slabak Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Dobry den, na JUNGHANS Mega 1000 mi najednou nefunguji ovladaci tlacitka, nejde nic, svetlo, prepinani atd...Nevim presne, kdy to zacalo, nenosil jsem delsi dobu. Cas se synchronizuje v poradku, ale na kazde tlacitko zadna reakce. Nejaky tip? Baterie je ok, menena pred cca 3 mesici.Diky Pavel
Radek124 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Možná je to úplně mimo, ale nemáš jen zamklé klávesy (4 sekundy držené tlačítko podsvícení - viz návod)?
slabak Posted November 15, 2013 Author Report Posted November 15, 2013 Nene, nema, tuto funkci jsem vyuzival, znam, ale tim to neni. Ani kdyz zkousim drzet zmackle jakekoliv tlacitko libovolnou dobu, tak se nic nedeje...
slabak Posted November 21, 2013 Author Report Posted November 21, 2013 No nevim, Marvin byl aktivni naposledy 8/2012.....
bandicoot Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 (edited) Světlo jde i při zamčených tlačítkách, takže pokud nejde, chyba je fakt jinde.Já bych zkusil "reset", tedy vyndat na chvíli baterku. Jsou to jen 4 celkem uchopitelné šrouby. Edited November 21, 2013 by bandicoot
Guest YPO Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Světlo jde i při zamčených tlačítkách, takže pokud nejde, chyba je fakt jinde.Já bych zkusil "reset", tedy vyndat na chvíli baterku. Jsou to jen 4 celkem uchopitelné šrouby.doplním - jo a jsou tam dvě pérka, když jedno ztratíš seš v řiti
bandicoot Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 (edited) Praktik Ypo... Taky do toho zvědavej leze Budík v řiti. Narozdíl třeba od Casio, ty perka nejsou nijak fixovaný. Takže nejdřív vyndat a uložit stranou perka, pak teprv páčit baterku.Šroubovák, plochý, je buď 1,5 nebo 2mm, z hlavy nevím. Edited November 21, 2013 by bandicoot
filo-boxer Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 No nevim, Marvin byl aktivni naposledy 8/2012.....Long myslel clena MarvinX.http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/727-marvinx/
ramon Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Obvykle to dělají digitálky, když nejde kontakt + na pouzdro. Tyto hodinky jsem ale zevnitř neviděl. Jinak chybějící pérko jde nahradit, používám pružinky ze stěžejek, sice jsou tvrdší, ale funguje to.
Guest Ondrej75 Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 ahoj, měl jsem stejný problém po tom, co jsem si nechal vyměnit baterku. pomohlo otevření hodinek a znovuusazení strojku. ondřej
Recommended Posts