panedge Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 michca-jsou stejně velký jako tvoje seamastery,jsou větší než Milgy i než Suby.Maj 41 mm.Fakt jsou bezkrevný? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Tyhle, ale s hladkou lunetou jsou snad nejlepsi Rolady.
michca Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 nooooo, beru je na vědomí, už v nich trochu krevního oběhu zaznamenávám..michca-jsou stejně velký jako tvoje seamastery,jsou větší než Milgy i než Suby.Maj 41 mm.Fakt jsou bezkrevný?
michca Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 můžu poprosit o upload fotky rlx, které máš na mysli? mimochodem, iwc, jejichž detail máš jako profilovou fotku, jsem zaznamenal včera, a zhořela mi hlava.. naprostá nádhera.Tyhle, ale s hladkou lunetou jsou snad nejlepsi Rolady.
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 (upraveno) Jinak chapu ten pozar, Le Petit Prince je pecka. Upraveno 15. listopadu 2013 uživatelem Hasňa
Primm Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 tak ty modre DJ od Hasni vypadaji fakt skvele
Ondras_CZ Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Za mě jedině Moony, i když má seamastery to jsou hodinky s koulema!
PetrM Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Včera jsme poseděli v Dealu. Takže začneme Monacama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Dost velké, k ráně budou náchylné jak hrom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Fakt dost velké a hlavně strašně vysoké sklo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 A nakonec detail Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 16. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Zrcadlo, zrcadlo, řekni, které budou nejlepší ...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Monaco sú veľké. Ja som tiež za to, že ak hodinky s aurou tak klasiku Moony.. Jedine. Alebo dáke vojnové pilotky
azeppelin Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Ještě bych Tě navedl na INGY. Jen se budeš s radou muset poprat že budo buď velké a nebo ty starší menší jeté. Ingy určitě ikonické jsou.
rolas Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Kdybych si vybíral hodinky s "aurou", tak jedině bych volil hodinky co si něco zažily a to jako jediné mi z vašeho výběru připadají Omegy. Možná jste na tyto hodinky zapoměli a nebo přehledli, každopádně si myslím, že tyto by taky nebyla špatná volba. http://www.zenith-watches.com/en_en/icones/felix-baumgartner/
Daemonultimate Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Berme v úvahu,že auru hodinek často vytváří obchod jdoucí ruku v ruce s reklamou.Tu pravou auru tvých hodinek si vytváříš sám,tím,kde všude byly,co všechno s Tebou zažily,velký vliv na vlastní auru hodinek má i cesta jakou jsi k nim přišel,třeba darem od někoho blízkého.Všechno ostatní beru jen jako reklamu.Velkou auru mají také hodinky,které udaly nějaký technický směr či směr prostředí ve kterém byly používány a staly se ve svém prostředí jakousi ikonou udávající směr. .A takových ikon je spousta.Jedna z nich je třeba i Doxa Sub,jako ikona potápěčských hodinek,nejen díky tomu kdo je nosil,ale třeba i díky seriovému použití heliáku.Je to jedna z těch nejlevnějších, ale zároveň velmi technicky vyspělých cest.Nicméně konkurence ostatních značek je obrovská.
michca Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Kdybych si vybíral hodinky s "aurou", tak jedině bych volil hodinky co si něco zažily a to jako jediné mi z vašeho výběru připadají Omegy. Možná jste na tyto hodinky zapoměli a nebo přehledli, každopádně si myslím, že tyto by taky nebyla špatná volba. http://www.zenith-watches.com/en_en/icones/felix-baumgartner/Stratos určitě zapomenuty nebyly, na ruce se také ocitly, ale bohužel jsou typově podobné seamasterům. Jakkoliv mě 50% z Vás za tuto větu odsoudilo, oboje tyto hodinky bych si v podstatě vzal na ruku ve stejné situaci. a takové hodinky si můžu pořídit, až budu mít 15 rozdílných kousků pro každou situaci,. což nemění nic na tom, že stratosy jsou naprosto skvělé, designově se mi moc líbí a příběh kolem nich je silný.
michca Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Berme v úvahu,že auru hodinek často vytváří obchod jdoucí ruku v ruce s reklamou.Tu pravou auru tvých hodinek si vytváříš sám,tím,kde všude byly,co všechno s Tebou zažily,velký vliv na vlastní auru hodinek má i cesta jakou jsi k nim přišel,třeba darem od někoho blízkého.Všechno ostatní beru jen jako reklamu.Velkou auru mají také hodinky,které udaly nějaký technický směr či směr prostředí ve kterém byly používány a staly se ve svém prostředí jakousi ikonou udávající směr. .A takových ikon je spousta.Jedna z nich je třeba i Doxa Sub,jako ikona potápěčských hodinek,nejen díky tomu kdo je nosil,ale třeba i díky seriovému použití heliáku.Je to jedna z těch nejlevnějších, ale zároveň velmi technicky vyspělých cest.Nicméně konkurence ostatních značek je obrovská.V tomto máš rozhodně pravdu. Nicméně jsem v podstatě mainstreamový člověk a product placement např. u Bondovek na mě platil a platí i nadále. Cílem tohoto vlákna je mimo Vašich cenných rad při rozhodování i rozšířit si obzory o případné mnou pominuté kousky, kterým je nějaký příběh za nimi pomyslnou třešničkou na dortu. A pravda, i díky Vám se moje rozhodování dost posouvá.
PetrM Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Speedmastery, plus speciální limitka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StefanM Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Lokalnu, ale o to silnejsiu auru maju Prim Orlik(povodne), ktore by boli aj bezpecnym ulozenim penazi. Tento moj koment ber prosim s nadsadzkou, ale ked si predstavim ten rozdiel stretnut niekoho s napr. TH a niekoho s orlikmi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se