Makky Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 zdravím, Pomaličky sa blíži čas vianoc a čo je krajšie jak sa obdarovať hodinkami. Pôvodne som si robil zálusk nad hodinkami značky Ball, ale pri tých komplikaciach čo sú s tým spojene ma to nejako odradilo. Takže výber som predbežne zúžil na 4roch kandidatov (samozrejme keby ste mali návrhy na univerzalky do 25000kč tak sem s nimi). k samotným kandidatom SINN 556A Tieto hodinky sú premna zvláštna kapitola. Chvílkami keď sa na ne dívam sa mi páčia a chvílkami zas nie... Kažodpádne sú to poriadne poctivé hodinky Ďalším kandidátom sú hodinky značky Mühle-Glashütte Terrasport II SchwarzTieto hodinky sú pekne jednoduche len značka mi moc nehovorí ale predpokladam, že bude kvalitna Predposledným kandidátom sú hodinky Longines a ich model hydroconquest.Tieto hodinky som svojho času vlastnil samozrejme starší model teraz by som šiel do novšieho koli rezerve nátahu a pod. S týmito hodinkami som bol maximalne spokojny. Jediné čo mi trošku vadilo, že nemali priehladne dynko a ja sa rád dívam na strojček.a nakoniec posledný kandidat hodinka Rado Centrixtáto značka mi je pomerne sympaticka a aj tieto hodinky. Na ruke som ich zatial nemal čo sa chystám v blízkej dobe napraviť. K týmto hodinkam neviem čo povedal páčia sa ako i predošle. Dakujem za hlasy alebo odporucania S pozdravomMakky
palom Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 ja by som isiel do HCciek, ale podla tvojich zvysnych kandidatov sudim, ze viac inklinujes k cistejsiemu stylu...potom by som teda volil Sinn
jacob Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Líbí se mi Mühle-Glashütte. Btw když jsme u těch Vánoc, zvažoval jsem koupi jedněch hodinek a partnerka mi to minulý týden zatrhla, ať prý počkám do Vánoc. Takže vůbec nic netuším a jsem napjatý jak dítě :-D.
Makky Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Ja mne sa páčia všetky tieto ale SINN a ani rada som neskúšal a hodinky musia sedieť ak s zvyšku tela a štýlu nie len pasovať na ruku:D Jacob snad budú vysnene hodinky pod stromčekom od ježíška:D držím palce
michal_45 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 ... me se nejvic libi muhle glashutte ... je pravda, ze mam trochu vyhradu k umisteni datumovky a taky minutovka a hodinovka by asi mohly byt mohutnejsi, ale jinak jasne v mych ocich vedou ...
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Tak můj skromný názor dle pohledu je jasný: Mühle-Glashütte Terrasport II Schwarz
cali Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 prepac mi nevedomost... co je s rezervou natahu u noveho modelu longines? mal som vzdy za to, ze v oboch je rovnaka ETA.
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Jinak ještě drobný tip k Mühle-Glashütte: 1) http://www.chronoshop.cz/muhle-glashutte-29er/muhle-glashutte-29er-schwarz 2) http://www.chronoshop.cz/muhle-glashutte-terranaut-trail/muhle-glashutte-terranaut-ii-trail - můj tip, trochu nad limit, ale krásné! A navíc lépe umístěná datumovka.
Makky Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 prepac mi nevedomost... co je s rezervou natahu u noveho modelu longines? mal som vzdy za to, ze v oboch je rovnaka ETA.Nech sa páči objasnenie: nové HC majú strojčekL619 (ETA 2892/A2). kdež to staré mali ETA 2824-2. nové majú o 4ry hodiny vačši rezervu... tiež ma to taha k tým Mühle-Glashütte ale poskúšam ešte raz a niečo snad vyberiem mam ešte pár týždnov.. Tie 29er sa mi dosť páčili ale nemal som možnosť si ich vyskúšať.. torkšu sa tej veľkosti obávam necelých 37mm. Viem že sa robí aj model vačší ale ten mi už príde trošku nad rozmerny hodinky by som chcel dak do 40mm čo je ideal
McStinger Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) Nech sa páči objasnenie: nové HC majú strojčekL619 (ETA 2892/A2). kdež to staré mali ETA 2824-2. nové majú o 4ry hodiny vačši rezervu... tiež ma to taha k tým Mühle-Glashütte ale poskúšam ešte raz a niečo snad vyberiem mam ešte pár týždnov.. Tie 29er sa mi dosť páčili ale nemal som možnosť si ich vyskúšať.. torkšu sa tej veľkosti obávam necelých 37mm. Viem že sa robí aj model vačší ale ten mi už príde trošku nad rozmerny hodinky by som chcel dak do 40mm čo je ideal 29er pôsobia trochu ako valček, vzhľadom k pomerne malému priemeru a tvaru púzdra. Nemusí sa to každému páčiť. 29er Big sa dajú vidieť napr. u mňa, po SZ. Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem McStinger
palom Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 29er pôsobia trochu ako valček, vzhľadom k pomerne malému priemeru a tvaru púzdra. Nemusí sa to každému páčiť. 29er Big sa dajú vidieť napr. u mňa, po SZ. kde si kupil a za kolko?...mas v bielej alebo v ciernej-zaves foto
McStinger Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 (upraveno) kde si kupil a za kolko?...mas v bielej alebo v ciernej-zaves foto Mám v bielom na náramku, kupované v Chronoshope. Ešte upozorňujem, že mám model Big. Spokojný s nimi som veľmi, jedinú výhradu mám k strojčeku, ktorý má tuhší náťah a mne ako kancelárskej kryse sa nie vždy natiahnu tak, aby vydržali do rána. Foto mám teraz k dispozícii iba toto, v skutočnosti vyzerajú ďaleko lepšie: Upraveno 14. listopadu 2013 uživatelem McStinger
palom Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2013 Mám v bielom na náramku, kupované v Chronoshope. Ešte upozorňujem, že mám model Big. Spokojný s nimi som veľmi, jedinú výhradu mám k strojčeku, ktorý má tuhší náťah a mne ako kancelárskej kryse sa nie vždy natiahnu tak, aby vydržali do rána. Foto mám teraz k dispozícii iba toto, v skutočnosti vyzerajú ďaleko lepšie:WP_20130906_003.jpgsu nadherne...skoda ze nie je vidiet hlbka puzdra..to je na nich to extra
Makky Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 vyzerajú pekne, ale nie je to môj štýl skor tie pilotky od muhle... stále sa neviem rozhodnúť
HondzaX Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Ja bych sel do Glashutte. Ty se mi z uvedenychblibi nejvice. Znacky se vubec bat nemusis :-)
Makky Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 No po chvílke premýšlania som sa rozhodol napokon pre SINN 556 A... srdcu proste nerozkážem chcem ich.. teda najskor si ich musím vyskúšať lebo dopracovať sa fyzicky ku skúške týchto hodiniek je vačší problem ako sa zdalo teda aspon na Slovensku
Makky Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 kurnik si ma zneistil Alda! zajtra idem do rakúska skúšať sinny ale tie muhle glashutte... sú tiež krasne a elegantnejšie čo je plus zas neviem. Odolnosť je jedna z vlastností, ktoré moje hodinky musia mať. Nie som z tých čo sedia doma...
Micey Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Ty Sinny jsou naživo strašně prťavý. Divim se, že nikdo nenabídnul Damasko..
Makky Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Ty Sinny jsou naživo strašně prťavý. Divim se, že nikdo nenabídnul Damasko..MG SAR sa mi moc nepáčia.. potrebujem mať na hodinkách aspon nádych elegancie a ležérnosti.. Sinn tak priemer púzdra píšu 40mm čo je idealne na moju ruku (17,5cm) Damasko neviem... ta značka je určite dobra ale neviem jej dôjsť na chuť. Ale zakladom je vyskúšať si hdoinky takže dopracovať sa už len k tým SInnom a MG a budem mať jasno asi:D pokial zas nepadne dajaky návrh čo mi zamotá hlavu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se