Radimk Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 No mě pořád vychází nejlíp ty Longines. Možná nejsou až tak uplně tool, ale rozhodně nejuniverzálnější. nad Orisama laboruju už delší dobu taky, ale nacházím pořáf nějaké mínusy- tvar pouzdra, nebo napojení tahu/ řemínku.. A Marathon je zase až hodně tool.A navíc - požadovaná likvidita je bez diskuze nej.
octaviakk007 Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Longines - minimálne kôli likvidite
vraby Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Kdybych už nešel potřetí do Sumo (snad už u mě zůstanou) tak bych vzal toto,jenže ty máš malou pacičku a podle ksichtu co máš v profilu tak Marathon. http://uhrforum.de/kremke-subzilla-1000m-diver-eta-2824-2-mit-deutschem-frickergehaeuse-t153183
Traveller Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Já bych vyřadil všechny, co mají datum jinde než na trojce a pak bych se rozhodoval, co se mi líbí. Za mě ty Longíny. Kdyby měly LumTecy datum jinde, byly by rázem favoritem.
Micey Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Ty Lumtecy nebrat, tuším že maj v sobě ten "SII" kalibr a s tim jsem měl teda fakt problémy v pětistovkách. Za tyhle prachy je tahle mašinka bída..
Juraj11 Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 (upraveno) Pokud Oris,tak nový Aquis.Suprově sedí na ruce a pohodlně se nosí.Na rozdíl od staršího modelu,nejsou tak vysoké+mají keramickou vložku lunety a ochranu korunky s nemluvě delším závitem .Nebo ty co sem dával Snow,ale to jsou 47 a na tvé ruce budou vypadat jako pěst na oko.Být tebou,uvažoval bych o Fortis MM-nebo OC.Na silikonu se velice příjemně nosí,sluší jim i watchadoo,kůže i NATO strap.Oris má nevýhodu v v uchycení tahu.Dáš na ně jen origo tah,či gum.Na NATO,nebo řemen zapomeň(řemen jen na zakázku )Nespěchej,došetři-budou vánoce a to se tu určitě něco zajímavého objeví Edit:teď koukám,že jsi Fortisky měl.Uvažuj co se ti na hodinkách líbí,ať tě hned nepřestanou bavit.Osobně preferuji plastické indexy,to samé i ciferník(bohužel tady jsem mimo )dobrou lumi,propracovaný tah i sponu,pohodlnou manipulaci při seřizování,atd..... Upraveno 18. listopadu 2013 uživatelem Juraj11
Juraj11 Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 ještě mně napadají Mido Ocean Star Captainnebo za mně neskutečně povedené Ocean7 LM-3 V2 1250 Dive Watch
Sedlin Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 zdráhám se poradit, protože jsem rozhodně nezkusil všechny a půlhodinová čichačka na srazu stejně řekne jen prd o tom, jak sedí, atp. aždopádně IMHO jsou longíný nejlikvidnější (přeci jen o zančce asi bude vědět podstatně víc lidí, než o Glycine, nebo Marathon), poměrně drobné, takže jsem o nich nevěděl. Zde zmiňované Orisky jsou asi nejvíc fešáci, ale jsou větší a těžší a neseděly mi tak skvěle. Ale budou, řekl bych, nejvíc sexy. Poslední dobou tahám pořád Combat SUBy a jsou vážně pohodlný, zaoblené nožky přesně kopírujou moje zápěstí a nízké pouzdro s malou hmotností je předurčuje k pocitu, že na ruce nic nemám. Nemusí to ale všem vyhovovat. Do teď jsem tahal vážně kýbly a popelníky a tak si teď vážně užívám ty pohodlný a neznatelný Combat SUBy.Jo a luneta je u nich na houno - nízká s děsně jemným vroubkováním a blbě se mi s ní kroutí :-( sorry, za máznutý, ale vidět to je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 zdráhám se poradit, protože jsem rozhodně nezkusil všechny a půlhodinová čichačka na srazu stejně řekne jen prd o tom, jak sedí, atp. aždopádně IMHO jsou longíný nejlikvidnější (přeci jen o zančce asi bude vědět podstatně víc lidí, než o Glycine, nebo Marathon), poměrně drobné, takže jsem o nich nevěděl. Zde zmiňované Orisky jsou asi nejvíc fešáci, ale jsou větší a těžší a neseděly mi tak skvěle. Ale budou, řekl bych, nejvíc sexy. Poslední dobou tahám pořád Combat SUBy a jsou vážně pohodlný, zaoblené nožky přesně kopírujou moje zápěstí a nízké pouzdro s malou hmotností je předurčuje k pocitu, že na ruce nic nemám. Nemusí to ale všem vyhovovat. Do teď jsem tahal vážně kýbly a popelníky a tak si teď vážně užívám ty pohodlný a neznatelný Combat SUBy.Jo a luneta je u nich na houno - nízká s děsně jemným vroubkováním a blbě se mi s ní kroutí :-( sorry, za máznutý, ale vidět to jeIMG_3111.jpg IMG_3112.jpg IMG_3113.jpg IMG_3114.jpgse ti pod tema chlopama za chvilo ztratí
palom Odesláno 18. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 se ti pod tema chlopama za chvilo ztratí to si nevidel moju ruku...to si potom nemusim kupovat ziadne...pridavam na ukazku moju labku per ilustraciu ochlpenia a ako na mne hodziny s 42mm priemerom vyzeraju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Tak už chápu problém s vělikostí,máš 42 jak já 46 a to mám ruku jak lovečák :-)K tématu,nespekuluj,jdi do Longines a nebo ještě lépe přišetři na 40mm Orisy,jinak s likviditou no stres,všechno má svého kupce a tratíš ve většině případů,ať dole,či vejš.Nic lepšího,reprezentujícího stejně nenajdeš,je to všechno o pocitech.
CEGY Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Tady mě opět napadá Davosa Argonautic Gun, ale vzhledem k tomu, že jsi měl Davosy pilotky, tak je asi znáš.Průměr 42, eta, safírová luneta a slušná lumi. Do ceny se vejdou úplně vpoho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luidis Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Ty lum-tecy jsou 40mm, ty budou na ruce sedět jedna báseň, no a se seikem bych se nebál, mám je ve wolframovkách a je to bez problémů. U glycinů to taky nebude výstřel do prázdna, pohodlí, výdrž, prostě fajn hoďky. Jo, luneta stojí fakt za houby. Londžíny jsou už pro mě docela leštěnky.
palom Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 takze lumtec vypadava...velmi zle referencie na kaliber na ww forach
Rodkopf Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Za mě ty modré Orisy, co postnul Snow...
FraK Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Za mě buď ten Longines HC nebo Oris, co postoval Snow.
palom Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 tak tieto su pekne...a cena?
palom Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 vypadava aj glycine...lunetu potrebujem ako chlieb (sluzi ako kuchynsky casovac, a anti stresovac) a tu je skutocne na prd..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se