mlsoun1 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 1 hodinou, kaktusář napsal: chtěl jsem si koupit kovotah k těm zlatým SBGF003 a tak jsem ho koupil v rámci uskupení spilečně s pouzdrem gs SBGF019..které tu bylo vystaveno dost dlouho a nikdo nejevil zájem, jsem taky lehčí o manty a certiny, ale gs je proste gs.. a ono to o setinu mm nepasuje nicméně SBGF019 se mi hodně líbí, tak aspoň tak Super,gratuluji
kaktusář Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Super,gratuluji děkuji snad dám už pokoj (pokud tam misso zas nic nevystaví, ha ha) viděl jsem na živo teď nedávno ty co má childe od emefa a hnedle bych si je přidal do sbírky... on mi je nechce půjčit, páč všechno hned vomlátím nějak mi ty dlouhé tenké ruce komíhaj kolem těla zcela chaoticky... 3 1
mlsoun1 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 3 hodinami, kaktusář napsal: děkuji snad dám už pokoj (pokud tam misso zas nic nevystaví, ha ha) viděl jsem na živo teď nedávno ty co má childe od emefa a hnedle bych si je přidal do sbírky... on mi je nechce půjčit, páč všechno hned vomlátím nějak mi ty dlouhé tenké ruce komíhaj kolem těla zcela chaoticky... Jsou krásné.Pořád přemýšlím o těch krémových Třeba se ty Mírovi jednou v prodeji objevíAle třeba na cizí věci by jsi byl opatrný 1
kaktusář Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Před hodinou, mlsoun1 napsal: Jsou krásné.Pořád přemýšlím o těch krémových Třeba se ty Mírovi jednou v prodeji objevíAle třeba na cizí věci by jsi byl opatrný já myslim, že je neprodá ... hnedle bych mu tam zcela jistě udělal vlásečnici a ťukaneček... a vomatlal bych je
mlsoun1 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 1 minutou, kaktusář napsal: já myslim, že je neprodá ... hnedle bych mu tam zcela jistě udělal vlásečnici a ťukaneček... a vomatlal bych je NechutnéAle Ty už lepší nebudeš 1
Salamaster Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 5 minutami, bluman napsal: Krásná barva. Mění na sluničku barevný odstín ?
bluman Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června 1 minute ago, Salamaster said: Krásná barva. Mění na sluničku barevný odstín ? Diky . Farbu len tak ako vidis, od takmer striebornej po tu svetlo modru. Ale casto vyzeraju ako keby ten cifer aktivne svietil , hlavne v takom tom polosere. 2
Salamaster Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 7 minutami, bluman napsal: Diky . Farbu len tak ako vidis, od takmer striebornej po tu svetlo modru. Ale casto vyzeraju ako keby ten cifer aktivne svietil , hlavne v takom tom polosere. Grand Seiko za mě jedině v bílé, ale tahle světlé modrá je
safi Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června před 8 hodinami, bluman napsal: Diky . Farbu len tak ako vidis, od takmer striebornej po tu svetlo modru. Ale casto vyzeraju ako keby ten cifer aktivne svietil , hlavne v takom tom polosere. Nádherné! Co to je za referenci?
safi Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června před 12 hodinami, mlsoun1 napsal: Jsou krásné.Pořád přemýšlím o těch krémových Třeba se ty Mírovi jednou v prodeji objevíAle třeba na cizí věci by jsi byl opatrný Jedny modré jsou ještě v prodeji
bluman Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června 1 hour ago, safi said: Nádherné! Co to je za referenci? Diky, je to SBGW315
bluman Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července On 7/5/2025 at 8:11 AM, misso said: Cekam na semaforu zober si nabuduce zelenu kabelu s napisom Bolt a uz nebudes musiet cakat 1
misso Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Před hodinou, bluman napsal: zober si nabuduce zelenu kabelu s napisom Bolt a uz nebudes musiet cakat Ne ne, to ja si uzivam odpich na zelenej ked mi prvych 20–30 metrov auta nestihaju. 1
misso Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července (upraveno) . Upraveno 14. července uživatelem misso 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se