bůch ví jestli, a za druhý se každý hodinky za tejden vokoukaj ..... já bych se na to vysral ..... definitivně YPO, tak proč to neuděláš?
PetrM Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 No pánové, jak to zatím čtu (a teď už do toho nechci moc vstupovat), tak nám to zatím moc neulehčujete. Drobný náskok mají asi Monaca. Příští týden vyrážíme do Dealu (hodím sem pár fotek, až budou na ruce, pokud teda nezapomenu foťák). Mají tam Monaca i Moony, RLX bohužel ne. Tak uvidíme. Zatím dík za všechny příspěvky a doporučení....prosím pokračujme. Dík.
kilosunky Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Tak podla mna mu na ruke najlepsie sedia RLX.. Monaca mi pridu dost velke a ked Speedy, tak jedine ten jediny original
michca Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 No nejvíc jsem se zasmál u postů uživatele YPO a Hasňa, prostě stručně jasně. Na fotkách Monaca vypadají opravdu velká, ale jakmile jsem na ně přestal zírat z 20 cm, vstal a dal ruku k tělu a koukl do zrcadla, nabralo to úplně jiný úhel pohledu a to nejen doslova. Ty speedy jsem avizoval, že jsou na fotkách ve větším provedení, než bych chtěl. Ohledně vybírání se určitě neukvapím, bondovky jsem vybíral přes rok a s myšlenkou na další hodinky si (před tím, než tomu uživatel PetrM dal reálné kontury) jako každý z nás pohrávám rovněž dlouho. Byl jsem tak nějak dlouhodobě zamilovaný do Milg., ale jakmile se začlo opravdu rozhodovat, nějak jsem tímto směrem zvadnul. Explorer I mi přijdou trochu bezkrevné, omlouvám se, dokážu si je představit třeba jako jedny jediné hodinky v "šatníku", ale při výběru, který mě bude každé ráno čekat, moc nevím, co by mě k nim vedlo. Expl II už jsou zcela jiný příběh, s bílým cifrem jsem je už několikrát zkoušel a mají něco do sebe.
michca Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Ať to trochu odlehčím a dáme tématu trochu jinou perspektivu, uploaduju fotky ze své "chronogaráže". Foceno jen tak mobilem, nejedná se o žádný pokus o dobrou fotku.
michca Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Takže: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michca Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 A teď holky vedle sebe samy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 To Bedjasson: To by bylo ideální. Bohužel Damaska se do výběru nedostala.
michca Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Když to kupujete jako další hodinky do rodiny, tak bych volil rozumem a vášní - tzn. bych se vykašlal na nové a vletěl do původních Monak, nebo do nějakého vyhledávaného modelu od Moonu...( Viz vlákno z reportáže z jejich srazu ). Měli by jste doma něco s opravdovou aurou a zároveň by se minimalizovala ztráta financí. Já si nějak nedokážu představit koupi už starších hodinek. Vím, že zde je to naprosto běžné, a při stejném rozpočtu bych dosáhl i vyšší ligu, ale je mi to nějak proti srsti. Rovněž proto, že ke každým svým hodinkám mám nějakou vzpomínku a s něčím je mám spojené, tak jejich prodej nepřipadá v úvahu.
michca Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Pre mna osobne maju velku auru Rolex Exp. I., dobrodruzstvo z nich vyzaruje..Jak už jsem psal níže, z Exp I na mě dobrodružství nijak nevyzařuje, spíš dokonce naopak. Ale věřím, že exp I jsou vskutku legendy.
michca Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Monaca jsou fajn, ale citlivky (sklo, leštěné hrany, prostě magnet na škrábance), dal jsem je pryč. Moony by byly další Omegy a navíc manuální nátah si (u mně) nerozumí s měsíční fází, takže Milgy Přesně to mě napadlo hned, když jsem dal Monaca na ruku, to vysoké sklíčko je opravdu předpokladem budoucích slz.
michca Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Z těch, cos Peťane vybral, bych volil Damaska. Mohl by sis je pak půjčovat.Damaska byla PetremM vychvalována do nebes, lobby proběhlo, ale zcela neúspěšně.
panedge Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Jéžiš tak ještě Damaska tady chyběly...pane bože. Co ty Submarinery,ty tě nelákaj?Nebo třeba Datejust?Omegy by si měl do vody a Datejust v modrý bavě na parádu po městě co?
michca Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Suby by měl lákaly, což o to, obzvláště brčálové jsou prostě nádherné, ale typově odpovídají Seamasterům, takže bohužel. Datejust jsou dle mého vkusu pro starší generaci.Jéžiš tak ještě Damaska tady chyběly...pane bože. Co ty Submarinery,ty tě nelákaj?Nebo třeba Datejust?Omegy by si měl do vody a Datejust v modrý bavě na parádu po městě co?
jacob Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Seamastery jsou za svou cenu jedny z nejlepších a nejuniverzálnějších hodinek. Budou se těžko nahrazovat čímkoliv. Vím to z vlastní zkušenosti, kdy jsem se k nim 5x vrátil :-).
panedge Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 michca-Datejusty jsou krasny skoda.Mel bys je zkusit na ruku,me je 37,ale v bily nebo modry barve jsou proste neskutecny.K seamasterum idealni do komba.
henker Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Jelikož jsem nedávno v Pešti kroužil kolem Milgaussů - tak za mě je to jasný. Ale auru mají IMHO spíš Rlx Oyster P. - nosil je sir E. Hillary a dost možná byly poprvé na Everestu (tvrdí se že Hillary měl tehdy na ruce Smiths a Tenzing rolády). A při vší úctě ke Stevovi je tohle pro mě větší jízda než La Mans Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michca Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 michca-Datejusty jsou krasny skoda.Mel bys je zkusit na ruku,me je 37,ale v bily nebo modry barve jsou proste neskutecny.K seamasterum idealni do komba. Na mě působí jako takové hodinky obecné. Pěkné, ale trochu bezkrevné. A nejsou i celkem malé?
michca Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Věřím, že je možné najít spoustu hodinek, co budou mít "větší koule" než vybrané, ale ona aura je pouze jedním z kritérií. Ale být zapálený horolezec, asi nezaváhám. Jelikož jsem nedávno v Pešti kroužil kolem Milgaussů - tak za mě je to jasný. Ale auru mají IMHO spíš Rlx Oyster P. - nosil je sir E. Hillary a dost možná byly poprvé na Everestu (tvrdí se že Hillary měl tehdy na ruce Smiths a Tenzing rolády). A při vší úctě ke Stevovi je tohle pro mě větší jízda než La Mans
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se