childe Odesláno 5. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince V 3. 12. 2024 v 9:35, kuncák7 napsal: Tak se po delší době hlásím do klubu. Tyhle GS vypadají skvěle Myslím, že v budoucnu bych byl také rád majitelem tohoto modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 6. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Včerejší cesta, když jsem byl vyzvednout dárek (Primky s věnováním) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince V 3. 12. 2024 v 9:35, kuncák7 napsal: Tak se po delší době hlásím do klubu. Velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince přijely z dovolené u pana @mlsoun1 , kde byly s láskou opečovávané 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince hele, už mě serete! ...a víte co? Taky mám!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 6 minutami, Kamil.K napsal: hele, už mě serete! ...a víte co? Taky mám!!! krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Abych toho na teto strance nemel malo, tak jeste neco pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Před hodinou, Kamil.K napsal: hele, už mě serete! ...a víte co? Taky mám!!! To je určitě nějaká limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 33 minutami, Kamil.K napsal: Viď? ale já bych si mohl taky domalovat nápis na moje sarxy a je to, mechanické gs jsou na světě... krom strojku tam moc rozdíl není. aspon já ho tam nevidim a to je super na seiko, že ve vysoké leštící kvalitě už má sarx nebo astrony apod. a člověk nemusí dát raketu za gs nakonec i king seiko jsou dvakrát levnější a je to krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 7 minutami, childe napsal: To je určitě nějaká limitka Seiko Presage SPB277J1 Zero Halliburton Limited Edition 2000pcs Grand Seiko ŠPK001 to je , hlavně ale 001/001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 1 minutou, Kamil.K napsal: Seiko Presage SPB277J1 Zero Halliburton Limited Edition 2000pcs Grand Seiko ŠPK001 to je , hlavně ale 001/001 Tak dokonce jednokusová limitka, takže cena "k nezaplacení" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 3 minutami, kaktusář napsal: ale já bych si mohl taky domalovat nápis na moje sarxy a je to, mechanické gs jsou na světě... krom strojku tam moc rozdíl není. aspon já ho tam nevidim a to je super na seiko, že ve vysoké leštící kvalitě už má sarx nebo astrony apod. a člověk nemusí dát raketu za gs nakonec i king seiko jsou dvakrát levnější a je to krása ...ale už PŠŠŠT!!!...ať se to nedomáknou kluci ze Swiss made sekce (nebo nedejbůh z čínské) ...a bude to tam samá žabí noha (RLX)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince V 7. 12. 2024 v 8:18, childe napsal: Včerejší cesta, když jsem byl vyzvednout dárek (Primky s věnováním) NádheraO jaké Prim jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno středa v 06:57 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:57 V 6. 12. 2024 v 16:42, misso napsal: Krásná textura... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno pátek v 13:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:06 Také krásná textura 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno pátek v 17:21 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:21 Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno včera v 12:14 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:14 Předvánoční pohoda, akorát bez sněhu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se